Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Top tendinte pentru case inteligente in 2020

Dacă există un lucru cert despre viitor, este faptul că tehnologia inteligentă va fi din ce în ce mai mult o parte din fiecare zi a vieții noastre. Iar publicul este pregătit.

 

În fiecare an, vânzările cresc pentru produse de recunoaștere vocală precum Amazon Echo, Google Assistant și AppleKome Home.

 

În prezent, 60 la sută dintre clienți au unul sau mai multe dintre aceste articole în casele lor și în fiecare an categoria IoT (Internet of Things - dispozitive care comunică împreună fără fir) crește, rezultând produse din ce in ce mai inteligente.

 

 

 

2020 ne aduce și mai multe produse și actualizari ale produselor existente care arată cât de inteligentă este tehnologia. Iată ce vom vedea în 2020.

 

CASE INTELIGENTE - SIGURANȚĂ ȘI SIGURANȚA DE ACASĂ

 

Supravegherea video la domiciliu a fost un succes și veți vedea multe altele. Produsele actualizate ale companiilor cu prestigiu, precum Nest și Ring oferă un video detaliat al ușii din față, iar camerele învecinate se vor coordona pentru a permite vizualizări suplimentare (cu permisiunea vecinului). Împreună cu o mulțime de produse de supraveghere video și camere de luat vederi, există de asemenea incuietori inteligente actualizate care vă oferă posibilitatea de blocare automată și acces ușor automat prin aplicație pe telefon sau tehnologia vocii.

 

Printre alte caracteristici de siguranță în creștere se numără avertizări de scurgeri de apă și incendii, ceea ce vă permite să vă confruntați cu probleme mai devreme si sa acționați in timp util.

 

CASE INTELIGENTE - CURĂȚARE

 

Există progrese continue cu roboți de aspirare și anul acesta ne aduce la nivelul următor. O problemă continuă cu aceste produse este nevoia de golire constantă, dar iRobot Roomba i7 se curăță automat, reducând frecvența de golire manuală.

Roboții de aspirare cresc în popularitate în fiecare an. Se curăță automat functie de cum l-ati programat dvs., evitând scările și terasele și atacând zonele mai murdare prin intermediul tehnologiei cu vederea laser. Și capacitatea lor de a pleca și reveni automat la o stație de încărcare înseamnă că nu trebuie să ridici un deget.

 

Vezi pe site-ul nostru mai multe detalii despre un astfel de robot de aspirare.

 

Alte progrese în categoria de curățare sunt toaletele și sobele auto-curățate, precum și capacitatea de a controla wifi pentru spălătorii, uscatoare, sobe și mașinile de spălat vase.

 

CASE INTELIGENTE - PARFUM PENTRU CASA

 

Parfumurile sunt poate cea mai mare extensie a categoriei de tehnologie beauty. Produse de la companii precum Kompoz și Moodo devin un portier personalizat pentru parfumuri. Ei folosesc un sistem în stil jukebox pentru a crea mirosuri ambientale care să se potrivească dispoziției tale sau ocaziei. Produsul Moodo numit MoodoGo oferă și această tehnologie pentru mașina dvs.

 

CASE INTELIGENTE - BAIE

 

Cele mai mari știri din această categorie au fost în toaletele inteligente. Acum sunt activate în mișcare, iluminând când vă apropiați. Puteți vorbi cu dispozitivele AI, cum ar fi Alexa și Google Assistant, puteți asculta muzică și chiar puteți activa un spectacol ușor pentru ambiență. Nu numai că aceste toalete oferă avantajele noastre preferate de caracteristicile în stil japonez, cum ar fi avertizarea scaunelor și tehnologia bidetului, dar sunt acum și autocurățate.

 

Alte zone ale băii înregistrează progrese. Există controale de duș și cadă cu voce activă și tehnologie crescută cu oglinzi care vă permit să verificați vremea, să comandați articole de toaletă de înlocuire prin Amazon Replenishment și să obțineți sfaturi de înfrumusețare de la linia mereu în expansiune a tehnologiei frumuseții.

 

Vezi  produse similare pe site: www.casatehnica.ro

 

CASE INTELIGENTE - BUCATARIE

 

Există un accent sporit pe interacțiunea AI asupra produselor din întreaga bucătărie, precum aparatele de cafea și Instapots și chiar robinete. Cu limitele tehnologiei vocale, este nevoie de mai multe ecrane inteligente implicate care să ofere mai multe informații și interacțiuni, așa că vedem ecrane interactive pe frigidere și sobe. Frigiderele, cum ar fi frigiderele Samsung Family Hub au un ecran încorporat care funcționează la fel ca o tabletă. Puteți descărca rețete de pe web sau puteți descărca aplicații care se specializează în toate lucrurile legate de alimente, inclusiv aplicații ale companiei de livrare pentru o comandă ușoară. Puteți să vă verificați calendarul, să creați o listă de cumpărături, să lăsați mâna copilului dvs. să deseneze și să vă bucurați de emisiuni TV și muzică preferată. Aceste ecrane sunt, de asemenea, controloare utile pentru dispozitivele inteligente pentru casă, inclusiv iluminatul și alte dispozitive inteligente de bucătărie, care comunică cu dispozitive AI, cum ar fi Alexa și Google Assistant.

 

Te-ar putea interesa si: https://casatehnica.ro/blog-article/9/cum-sa-construiesti-o-casa-cu-sistem-inteligent-integrat.html

 

Funcții similare apar la cuptoare, cu avantaje suplimentare, cum ar fi ușile ecranului tactil pentru controale ușor de utilizat și tehnologie care simte automat cât timp se gătește un articol. Puteți viziona chiar bucătăria dvs. pe dispozitivul dvs. inteligent, datorită camerelor incorporate. Puteți controla funcțiile de la distanță și vă asigurați că sunt oprite atunci când nu sunteți acasă.

 

 

CASE INTELIGENTE - TELEVIZOARE SMART

 

Pentru televizoarele din 2020, cele mai mari știri sunt că acestea sunt din ce în ce mai mari, mai detaliate și unele modele chiar se pliază ca o rolă, cum ar fi televizorul LG Display 65 ”. Acest design cu rolă poate face prezența constantă a unui televizor în camera de zi un lucru al trecutului. Cu ajutorul tehnologiei inteligente, vedem un accent continuu pe recunoașterea vocală, permițându-vă să solicitați lui Alexa și altor dispozitive să înceapă spectacolele preferate și să ajusteze controalele de volum sau să le întrerupeți fără a fi nevoie să vă uitați la controler.

 

CASE INTELIGENTE - TEHNOLOGIE PENTRU BEBELUSI

 

Noua tehnologie inteligentă în îngrijirea bebelușilor lucrează din greu pentru a facilita creșterea parentală. Puteți urmări respirația, semnele vitale și mișcarea bebelușului, precum și înregistra videoclipuri și auzi și vorbi mai exact. O actualizare surprinzătoare este crearea de către Nanit de Breathing Wear - o pătură care funcționează impreuna cu dispozitivele sale de cameră pentru a asigura monitorizarea respirației, fără a fi nevoie de o bandă de mână sau de picior greoaie și incomodă.

 

CASE INTELIGENTE - TEHNOLOGIE PENTRU ANIMALE DE COMPANIE

 

Sunt zorii unei noi ere pentru animalele de companie. Ne supunem perfecționării „îngrijirii de zi digitale”, permițându-vă să vă îngrijiți de prietenii vostri în timp ce sunteți plecați, evitând costurile și dificultățile de îngrijire peste zi pentru animale de companie. O tehnologie mai avansată de microcipuri va urmări locul în care se află animalul dvs. de companie și ii va permite sa intre si sa iasă din casă, iar intrușilor sa ramana afară.

 

Se pune mai mult accent pe dispozitivele care monitorizează, urmăresc și raportează fiecare mișcare a animalului dvs. de companie folosind camere de înaltă calitate HD, afișaje LCD și detectoare de monitorizare. Animalele de companie vă pot suna și vă asigur că o vor face. Între apelurile lor, vor avea mai multe activități care să le țină ocupate. Se pot bucura de jocuri de puzzle care oferă plăcere, se pot juca cu lansatoare automate de minge, cum ar fi iFetch, și pot juca console de jocuri special concepute cu plăcuțe tactile speciale.

 

Există, de asemenea, un accent sporit pe alimentatoarele automate și eliminarea deșeurilor, cum ar fi cutiile cu autocurățare și chiar o nouă toaletă inteligentă pentru câini numită InuBox.

 

 

URMARESTE ULTIMELE DESCOPERIRI IN DOMENIU SI CRESTEREA PIETEI SMART HOME IN VIITOR

 

Concentrarea continuă pe tehnologia inteligentă înseamnă că ne vom axa din ce in ce mai mult pe comoditate. Dispozitivele inteligente își vor asuma cu plăcere sarcinile pe care le urăști, făcând viața în casă mai ușoară și mai distractivă.

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum