Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Cresterea confortului rezidential cu ajutorul tehnologiei – SmartHome xComfort by EATON

Cresterea confortului rezidential cu ajutorul tehnologiei – SmartHome xComfort by EATON

 

“Acasa” – pentru fiecare din noi inseamna ceva diferit dar un lucru e sigur – sentimental de “acasa” este acelasi. Cand construiesti o casa te gandesti la tot ce ai nevoie pentru a-ti creea casa de vis tinand cont de la materialele folosite pana la design-ul final si cum iti va arata fiecare camera sau ce mobila vei folosi. Dar casa ta nu o sa o folosesti pentru o luna sau un an asa ca trebuie sa te gandesti in perspectiva la tot ce va insemna casa ta peste 5, 10, 15 ani sau chiar si mai mult. In acest sens, tehnologia disponibila azi vine in ajutorul tau si iti creeaza posibilitati de crestere a confortului si optimizare de costuri de intretinere ce te vor ajuta pe toata perioada.  

 

 

 

xComfort aduce valoare adaugata casei dumneavoastra 

 

Bine, bine dar la ce ma va ajuta sistemul SMART HOME de la xComfort?

 

O investitie profitabila in casa dumneavoastra – Prin instalarea sistemului xComfort creste valoarea casei, o valoare ce va dainui peste ani.

Locuinta prietenoasa cu mediu cu consum redus de energie – Reduceti consumul de energie prin controlul inteligent al temperaturii, iluminatului si reducerea cablajului la montaj

Crestere confort – temperatura ideala vara sau iarna inainte de a sosi acasa – prin automatizare casa se va incalzi sau raci automat inainte sa sosesti. Totodata poti sa o comanzi de la distanta daca a trebuit sa pleci pe fuga sau sosesti mai devreme.

Nu mai trebuie sa verifici toata casa inainte de a pleca – cu functia “away” ai un control asupra tuturor echipamentelor electrice si a luminilor din casa – chiar si de la mansarda

Indeparteaza hotii inainte de a intra pe proprietate – Senzorii de prezenta sau usi/geamuri deschise te anunta atunci cand cineva a intrat pe proprietate si in plus aprinde toate luminile din casa si din curte pentru a indeparta hotii.

Bunurile tale sunt in siguranta cu senzorii de fum si inundatii – de cele mai multe ori evenimentele neplacute apar de sarbatori sau cand nu esti acasa. S-a spart o teava, ai uitat oala pe foc … fii fara grija. Senzorii iti opresc alimentarea cu apa sau gaze si iti protejeaza bunurile.

 

 

 

Sistemul wireless xComfort de la EATON stabileste noi standarde in tehnologia fara fir. Un sistem pentru toate cerintele aplicabil atat in proiecte de renovare cat si pentru constructii noi, coordoneaza si optimizeaza toate functiile posibile pentru dumneavoastra.

 

 

Un numar tot mai mare de proprietari descopera avantajele acestui sistem fara fir si se bucura de un mod complet nou de a trai cu ajutorul tehnologiei. Proprietarii sunt din ce in ce mai interesati de cresterea confortului vietii moderne si reducerea actiunilor zilnice de rutina.

 

O casa inteligenta nu inseamna doar controlul de la distanta cu ajutorul telefonului mobil a diverselor functii dintr-o casa ci in mod principal presupune automatizarea actiunilor zilnice si reducerea efortului din partea proprietarilor. Astfel:

Iluminatul SMART nu presupune doar posibilitatea de control a luminilor de la distanta ci posibilitatea de a seta iluminatul ambiental pentru diverse momente: party, apus, rasarit, cinema, away … prin atingerea unui singur buton. Si pentru ca iluminatul este dat atat de corpurile de iluminat cat si de lumina naturala, respectivul buton va ridica sau trage jaluzelele, va aprinde lumina sau regla intensitatea luminoasa la 30% pentru a putea avea ambientul cat mai placut pentru momentul dorit.

Control incalzire/ racire – o casa inteligenta gestioneaza incalzirea sau racirea automat si va optimiza procesul pentru a reduce costurile. Astfel sistemul, isi creeaza curbe de temperatura si in functie de cum se comporta casa dumneavoastra la schimbarile termice precum si optiunile individuale de confort stie sa reduca in prima faza pierderile de temperatura prin ajustarea jaluzelelor precum sis a porneasca din timp sau sa opreasca mai devreme sistemul de incalzire/racire.

Optimizarea consumurilor zilnice prin control automat – atunci cand intri sau iesi din casa sau dintr-o incapere, cu ajutorul senzorilor de miscare sau a senzorilor de usi/geamuri, sistemul xComfort va inchide automat lumina dupa o perioada de timp de inactivitate sau va opri caldura respectiv aerul conditionat. Totodata opreste incalzirea/racirea atunci cand geamul este deschis eliminand costurile suplimentare.

Protectia automata a personelor si bunurilor – Sistemul poate sa ridice automat sau sa impiedice coborarea jaluzelelor de la peluza atunci cand simte ca usa este deschisa sau a fost deschisa, evitand astfel deteriorarea jaluzelelor sau accidentele nedorite. Totodata opresete apa cand sesizeaza inundatii sau inchide gazele in caz de fum.

Automatizarea operatiilor zilnice – Automatizarea irigatiilor, ventilatiei, controlul pompei de apa pentru alimentarea cu apa, sisteme de degivrare, incarcare electrica auto cand exista excedent de productie prin panourile solare, Inchiderea jaluzelelor la apus si deschiderea lor la rasarit …

Monitorizare consumuri si optimizari – Sistemul xComfort permite integrarea panourilor solare cu posibilitatea de monitorizare a consumurilor si a productilor de curent. Monitorizarea constanta a marilor consumatori din casa pe electricitate sau apa va ofera posibilitatea de control permanent a consumului si automat reducerea costurilor prin taierea supra-consumului.

 

                                                                                               

 

 

               Sistemul xComfort este un sistem integrat ce poate sa administreze foarte multe functii pentru dumneavoastra scutindu-va de o parte din atributiile curente din jurul casei precum si sa va ajute in optimizarea de costuri zilnice. Dataorita caracteristicii principale de functionare wireless, precum si implicarea producatorului in mentinerea constanta in linie cu standardele si cerintele de ultima ora, atat legislative cat si economice, sistemul vine in sprijinul proprietarilor si va ofera astazi controlul inteligent din viitor. Nu mai sta pe ganduri si creste IQ-ul casei tale!

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum