Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Coșul meu

0 produse
Prima pagină Smart Home

Smart Home

Cresterea confortului rezidential cu ajutorul tehnologiei – SmartHome xComfort by EATON

Sistemul wireless xComfort de la EATON stabileste noi standarde in tehnologia fara fir. Un sistem pentru toate cerintele aplicabil atat in proiecte de renovare cat si pentru constructii noi, coordoneaza si optimizeaza toate functiile posibile pentru dumneavoastra.

Citește în continuare →

6 moduri smart de a crea o casă care face lucruri pentru tine!

Ne place ideea de a face lucrurile să lucreze pentru noi, astfel incat să nu trebuiască să facem foarte multe. E ceva magic in treaba asta, diversele aparate din casă să lucreze pentru tine, fără ca tu să fii nevoit să faci multe în schimb (sa le poti controla printr-o aplicație de telefon inteligent - iar unele chiar prin voce - atât de ușor!). Este ca si cum ai avea in permanentă in casă un ajutor invizibil...

Pare sfântul graal al noilor case - și devine o realitate. De fapt, a primit un nume - iar acest nume este de SMART HOME/ CASA INTELIGENTA ...

 

Casa inteligentă, dotată cu sisteme smart, a trecut stadiul de concept și a ajuns realitate. Este deja la îndemâna noastră și nu ține doar de comoditate.

Citește în continuare →

Cum alegi o priza inteligenta?

O priza inteligenta poate face magie, transformand orice dispozitiv electronic intr-unul care poate fi controlat de la distanta sau programat pentru o actiune viitoare. Aceasta inseamna, de exemplu, ca nu va trebui sa intrati niciodata intr-o camera intunecata sau sa va faceti griji ca ati lasat fierul de calcat conectat.

 

Citește în continuare →

Camera supraveghere interior Netatmo Welcome

Camera imbunatateste securitatea casei datorita tehnologiei revolutionare de recunoastere faciala. Astfel, atasand nume fiecarui membru al familiei, camera te notifica cu numele lor atunci cand acestia trec prin fata ei. Camera de supraveghere Netatmo stie cine e acasa, cei dragi sau un strain.

Citește în continuare →

Produsele inteligente sunt tot mai mult asaltate de atacuri cibernetice

„Pe măsură ce oamenii devin din ce în ce mai înconjurați de dispozitive inteligente, asistăm la intensificarea atacurilor IoT. Judecând după numărul mărit de atacuri și persistența infractorilor, putem spune că IoT este o zonă fructuoasă pentru atacatorii care folosesc chiar și cele mai primitive metode, cum ar fi ghicirea parolelor și a combinațiilor de autentificare.

Citește în continuare →

Top tendinte pentru case inteligente in 2020

Dacă există un lucru cert despre viitor, este faptul că tehnologia inteligentă va fi din ce în ce mai mult o parte din fiecare zi a vieții noastre. Iar publicul este pregătit. În fiecare an, vânzările cresc pentru produse de recunoaștere vocală precum Amazon Echo, Google Assistant și AppleKome Home. În prezent, 60 la sută dintre clienți au unul sau mai multe dintre aceste articole în casele lor și în fiecare an categoria IoT (Internet of Things - dispozitive care comunică împreună fără fir) crește, rezultând produse din ce in ce mai inteligente.

Citește în continuare →

Viitorul apartine caselor inteligente?

Mai multe tehnologii inteligente, deși în faza de început a dezvoltării lor, creează un sentiment futurist pentru locuințe. În zilele noastre, piața automatizării caselor evoluează rapid; o parte semnificativă a acestei creșteri este datorata tehnologiei de date mobile. Telefonul mobil, de exemplu, se poate usor transforma într-o telecomandă universala pentru diversele aparate din casa.

Casa inteligentă va continua să devina din ce in ce mai populara atâta timp cât oamenii conștientiza faptul ea reprezintă o investiție în viitor. Odată cu creșterea numarului de case inteligente, mai mulți utilizatori se pot bucura de economii substantiale.

Citește în continuare →

De ce aspecte sa tii cont in procesul de selectie al unei camere de supraveghere

Astăzi, cerințele vis a vis de utilitatea camerelor de supraveghere au crescut și din această cauză multi producatori au început să dezvolte camere de securitate wireless. Dacă sunteți, de asemenea, în procesul de cautare pentru a cumpăra o camera de securitate atunci internetul e plin de recenzii, informatii despre diversele camere de supraveghere existente pe piata.

Citește în continuare →

Cum sa construiesti o casa cu sistem inteligent integrat

Dacă ai in plan sa iti construiesti o https://casatehnica.ro/product/2782/statie-meteo-netatmo.htmlcasă, ai o oportunitate unică de a integra tehnologia de ultima ora în proiectarea acesteia și de a realiza o adevărată automatizare.Iată ce să luati în considerare

Citește în continuare →

10 motive pentru a-ti transforma casa intr-un Smart Home

Mâncarea sănătoasă, fitness-ul, cumpărăturile online și cele mai noi opțiuni de alegere inteligentă pentru produse de tip smart home sunt câteva dintre lucrurile care ne preocupa in momentul de fata. În comparație cu generațiile trecute, milenialii încearcă să trăiască sănătos și mai durabil și se concentrează puternic pe confort și economisirea timpului și a efortului.

În timp ce jucăriile tehnologice și gadgeturile inteligente pentru casă pot reprezenta o investiție costisitoare, alegerile inteligente pentru locuințe rămân în vârful dorințelor fiecărui milenial.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 1
«1»