Yale connect, Linus WI-FI Bridge
Yale connect, Linus WI-FI Bridge
Yale connect, Linus WI-FI Bridge
Yale connect, Linus WI-FI Bridge
Yale connect, Linus WI-FI Bridge
Yale connect, Linus WI-FI Bridge

Yale connect, Linus WI-FI Bridge

2100052
Available
lei349.00
Tax included

Bridge de conexiune intre incuietoarea Yale Linus si WI-FI. Cu acest dispozitiv poti controla incuietoarea inteligenta Yale Linus de oriunde te-ai afla. Acest bridge iti ofera pe langa confortul de a deschide si inchide usa chiar si cand nu esti acasa si posibilitatea de a monitoriza traficul altor membri din familie sau persoane invitate prin aplicatia mobila Yale Home. Acest dispozitiv faciliteaza accesul la incuietoarea Linus atunci cand vrei sa inchiriezi prin Airbnb si iti ofera siguranta ca doar persoanele autorizate de tine intra si ies din apartament. 

 

Pe langa controlul de la distanta, prin Yale Connect Wi-Fi Bridge poti integra controlul usii de la intrare si prin asistentii vocali Google, Amazon Alexa, Apple Homekit, IFTTT sau Home

 

YALE CONNECT WI-FI BRIDGE

 

Permite integrarea cu asistenti de voce si folosirea functiilor de la distanta a incuietorii tale inteligente Yale, prin intermediul telefonului tau, precum incuierea/descuierea usii de la distanta si alerte instant.

 

 

MONITORIZAREA ACCESULUI DE LA DISTANTA

 

Stii mereu cine cand soseste. Trimiti chei sigure instant prietenilor, familiei sau oamenilor in care ai incredere, folosind aplicatia Yale Home. Anulezi oricand drepturile de acces ale unui utilizator. 

 

 

 

CONTROL DE LA DISTANTA

 

Incuie sau descuie usa, chiar daca esti plecat de-acasa, folosind aplicatia Yale Home. 

 

 

ALERTE INSTANT

 

Daca starea usii tale se schimba, vei fi primul care va afla.

 

 

FUNCTIONEAZA CU SISTEME SMART HOME

 

Conecteaza incuietoarea la sisteme smart home de top din intreaga lume, asistenti de voce si platforme pentru inchirierea locuintelor de vacanta, pentru a avea control asupra incuietorii si management al accesului fara efort.
Poti incuia, descuia si verifica starea usii tale folosind asistentul tau de voce preferat. 

 

 

ACTUALIZARE STARE

 

Yale foloseste tehnologia DoorSenseâ„¢ pentru a verifica starea usii si pentru a-ti spune daca aceasta este inchisa in siguranta si incuiata.

 

 

 

CONFIGURARE USOARA 

 

Se baga intr-o priza apropiata de incuietoarea ta inteligentă Yale si se conectează la reteaua ta Wi-Fi de acasa in cateva minute.

 

Conectează încuietoarea inteligenta pentru usa, incuietoarea inteligenta pentru dulap si seiful inteligent la Yale Connect Wi-Fi Bridge pentru a partaja accesul cu persoanele de incredere, urmari activitatea inregistrata, primi notificari sau incuia si descuia usa, de oriunde te-ai afla in lume. Adaugarea Yale Connect Wi-Fi Bridge va permite de asemenea integrarea cu asistenti de voce si platforme de inchiriere de top din intreaga lume.

Am integrat inclusiv alarmele noastre inteligente Yale pentru a functiona impreuna cu incuietorile noastre inteligente, pentru ca sistemul tau de alarma sa se dezarmeze automat atunci cand incuietoarea este deblocata prin sistemul Yale Home.

 

 

25 Items
No reviews

You might also like

Customers who bought this product also bought:

Customers who bought this product also bought:

8 other products in the same category:

Product added to wishlist
Product added to compare.