Imprimanta 3D Creality Ender-3 V3 SE,...
Imprimanta 3D Creality Ender-3 V3 SE,...
Imprimanta 3D Creality Ender-3 V3 SE,...
Imprimanta 3D Creality Ender-3 V3 SE,...
Imprimanta 3D Creality Ender-3 V3 SE,...

Imprimanta 3D Creality Ender-3 V3 SE, 180-250mm/s. 350W

2480002
Raktáron
1 170,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Marka: Creality

Modell: Ender3 V3 SE

Nyomtatasi technologia: fused deposition modeling (FDM)

Epitesi terfogat: 220 x 220 x 250 mm

A termek meretei: 349 x 364 x 490 mm

A keszulek sulya: 7,12 kg

Nyomtatasi sebesseg: 180 mm/s (atlag), 250 mm/s (maximum)

Gyorsulas: <2500mm/s2

Nyomtatasi pontossag: 100±0,1 mm

Retegmagassag: 0,1-0,35 mm

Extruder: "Sprite" kozvetlen extruder.

Szintezes tipusa: automata

Fuvoka atmeroje: 0,4 mm

Fuvoka homerseklet: <260°C

Futott agy homerseklet: <100°C

Epitesi felulet: rugalmas epitolemez

Szintezesi mod: automatikus

Adatatvitel: SD kartyak

Kijelzo: 4,3 huvelykes szines erintokepern

 

Creality Ender-3 V3 SE 3D nyomtato




A Creality Ender-3 V3 SE 3D nyomtato egy innovativ eszkoz, amely otvozi a fejlett technologiat, a kivalo minoseget es a megbizhatosagot, mikozben intuitiv kezelest kinal. A zokkenomentes automatikus szintezes, a kozvetlen "Sprite" extruder, a kettos linearis, az intuitiv felhasznaloi felulet es a gyorsabb nyomtatasi sebesseg reven ez a modell kivalo valasztas a rajongok es a szakemberek szamara egyarant. Ezenkivul a stabil kettos Z-tengely, valamint az izzoszal automatikus be- es kirakodasa biztositja a kenyelmet es a hatekonysagot a munkaban.




1.jpg




Automatikus szintezes - Tokeletes elso reteg




Az Ender-3 V3 SE nyomtato automatikus CR Touch szintezo rendszerrel es feszultsegerzekelovel van felszerelve, amely biztositja az elso reteg tokeletes igazitasat. Ez idot takarit meg a felhasznaloknak, es kikuszoboli a kezi szintezessel kapcsolatos hibakat, ami donto fontossagu a vegtermek minosege szempontjabol.




4.jpg



Sprite extruder: sokoldalusag es pontossag




A modern "Sprite" kozvetlen extruder garantalja a kulonfele szalak, peldaul PLA, PETG es TPU zokkenomentes betaplalasat. Ez kulonosen fontos osszetett mintak nyomtatasanal, es kiveteles pontossagot es reszletesseget tesz lehetove nyomataiban.




7.jpg




Dupla linearis sinek az Y tengelyen: stabilitas es tartossag




A tartos acelbol keszult dupla linearis sinek az Y tengelyen biztositjak a tengely stabil es hosszantarto mozgasat. Ez meg nagyobb sebesseg mellett is kivalo nyomtatasi minoseget biztosit, ami elengedhetetlen a hatekonysagot, gyorsasagot es nyomtatasi minoseget ertekelo felhasznalok szamara.




6.jpg




Intuitiv felhasznaloi felulet: egyszeru kezeles




Az Ender-3 V3 SE intuitiv felhasznaloi felulettel rendelkezik, vilagos animaciokkal, amelyek vegigvezetik a szintezesi folyamaton es a nyomtatasi parametereken. Ez megkonnyiti a beallitasok kezeleset es a haladas nyomon koveteset, kulonosen a kevesbe tapasztalt 3D nyomtatast hasznalok szamara.




3.jpg




Nagyobb nyomtatasi sebesseg: hatekonysag kompromisszumok nelkul




Ez a modell akar 250 mm/s sebesseggel is kepes nyomtatni, mikozben megorzi a kivalo nyomtatasi minoseget, igy idealis azok szamara, akiknek gyors eredmenyre van szukseguk a reszletek felaldozasa nelkul. Ez a sebesseg a nagy nyomtatasi pontossaggal kombinalva kiemeli az Ender-3 V3 SE-t a piac kozul.




2.jpg




Eroteljes funkciok




Az olyan jellemzok, mint a kompakt es elegans kialakitas, a szalak automatikus be- es kirakodasa, valamint a kulonbozo fajlformatumok es filamentumok tamogatasa tovabb hangsulyozzak ennek a 3D nyomtatonak a sokoldalusagat es hasznalatanak kenyelmet. A Creality Ender-3 V3 SE az innovacio es a praktikum kevereke, tokeletes mindazoknak, akik megbizhato 3D nyomtatot keresnek.




9.jpg

98 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.