3D nyomtato Creality CR-10 SE,...
3D nyomtato Creality CR-10 SE,...
3D nyomtato Creality CR-10 SE,...
3D nyomtato Creality CR-10 SE,...

3D nyomtato Creality CR-10 SE, 300-600 mm/s, 490x625 mm

2480007
Raktáron
2 298,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Marka: Creality

Modell: CR-10 SE

Nyomtatasi technologia: FDM

Epitesi terfogat: 220 x 220 x 250 mm

A termek meretei: 490 x 470 x 625 mm

A keszulek sulya: 7,8 kg

Nyomtatasi sebesseg: Akar 600 mm/s

Gyorsulas: Akar 8000 mm/s²

Nyomtatasi pontossag: 100±0,1 mm

Retegmagassag: 0,1-0,35 mm

Izzoszal atmeroje: 1,75 mm

Adatatvitel: USB meghajto, LAN nyomtatas, felho nyomtatas

Extruder: Tovabbfejlesztett kozvetlen meghajtasu "Sprite" extruder

Szintezes tipusa: automata

Fuvoka atmeroje: 0,4 mm

Fuvoka homerseklet: 300°C-ig

Futott agy homerseklet: 110°C-ig

Epitesi felulet: PEI rugalmas epitolemez

Szintezesi mod: automatikus

 

Creality CR-10 SE 3D nyomtato




A Creality CR-10 SE 3D nyomtato egy olyan fejlett eszkoz, amely egyesiti a precizitast, a gyorsasagot es a konnyu hasznalhatosagot, igy tokeletes megoldast jelent a szakemberek es a rajongok szamara egyarant. Az automatikus szintezessel, preciz linearis csapagyakkal, fejlett hutoventilatorral, innovativ nyomtatasi algoritmusokkal es a feladatok gyors vegrehajtasaval felszerelt nyomtato a hatekonysag es a minoseg szimboluma. A tamogatott szalak szeles valasztekaval es fejlett csatlakozasi lehetosegeivel a Creality CR-10 SE sokoldalu eszkoz mindazok szamara, akik a 3D nyomtatasban keresnek kivalosagot.




3.jpg




Automatikus szintezes - Az elso reteg tokeletessege




A Creality CR-10 SE nyomtato automatikus szintezese a kulcs a tokeletes nyomatok eleresehez. Tiszta, sima es egyenletes elso reteget tesz lehetove, anelkul, hogy manualis kalibralasra lenne szukseg. Ez leegyszerusiti es leegyszerusiti a nyomtatasi folyamatot, jelentosen csokkentve az uj felhasznalok belepesi korlatait, es meg a kezdok kezeben is kivalo minosegu nyomatokat biztosit.




6.jpg




Preciz linearis sinek – stabilitas es precizitas




A preciz linearis sinek az X es Y tengelyen paratlan stabilitast es pontossagot garantalnak a nyomtato mozgasaban. A tartos acelbol keszult es golyoscsapagyakkal ellatott sinek minimalisra csokkentik a surlodast, biztositva a sima mozgast es a megbizhatosagot. Ez egy kulcsfontossagu elem, amely kiveteles nyomtatasi minoseget eredmenyez.




4.jpg




Fejlett hutoventilator - Jobb hidak es tulnyulasok




A 12 000 RPM-es ventilator olyan ujitas, amely jelentosen javitja a nyomtatasi minoseget. Eros legaramlasa azonnal lehuti a modell frissen nyomtatott reszet, igy jobb hidak es tulnyulasok hozhatok letre. Ez kulonosen fontos osszetett geometriak es vekony elemek eseten, amelyek preciz hutest igenyelnek.




2.jpg




Minosegoptimalizalo algoritmusok





A fejlett algoritmusok hasznalata a Creality CR-10 SE nyomtatoban ujabb lepes a tokeletesseg fele. Ezek az algoritmusok hatekonyan csokkentik a nyomtato rezgeset, minimalizaljak a torzitasokat es optimalizaljak az anyagaramlast. Az eredmeny a nyomtatasi minoseg jelentos javulasa, kulonos tekintettel a pontossagra es a reszletek tisztasagara.




8.jpg




Nyomtatasi sebesseg - Praktikus hatekonysag




Az akar 600 mm/s nyomtatasi sebesseg es 8000 mm/s² gyorsulas a Creality CR-10 SE nyomtato kiveteles jellemzoi. Lehetove teszi a feladatok gyors vegrehajtasat, jelentosen csokkentve a modell elkeszitesehez szukseges idot. Ez kulonosen fontos szakmai kornyezetben, ahol az ido kritikus tenyezo.




7.jpg

62 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.