Vezeték nélküli készlet xComfort...
Vezeték nélküli készlet xComfort...

Vezeték nélküli készlet xComfort vezérlő vakok / garázskapu CPAD-00 /214

2020003
Elfogyott – feltöltés alatt
629,00 lei
Adóval együtt

SMART KIT elektromos működtető szerkezetek, például redőnyök, redőnyök, elektromos függöny, garázskapu vezérléséhez

Az egyik legfejlettebb termék a piacon, amely lehetővé teszi a redőnyök vezérlését a helyiség bármely pontjáról. A wifi kapcsoló segítségével rögzítheti a falra, vagy mobilon tarthatja, és aktiválhatja a redőnyöket, függetlenül attól, hogy ágyban van, vagy ki szeretne menni az erkélyre. A KIT biztosítja a vezérlő mechanizmusokat és nem a teljes hajtásrendszert.

Használható különféle mozgatható működtető rendszerekhez: redőnyök, garázskapu, elektromos redőnyök, terasz előtető, tetőtéri ablak működtető ...

A garázskapu bezárásához / kinyitásához használt wifi kapcsoló az autóban tartható, akár 50 m hatótávolsággal.

 

EATON xComfor - Saját digitális komornyik

Napi luxusától függetlenül az xComfort a megoldás. Az xComfort a saját komornyikja, aki mindig az Ön rendelkezésére áll, függetlenül attól, hogy otthon vagy a világ más országában tartózkodik. Mivel az xComfort egy vezeték nélküli rendszer, nincs szükség vezetékekre a kapcsolókról, a termosztátokról és az érzékelőkről. Az xComfort integrált rendszereinek segítségével, akár be- / kikapcsolja a lámpákat, akár szabályozni szeretné a ház hőmérsékletét, egész nap figyeli a házat, vagy vezérli a ház különböző elektronikus eszközeit. A rendszer segít különféle forgatókönyvek létrehozásában saját preferenciái szerint, például öntözze meg a kertet reggel 5 órakor, amikor mindenki alszik, vagy húzza le a rolót délután, amikor a nap erősebb bizonyos helyiségekben, és nem feltétlenül otthon. Beállíthatja, hogy a világítás bekapcsoljon, amikor a pincében dolgozik, vagy kapcsolja be a riasztót, és kapcsolja be az összes izzót, ha valaki tájékozatlan lépett az ingatlanára. Az xComfort rendszer egy összetett rendszer, amely különböző automatizálási elemekkel rendelkezik, amelyek csatlakoztatása után elérhetők, legyen szó akár a nappaliban, és filmet szeretne nézni, akár távol van a küldöttségtől, és szeretné, ha szerettei ne hiányoznának .

A redőnyök vagy a garázskapu ellenőrzése

Az árnyékolás az első és leghatékonyabb módszer, amelyet figyelembe kell venni, amikor szabályozni akarjuk a környezeti hőmérsékletet. Ez a KIT lehetővé teszi az elektromos hajtóművek vezérlését azáltal, hogy a nagyon kis kapcsolót a hajtómű áramkörére szereli, és a vezeték nélküli kapcsolót ott tartja, ahol a legkényelmesebb. A kapcsoló elemről működik, és nem igényel vezetékeket, így a redőnyök közelében lévő falhoz vagy a szoba bejáratához ragasztva szerelhető fel. Ez a KIT különféle hajtásrendszerek vezérlésére használható, mint például a garázskapu, az elektromos redőnyök vagy akár a teraszos napellenzők nyitása / zárása. Ha csatlakoztatja azt az xComfort SMART Home vezérlőrendszeréhez, akkor a kényelem fokozódik (lásd a további lehetőségeket).

További lehetőségek

A vezérlést kibővítheti egy vagy több vezeték nélküli kapcsoló hozzáadásával. Ily módon a redőnyök, a garázskapu vagy más kezelőegységek vezérlése a helyiség több pontjáról elvégezhető anélkül, hogy át kellene menni rajta (a redőnyök közelében, a szoba bejárati / kijárati ajtaja közelében vagy akár az ágyból)

Ha ezt a KIT -et egy integrált SMART Home Controller xComfort rendszerhez csatlakoztatja, a meghajtási lehetőségek jelentősen megnőnek. A teljes vezérlőrendszer közvetlenül a mobiltelefonjáról vagy táblagépéről is elvégezhető, így kézben tarthatja a ház irányítását akkor is, ha otthon vagy távol van. Ugyanakkor az SMC Home xComfort vezérlő segítségével forgatókönyveket lehet létrehozni, hogy a rendszer a saját komornyikjává váljon, és automatikusan, az Ön beavatkozása nélkül cselekedjen:

  • A redőnyök automatikusan zárhatók / nyithatók a fényerőtől függően, vagy ha túl meleg van a szobában. Ezzel egyidejűleg a SMART Home vezérlő a légkondicionálót is működteti annak érdekében, hogy a kívánt hőmérsékletet érje haza.
  • A hajtóműveket egy bizonyos időpontban lehet beállítani úgy, hogy reggel riasztás nélkül, de természetes fényben ébredjen fel
  • A garázskapukat a mobiltelefonjáról ellenőrizheti, amikor hazaér, vagy távozni szeretne. Nem kell minden alkalommal be- vagy kiszállni az autóba.
  • A vakokat a mobiltelefonján akkor is működtetheti, ha nyaral, éppen azt a benyomást keltve, mintha valaki még otthon lenne.

Csomag tartalma:

1 6A kompakt kapcsoló (működtető)
1 fehér vezeték nélküli kapcsoló, fel / le nyilakkal nyomtatott gombbal
2 ragasztószalag

No reviews

2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.