BAIHJ Vention Jack-Jack kabel, 3,5...

BAIHJ Vention Jack-Jack kabel, 3,5 mm-tol 6,5 mm-ig, 5 m, szurke

2450036
Raktáron
40,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Vention

Modell: BAIHJ

Szin: szurke

Interfesz: dugo 3,5 mm-tol 6,5 mm-ig

Hossza: 5 m

 

Vention BAIHJ jack kabel 3,5 mm-tol 6,5 mm-ig 5 m, szurke




A Vention BAIHJ 3,5–6,5 mm-es jack kabel egy sokoldalu audiokabel, amelyet eszkozok szeles skalajahoz terveztek. Univerzalis bemeneteinek koszonhetoen otthoni es professzionalis hasznalatra egyarant idealis. A legjobb minosegu anyagokat es a kivalo hanghuseget otvozi, hogy kifogastalan hangminoseget biztositson a felhasznaloknak. Fuggetlenul attol, hogy hova csatlakoztatja, mindig kivalo kompatibilitast es tiszta hangzast biztosit.





Vention/BAIHJ/1





Kivalo minoseg




A Vention BAIHJ jack kabel egy premium termek, amely kiveteles hangtisztasagot es nagy hanghuseget kinal, lehetove teve a leghitelesebb hangvisszaadast. A minoseget szem elott tartva keszult, a kabel a legjobb minosegu anyagokbol keszult a hosszu elettartam es a megbizhatosag erdekeben. A Vention BAIHJ kabellel minden hang egyenletes, kiegyensulyozott es tiszta, ami kivalo hallgatasi elmenyt eredmenyez. Legyen szo zenerol, filmrol vagy studiofelvetelrol, ez a kabel a leheto legtisztabb hangzast nyujtja.





Vention/BAIHJ/2





Tobbfele csatlakozasi lehetoseg




A BAIHJ kabel nagyfoku kompatibilitast kinal, idealis megoldast kinal kulonfele eszkozokhoz. Univerzalis 3,5 mm-es bemenete egyszeru csatlakozast biztosit szamitogepekhez, laptopokhoz, telefonokhoz, konzolokhoz es sok mas multimedias eszkozhoz. Masreszt a kabel 6,5 mm-es bemenetevel konnyeden csatlakoztathato hangszorokhoz, keverokhoz, gitarokhoz es egyeb professzionalis audioberendezesekhez. Igenyeitol fuggetlenul a Vention BAIHJ kabel paratlan csatlakoztathatosagot kinal, lehetove teve barmilyen hangforras elvezetet.





Vention/BAIHJ/3





100 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.