Mcdodo CA-900 USB-C-3,5 mm-es mini...
Mcdodo CA-900 USB-C-3,5 mm-es mini...
Mcdodo CA-900 USB-C-3,5 mm-es mini...
Mcdodo CA-900 USB-C-3,5 mm-es mini...

Mcdodo CA-900 USB-C-3,5 mm-es mini AUX kabel, 1,8 m, fekete

2450047
Elfogyott – feltöltés alatt
36,10 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Mcdodo

Modell: CA-0900

Fekete szin

Interfesz: USB-C - 3,5 mm-es csatlakozo

Anyaga: aluminium otvozet + nylon

Hossza: 1,8 m

 

Mcdodo CA-0900 USB-C kabel 3,5 mm-es AUX mini jack csatlakozohoz, 1,8 m (fekete)




A Mcdodo kabel kivalo hangminoseget biztosit, az USB-C es 3,5 mm-es portoknak koszonhetoen pedig kulonfele tipusu eszkozokhoz csatlakoztathatja. Masreszt a szilard kidolgozas garantalja a termek tartossagat, es megakadalyozza az interferenciat es a kabel osszegabalyodasat.





1.jpg





Szeleskoru kompatibilitas




A termek tobbek kozott az Apple, a Huawei, a Honor, a Xiaomi vagy a Samsung okostelefonjaival, tablagepeivel, laptopjaival mukodik. Raadasul a 3,5 mm-es port segitsegevel sikeresen csatlakoztathato hangszorohoz, vezetek nelkuli fejhallgatohoz vagy AUX kimenethez az autoban. Ennek eredmenyekent kenyelmesen hasznalhatja a navigaciot vagy hallgathat zenet.





3.jpg





Kivalo minosegu hang




A Mcdodo CA-0900 HiFi hangzast kinal, igy elvezheti kedvenc dalainak reszletgazdagsagat es uj minoseget. Ezenkivul a tiszta rez hasznalata megakadalyozza az interferenciat.





7.jpg




Robusztus felepites




A Mcdodo kabelt hosszu tavu hasznalatra terveztek. A kivalo minosegu aluminiumotvozet bevonat ved a karcolasoktol es a korroziotol, mig a nejlon hasznalata a kabelek karosodasaval szembeni ellenallast jelenti. A termek egy sor tartossagi teszten is atesett. A kabelt maximum 1,8 meterrel is meghosszabbithatod, es a gondos tervezesnek koszonhetoen nem fog osszegabalyodni.





5.jpg

Mcdodo
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.