Banda LED RGB 5m Gosund SL2
Banda LED RGB 5m Gosund SL2

Banda LED RGB 5m Gosund SL2

2040006
Elfogyott – feltöltés alatt
69,00 lei
Adóval együtt

GOSUND 5m LED szalag távvezérlés lehetőségével a SmartLife intelligens alkalmazás (Tuya app) segítségével. A szalag 16 millil színt képes lejátszani, és a beépített mikrofonnak köszönhetően parti hangulatot teremthet, ha a színt a helyiség hangjának megfelelően állítja be. Az Amazon Alexa vagy a Google Home hangtámogató rendszerekbe is integrálható

Jellemzők:

Tápellátás: 12V / 1A
Csatlakoztathatóság: 2,4 GHz -es WiFi
Vezérlőalkalmazás: SmartLife (Tuya alkalmazás)
Méretek: 11 mm x 5 m

 

Intelligens LED fénycsík

A Gosund intelligens LED szalag kiváló megvilágítást biztosít otthonának, és 16 millió színű világítással megváltoztatja a szoba hangulatát. Az eszköz képes arra, hogy a mobileszközökre vonatkozó alkalmazás vezérelje, és olyan intelligens hangsegédeket használjon, mint az Amazon Alexa és a Google Home. A stop funkció lehetővé teszi a világítás vezérlését akkor is, ha távol van otthonról. A készülék támogatja a 2,4 GHz -es WiFi -t.

SL2.jpg

Fény a zene ütemére

A szalagba épített mikrofonnak köszönhetően a készülék olyan módba kapcsolhat, amely a zene ritmusára változtatja a fényt. Ez egy érdekes megoldás otthoni partikhoz, ahol további attrakciót kínálhat.

NiteBird-smart-lighting11_1.jpg

Ne korlátozza magát

Az alkalmazással egyidejűleg vezérelhető sávok csoportját hozhatja létre. Ez a megoldás időt takarít meg, amikor egységesíteni akarjuk az otthoni világítást. A szalagok különböző eszközökről vezérelhetők. Ahhoz, hogy felette uralkodni tudjon, nincs más dolga, mint megosztani másokkal.

dodac.jpg

No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.