• -40,00 lei
Retro intelligens LED izzó 1m fehérre...
Retro intelligens LED izzó 1m fehérre...
Retro intelligens LED izzó 1m fehérre...
Retro intelligens LED izzó 1m fehérre...
Retro intelligens LED izzó 1m fehérre...
Retro intelligens LED izzó 1m fehérre...

Retro intelligens LED izzó 1m fehérre állítható, Yeelight

2110004
Utolsó tételek a raktáron
60,00 lei 100,00 lei -40,00 lei
Adóval együtt


E27 fényerővel szabályozható intelligens izzó fehér fénnyel

Jellemzők:

Foglalat: E27
Teljesítmény: <8,5W
Üzemóra: 25.000
Fényerősség: 800 lm
Hatékonyság: 100 lm / W
Csatlakoztathatóság: WiFi 802.11 b / g / n 2,4 GHz

2 év garancia

 

Yeelight 1S - Intelligens világítás otthonába

A Yeelight 1S intelligens izzó lehetővé teszi saját intelligens otthon létrehozását. Az időzítő beállítási lehetőségének köszönhetően hangjával vagy alkalmazásával vezérelheti, és eldöntheti, milyen erővel kell világítania, és mikor kell be- és kikapcsolnia. Kompatibilis az Apple HomeKit, a Samsung SmartThings és a Google Assistant eszközökkel is.

Állítsa be a fényerőt

Képes szabályozni a fényerőt az 5% és 100% közötti tartományban, így a fényt a szoba igényeihez vagy hangulatához igazítja. Ezenkívül a még jobban optimalizált LED -eknek köszönhetően akár 15% -kal kevesebb energiát fogyaszt, mint az előző generációs izzó.

Irányítsa a fényt bárhonnan

Az iOS és Android rendszerhez készült Yeelight alkalmazásnak köszönhetően távolról vezérelheti a világítást okostelefon vagy tablet segítségével. Nem biztos abban, hogy lekapcsolta -e az összes villanyt, mielőtt elhagyta a házat, vagy talán elfelejtette bekapcsolva hagyni a lámpát kedvence számára? Most a házon kívülről bárhonnan vezérelheti a lámpákat.

Állítsa be a beállításokat a napszaknak megfelelően

Probléma számodra a reggel 7 órakor felkelés? Programozza a lámpákat úgy, hogy ébredésig egyre fényesebben ragyogjanak. Ha nem szeret sötétben elaludni, állítsa az izzót úgy, hogy lefekvés után néhány perccel kialudjon.

Szinkronizálja a fényt a napi rutinjával

Könnyedén szinkronizálhat több izzót a csoportos munkavégzéshez, és beállíthatja az üzemidőt. Az alkalmazás segítségével be- vagy kikapcsolhatja őket, sőt beállíthatja a fényerősséget és a hőmérsékletet. Irányítsa a ház világítását akkor is, ha távol van.

Könnyű telepítés / energiahatékonyság

Minden izzó beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, így nincs szüksége további eszközökre. Mindössze annyit kell tennie, hogy csavarja be az izzót, futtassa az alkalmazást, és használja a házban lévő okostelefonját vagy intelligens hangszóróját, hogy élvezze az intelligens világítást. Kiváló teljesítményének köszönhetően az izzó 15% -kal kevesebb energiát fogyaszt, mint az előző modell, és jóval kevesebbet, mint a hagyományos izzó. Ezenkívül az időzítő beállításával szabályozhatja, hogy mikor kell bekapcsolni, így nem kell aggódnia a világítás miatt olyan helyiségben, ahol nincs senki.

1 Elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.