Intelligens megszakito RCBO WDYK POW...
Intelligens megszakito RCBO WDYK POW...
Intelligens megszakito RCBO WDYK POW...
Intelligens megszakito RCBO WDYK POW...
Intelligens megszakito RCBO WDYK POW...
Intelligens megszakito RCBO WDYK POW...

Intelligens megszakito RCBO WDYK POW 2P (1P+1N), Wi-Fi, teljesitmenymerovel es tulterheles elleni vedelemmel, kulonbozo ertekek

2080207
Raktáron
489,99 lei
Adóval együtt

WiFi-kompatibilis 2 polusu eWeLink intelligens kapcsolo, interneten keresztul tavolrol vezerelheto, okosan programozott ON/OFF tamogatas, teljesitmenymeresi es tulterheles-vedelmi funkciok .


Muszaki adatok:Tapellatas: 220-240V

Termek tipusa: RCBO fogyasztasmerovel

Nevleges aram: 10A, 16A, 63A

Funkciok: Tulterheles elleni vedelem (beallitasok az alkalmazasban max. telje

Áramerősség
 • 10A
 • 16A
 • 63A

 

A WDYK RCBO POW 2P egy 2 polusu (1P+1N) intelligens maradekaramu megszakito ( RCBO ), amely egyszerre vezerli a feszultseg alatt allo es a nulla vezetekeket, Wi-Fi-vel, valamint az eWeLink felho es az eWeLink alkalmazas tamogatasaval . Ez egy nagy teljesitmenyu professzionalis megoldas. A max. A teljesitmeny konfiguralhato, igy barmilyen alacsonyabb erteket beallithat a kikapcsolashoz.

De ez nem csak egy megszakito, mivel rendelkezik teljesitmenymeresi / energiafigyelo kepesseggel, igy energiafogyasztas meresere is hasznalhato. Tartalmaz tovabba egy beepitett OPS funkciot ( tulterheles elleni vedelmi rendszer) , amely megvedi a csatlakoztatott eszkozoket a tulfeszultsegtol, tularamtol es tulterhelestol.

Mi a kulonbseg az MCB es az RCBO kozott?
Az MCB nem ved a foldzarlat ellen, mig az RCBO-k aramutes es foldzarlat ellen is. Az MCB-k felugyelik az aramkort, es rovidzarlatok es tulterheles eseten megszakitjak az aramkoroket. Ezzel szemben az RCBO-k figyelik a vezeteken atfolyo aramot es a semleges vezetekben a visszatero aramlast. Ezenkivul az RCBO-k megszakithatjak az aramkort foldzarlat, rovidzarlat es tularam eseten.
Az RCBO vedelmet nyujt a foldzarlati aramok, rovidzarlatok es tularam ellen, mig az MCB csak rovidzarlat es tularam ellen nyujt vedelmet.

Ennek az eszkoznek Live es Neutral kell a bemeneti oldalon, es van Live es Neutral a kimeneti oldalon is. Az eWeLink applikacioval a megszakitot Interneten es iOS (Apple) vagy Android okostelefonos alkalmazason keresztul lehet BE/KI kapcsolni, valamint be lehet allitani az utemezett ki/bekapcsolasokat. A keszulek a hagyomanyos megszakitokhoz hasonloan fizikai gombbal is rendelkezik. ON/OFF gombjanak belsejeben motor talalhato, igy tavolrol is ki- es bekapcsolhato. A taviranyito masokkal valo megosztasa az alkalmazasban szinten tamogatott.

Valos ideju teljesitmenymeres, napi es havi statisztikak jelennek meg a mobilalkalmazasban. Ezenkivul tamogatja a fogyasztasi adatok letolteset az okostelefonra CSV formatumban. Az intelligens kapcsolorele nemcsak a tavoli es utemezett be- es kikapcsolashoz nyujt segitseget, idealis megoldas az energiafogyasztas megertesehez es optimalizalasahoz is.

Nem csak a tenyleges energiafogyasztast meri, hanem a tenyleges feszultseg- es aramadatokat is megjeleniti a kepernyon. Rendelkezesre all OPS (tulterheles elleni vedelem beallitas) (minimalis teljesitmeny, maximalis teljesitmeny, maximalis aramerosseg es maximalis feszultseg beallitassal). 100 napos fogyasztasi adatelozmenyek exportalasa tamogatott okostelefonra az eWeLink felhobol CSV formatumban.

A termek jellemzoi:

 • egy intelligens RCBO - egy intelligens maradekaramu megszakito
 • Wi-Fi-vel felszerelt , csatlakozik az eWeLink felhohoz Wi-Fi routeren keresztul, vezerelheto az eWeLink alkalmazassal , nincs szukseg helyi hubra
 • 2 polusu megszakito elo es semleges
 • Valos ideju teljesitmenymeres – megjeleniti a tenyleges fogyasztast, feszultseget es aramerosseget az eWeLink alkalmazasban
 • Idoszakos fogyasztasmeres – stopperora funkcio, a fogyasztas merese az elejetol a vegeig
 • Energiafogyasztasi statisztikak – napi es havi teljes fogyasztasi statisztikak az alkalmazasban (havi idoszakok, az elmult 100 napban)
 • OPS : tulterheles elleni vedelem beallitasai
 • Taviranyito BE/KI – Barmikor, barhol, mostantol tavolrol is be- es kikapcsolhatja minden keszuleket.
 • Mobilalkalmazas – ingyenes iOS es Android mobilalkalmazas: eWeLink
 • Szinkronizalas allapota – Ellenorizze a rele aktualis allapotat (BE vagy KI) a mobilalkalmazassal
 • Idozito – Kulonfele idozito funkciok: egyszeri ido, utemezett be-/kikapcsolas, visszaszamlalas/idozito, hurok.
 • Vezerles megosztasa – Iranyitsd az eszkozt csaladoddal egyutt
 • Csoportvezerles – Csoportositsa a Silimar eszkozoket, es kapcsolja be/KI az osszeset egyszerre
 • Intelligens jelenet – Homerseklet-, zugas- vagy egyeb kornyezeti erzekelok BE/KI kapcsoljak
 • Kompatibilitas – Tokeletesen mukodik az Amazon Alexaval, a Google Asszisztenssel, az IFTTT-vel es a Google Nesttel
 • eWeLink-kompatibilis - eWeLink felhot es eWeLink alkalmazast hasznal, kompatibilis a Sonoff es a SmartWise termekekkel


40 elem
5999572032043
WDY-RCBOPOW-10A-2P
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.