1p 63A WDYK biztosíték,...

1p 63A WDYK biztosíték, fogyasztásfigyelővel és túlterhelés elleni védelemmel, Sonoff kompatibilis

2080060
Raktáron
430,00 lei
Adóval együtt

1 pólusú eWeLink biztonsági kompatibilis WiFi-vel, távolról vezérelhető az interneten keresztül, támogatja az intelligensen programozott BE / KI, teljesítménymérést és túlterhelés-védelmi funkciókat .

 

A WDYK POW63 egy egypólusú intelligens biztosíték, amely csak a feszültség alatt álló vezetéket szakítja meg (de a WiFi működéséhez semleges vezetékbemenet szükséges) , WiFi-vel felszerelt, és támogatja az eWeLink felhőt és az eWeLink alkalmazást . Ez egy nagy teljesítményű professzionális megoldás, amely támogatja a 63A maximális teljesítményt. Nagy teljesítményű elektronikus eszközök, például szauna vagy elektromos fűtés kapcsolására használható.

De ez nem csak biztosíték, mert teljesítménymérési / energiafigyelési képességgel rendelkezik, így az energiafogyasztás mérésére is használható. A nagy kapacitás miatt max. A 63A egy egyfázisú tápegységgel rendelkező teljes épület fogyasztásának mérésére is használható.

Ezenkívül beépített hővédelmet, túlfeszültség-védelmet biztosít a csatlakoztatott eszköz számára.

A bemeneti oldalon (LN) kell, a kimeneti oldalon (LN) van. Az eWeLink alkalmazás segítségével be- és kikapcsolhatja a megszakítót az Interneten és az iOS -en (Apple), vagy az Android okostelefon -alkalmazáson keresztül, és beállíthatja a programozott indítást / leállítást. A készülék fizikai gombbal is rendelkezik, hasonlóan a hagyományos kapcsolókhoz. A távvezérlő megosztása az alkalmazásban másokkal is elfogadott. Ideális megoldás a nagy teljesítményű készülékek, például szaunák vagy elektromos fűtőkészülékek intelligens vezérléséhez, valamint hasznos megoldás a nagy teljesítményű készülékek energiafogyasztásának méréséhez.

Valós idejű teljesítménymérési funkciók, napi és havi statisztikák jelennek meg a mobilalkalmazásban. Támogatja továbbá a fogyasztói adatok letöltését okostelefonjára CSV formátumban. Az intelligens kapcsolórelé nemcsak az ideális megoldás távoli / programozott indításában / leállításában nyújt segítséget az energiafogyasztás megértéséhez és optimalizálásához.

Nem csak a tényleges energiafogyasztást méri, hanem megjeleníti a képernyőn a tényleges feszültség- és áramadatokat. Rendelkezésre áll OPS (túlterhelés -védelmi beállítás) (minimális teljesítmény, maximális teljesítmény, maximális áram és maximális feszültség beállításokkal). Az eWeLink felhőalapú okostelefon CSV formátumban támogatja a fogyasztói adatok 100 napos korábbi exportálását.

A termék jellemzői:

 

· 1 pólusú kapcsoló feszültség alatt álló vezetékhez

· Valós idejű teljesítménymérés - megjeleníti a tényleges fogyasztást az alkalmazásban

· Időszakos fogyasztásmérés - az időzítő mérésétől függően a fogyasztást az elejétől a végéig mérik

· Energiafogyasztási statisztikák - az alkalmazásban megjelenített összes napi és havi fogyasztási statisztika (havi időszakok, az elmúlt 100 napban)

· OPS : túlterhelés elleni védelem beállításai

· Távoli be- és kikapcsolás - ezentúl bármikor, bárhol be- és kikapcsolhatja az összes távoli eszközt.

· Mobil alkalmazás - ingyenes iOS és Android mobilalkalmazás: eWeLink

· Szinkronizálási állapot - Ellenőrizze a relé aktuális állapotát (be vagy ki) a mobilalkalmazással

· Időzítő - Különböző időzítő funkciók: egyszeri idő, programozott indítás / leállítás, visszaszámlálás / időzítő, ciklus.

· Megosztás vezérlése - Irányítsa a készüléket családjával

· Jelenet - Egygombos eszközsáv be- / kikapcsolása

· Intelligens jelenet - A hőmérséklet, a zümmögés vagy más környezeti érzékelők be- / kikapcsolják

· Kompatibilitás - Tökéletesen működik az Amazon Alexa, a Google Assistant, az IFTTT és a Google Nest segítségével

· Kompatibilis az eWeLink szolgáltatással - használja az eWeLink felhő- és eWeLink alkalmazást, kompatibilis a Sonoff és a SmartWise termékekkel

10 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.