Intelligens 4 csatornás relé Shelly...
Intelligens 4 csatornás relé Shelly...
Intelligens 4 csatornás relé Shelly...
Intelligens 4 csatornás relé Shelly...

Intelligens 4 csatornás relé Shelly PRO 4PM feszültségméréssel, túlfeszültség-védelemmel, WIFI, LAN, Bluetooth

2280023
Raktáron
580,00 lei
Adóval együtt

Shelly új 2021 -es terméke, a Shelly PRO termékcsalád első tagja, 4 csatorna, WiFi + LAN + Bluetooth támogatás. Shelly Pro 04:00

 

Shelly_Pro_4pm_Features.jpg

4 csatornás DIN sín relé Wi-Fi, LAN és Bluetooth kapcsolattal

Professzionális 4 csatornás relé Wi-Fi, LAN és Bluetooth kapcsolattal, alkalmas otthoni és létesítményautomatizálásra távirányítóval és precíz energiagazdálkodással. DIN sín elektromos panelbe szerelhető. Továbbfejlesztett biztonsági funkciók és kompatibilis a leggyakrabban használt otthoni automatizálási platformokkal.

A Shelly Pro sorozat lehetővé teszi az elektromos panel teljes intelligens automatizálását további kábelek nélkül. Ez teszi a tökéletes megoldást új épületekhez és termelési létesítményekhez, amelyeket igényei vagy vállalkozása szerint automatizálhat. A PM -eszközök pontos teljesítménymérési funkciói folyamatosan tájékoztatják Önt az egyes személyek áramfogyasztásáról. Csatlakoztatott eszköz, lehetővé téve az adatok elemzését és segít csökkenteni az áramköltségeket.

És mint minden más Shelly eszköz, a Shelly Pro Line eszközök közvetlenül és hub nélkül is vezérelhetők az okostelefonon keresztül a Shelly Cloud alkalmazással. Kezelje és vezérelje otthonát vagy telepítését, állítson be jeleneteket, figyelje az energiafogyasztási adatokat, és módosítsa a beállításokat bárhol, a felhő vagy csak a helyi hálózat elérésével!

A Shelly Pro 4PM szolgáltatásai a következők:

  • LAN, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
  • 4 kimenet, egyenként 16A. Maximális teljes eszköz 40A
  • Pontos teljesítménymérés
  • Túlfeszültség és túlterhelés elleni védelem.
  • DIN sínre szerelhető
  • 1,8 hüvelykes színes képernyő navigációs gombokkal

A PRO 4PM a Shelly PRO termékcsalád első tagja, amely a professzionális Shelly intelligens kapcsolók sorozatával a végső otthoni és létesítményautomatizálást kínálja.

A hőmérsékletvédelemmel, túlfeszültséggel és túlterheléssel továbbfejlesztett Shelly Pro sorozat a ház elektromos paneljébe (OMEGA sín) szerelhető. A Shelly Pro termékcsalád lehetővé teszi a teljes intelligens automatizálást további kábelek nélkül, így tökéletes otthonokba, irodákba, üzletekbe, vállalkozásokba és termelési létesítményekbe, valamint új épületekbe.

OMEGA sínre szerelhető

A Shelly Pro Line a megszakító dobozba van beépítve, és úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a DIN sín globális szabványainak. Ez alkalmassá teszi minden típusú épületre, és biztosítja az egyszerű telepítést további alkatrészek nélkül.

Hőmérsékletvédelem - az elektromos panel belsejében nincs túlmelegedés veszélye

Nem biztonságos hőmérséklet vagy gyors hőmérséklet -emelkedés esetén a készülék leállítja a kimeneteket, és értesítéseket küld. A belső hőmérséklet -érzékelő 100 ms -onként méri a hőt.

Túlfeszültség -védelem - a teljesítményméréshez aktivált eszközök védenek a túlfeszültség okozta károk ellen

Az észlelt túlerő leállítja az eszköz kimeneteit, és azonnal értesítést küld. A túlfeszültség -védelmi funkció megvédi a készüléket és más elektromos berendezéseket az esetleges károktól.

Feszültségvédelem - védje a túlfeszültségeket Shelly PRO teljesítménymérőkkel

A feszültségcsúcsok veszélyesek lehetnek az elektromos készülékekre és az autókra. Az elektromos készülékek károsodásának elkerülése érdekében a készülék leállítja a kimeneteket, amikor túlfeszültség -csúcsokat észlel, és azonnal értesítést küld.

Lángálló (V -0) - lángálló anyagok a nagyobb biztonság érdekében

Minden Shelly Pro alkatrész lángálló anyagból készült, és megtartja szerkezetét még magas hőhatásnak is kitéve.

SHELLY PRO PRODUCT LINE JELLEMZŐK:

  • HTTP / HTTPS webhook a gyors kapcsolathoz - A HTTP / HTTP webhook -okkal továbbfejlesztett Shelly Pro vonal könnyen csatlakoztathat, értesíthet vagy vezérelhet más kompatibilis berendezéseket vagy harmadik féltől származó automatizálási rendszert.
  • Intelligens műveletek napfelkelte / napnyugta után - A Shelly Pro vonal a naplemente és a napkelte idejétől függően be- és kikapcsolhatja az áramellátást, ami tökéletesen alkalmas az elektromos berendezések évszaktól függően történő dinamikus vezérléséhez.
  • Automatizálás heti ütemezéssel - A Shelly Pro sor lehetővé teszi, hogy akár 50 műveletet állítson be napi vagy heti ütemezés alapján, külső hub vagy szerver nélkül.
  • Egyéni automatizálási szkriptelés - A Shelly Pro Line teljes mértékben támogatja az mjS szkriptelést, lehetővé téve az ügyfelek számára saját funkciók és funkciók létrehozását! A Shelly Pro line eszközök lehetővé teszik több szkript egyidejű futtatását, különböző triggerektől függően, mint például a bemeneti / kimeneti állapot, az érzékelőadatok vagy a WLAN -kérések.
34 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.