Mi az xComfort?

 

Az xComfort az EATON által kifejlesztett lakossági vagy irodai automatizálási termékcsalád, amelynek segítségével automatizálhatja a napi rutin funkcióit. Az otthoni automatizálás nem csak a berendezések mobiltelefonnal történő vezérlését foglalja magában, hanem csökkenti a kezelő napi működését, és átveszi az intelligens otthoni berendezés ezen funkcióit, amelyek az Ön személyes igényeinek megfelelően programozhatók. Így az EATON, az egyik legnagyobb ipari automatizálási berendezés gyártója világszerte, kifejlesztette az xComfort rendszert, amely segíti az otthoni fogyasztókat és megkönnyíti mindennapi életüket.

 

 

Melyek a rendszer jellemzői?

A fő jellemzője a vezérlőberendezés, valamint az érzékelők vezeték nélküli működése, amely lehetőséget kínál az új konstrukciókba és a felújítási projektekbe történő integrálásra. Az xComfort számos berendezése révén felszerelhető és alkalmazkodik a végső fogyasztók számos követelményéhez, ezáltal rugalmasságot és alkalmazkodóképességet kínálva minden projekthez, valamint lehetőséget teremt a lakossági automatizálás új követelményeinek fedezésére.

 

Mit kell tudnom, hogy partner legyek?

Ahhoz, hogy xComfort telepítő lehessen, el kell végeznie az EATON által kínált ingyenes tanfolyamot. A rendszer teljes funkcionalitásának megértéséhez két lehetséges tanfolyamlépést kell elvégeznie:

- Az első, körülbelül 2 órás szakaszban a berendezés, az üzemmód és a berendezés részletei kerülnek bemutatásra. Ez inkább bevezetés az xComfort világába, amely segít megismerni a termékeket.

- a második szakasz egy kicsit technikásabb, és körülbelül 10 órát vesz igénybe. A tanfolyam két napján felépített intervallumban bemutatják a berendezés speciális funkcióit és programozását, valamint azt, hogyan kell intelligens otthoni rendszert tervezni a végső fogyasztó számára. Ahhoz, hogy részt vehessen ebben a fázisban, meg kell vásárolnia tőled egy minimális termékcsomagot, amely mindkettőt felhasználja annak megértéséhez, hogyan működik, és később képes lesz bemutatni a rendszert és a berendezéseket ügyfeleinek.

Azt is tudnia kell, hogy laptopra van szüksége, és minimális műszaki ismeretekkel kell rendelkeznie, nehogy meglepődjön. A tanfolyam első részének elérésével megtudhatja, hogy megfelel -e Önnek vagy sem. Ne aggódj amúgy! - útmutatást és választ kap a tanfolyam során felmerülő kérdéseire szakemberektől. A tanfolyam után bármikor bizalommal hívhatja az EATON egyik képviselőjét vagy partnerét, hogy tisztázza a kétértelműségeket.

 

Hogyan regisztrálhatok a tanfolyamra?

Írjon nekünk a contact@casatehnica.ro címre, vagy lépjen kapcsolatba az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon, és valaki felveszi Önnel a kapcsolatot a kurzusok egyeztetéséhez, a rendelkezésre álló helyek számától függően.

 

Tanfolyam

Az EATON Románia képviselője által tartott online tanfolyamok:

 

Bevezetés az xComfort rendszerbe

  Az xComfort berendezések működési módja és programozása

Bevezetés xComfortHaladó - berendezés leírása és programozása
30 Iunie 2021
10:30 - 12:00
A dátumot az alaptanfolyam után kell beállítani

 

Kérjük, adja meg a foglalkozás alatti űrlapon, hogy részt kíván venni

Product added to wishlist
Product added to compare.