Dudao A2EUL 2x USB tolto Lightning...
Dudao A2EUL 2x USB tolto Lightning...
Dudao A2EUL 2x USB tolto Lightning...

Dudao A2EUL 2x USB tolto Lightning kabellel, feher

2450033
Raktáron
23,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Dudao

Modell: A2EUL (Lightning)

Tipus: EU tolto

Portok: USB x2

Bemeneti feszultseg: 100-240V AC/50-60 Hz

Kimeneti feszultseg: 5 V DC

Toltesi sebesseg: 2,4 A

Anyaga: PC ABS

Kabel hossza: 1 m

feher szin

 

Dudao A2EUL 2x USB halozati tolto Lightning kabellel, feher




Olyan fali toltot keresel, amely nem csak gyors utemben tolti fel keszulekeidet, hanem megbizhato es tartos is? A Dudao halozati toltovel minden igenyre teljes koru megoldast kap, fejlett funkciokkal felszerelve nelkulozhetetlen eszkoze lesz minden haztartasban vagy irodaban. Fuggetlenul attol, hogy okostelefonjat, tablagepet vagy egyeb eszkozeit kell toltenie, a Dudao tolto sokoldalu es megbizhato valasztas.




Dudao/A2EUL-Lightning/4





Gyors toltes




Ha a gyorsasag es a hatekonysag a legfontosabb szamodra, a Dudao tolto minden elvarasodnak megfelel. Ket USB kimeneti csatlakozoval felszerelt es 2,4 A-es toltest kinal, igy tobb eszkoz egyideju es gyors tolteset teszi lehetove. Ez egy nagyszeru lehetoseg azok szamara, akik mindig uton vannak, es nem akarnak idot vesztegetni arra, hogy keszulekeik feltoltesere varjanak. Az A1EUL tolto kivalasztasaval nem csak idot takarit meg, hanem kenyelmet es kenyelmet is.





Dudao/A2EUL-Lightning/1





Atgondolt tervezes





A Dudao halozati toltot a tartossag es a funkcionalitas szem elott tartasaval terveztek. Tartos anyagokbol, mint peldaul PC es ABS, hosszu elettartamot es biztonsagos hasznalatot garantal. Ezen kivul egy Lightning kabel is jar hozza, amivel komplett megoldast jelent a keszulekek szeles skalajahoz. 1 meter hosszu, igy konnyeden hasznalhatja a toltot kulonfele korulmenyek kozott. Amikor az A1EUL toltot valasztja, a gondos tervezesbe es a multifunkcionalitasba fektet be.





Dudao/A2EUL-Lightning/5




A dobozban:



halozati tolto

Villamkabel




26 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.