• -8%
SMART HOME xComfort csomag 2 szobás...

SMART HOME xComfort csomag 2 szobás lakáshoz, világítás, fűtés, klíma

2020024
Raktáron
6 636,88 lei 7 214,00 lei -8%
Adóval együtt

SMART HOME xComfort készlet 2 szobás lakáshoz, fényszabályozással, fűtéssel és klímával:

A csomag új lakásokba és felújítási projektekbe is beépíthető anélkül, hogy falakat kellene törni vagy új kábeleket húzni.

Jellemzők:

Fényvezérlés:

- Be / Ki 1 kulcsos kapcsolóval (1 fürdőszoba, 1 előszoba, 1 konyha)
- Dimmare kapcsolóval 1 kulccsal (1 nappali + 2 kapcsoló a hálószobához - bejárat a szobába és az ágy mellett)

1 Intelligens wifi termosztát: hőmérséklet, páratartalom és fényintenzitás mérésével

1 AC vezérlő (a légkondicionáló be- és kikapcsolása a szobatermosztáthoz csatlakoztatva)

1 Smart HOME vezérlő xComfort

 

EATON xComfor - Saját digitális komornyik

Napi luxusától függetlenül az xComfort a megoldás. Az xComfort a saját komornyikja, aki mindig az Ön rendelkezésére áll, függetlenül attól, hogy otthon vagy a világ más országában tartózkodik. Mivel az xComfort egy vezeték nélküli rendszer, nincs szükség vezetékekre a kapcsolókról, a termosztátokról és az érzékelőkről. Az xComfort integrált rendszereinek segítségével, akár be- / kikapcsolja a lámpákat, akár szabályozni szeretné a ház hőmérsékletét, egész nap figyeli a házat, vagy vezérli a ház különböző elektronikus eszközeit. A rendszer segít különféle forgatókönyvek létrehozásában saját preferenciái szerint, például öntözze meg a kertet reggel 5 órakor, amikor mindenki alszik, vagy húzza le a rolót délután, amikor a nap erősebb bizonyos helyiségekben, és nem feltétlenül otthon. Beállíthatja, hogy a világítás bekapcsoljon, amikor a pincében dolgozik, vagy kapcsolja be a riasztót, és kapcsolja be az összes izzót, ha valaki tájékozatlan lépett az ingatlanára. Az xComfort rendszer egy összetett rendszer, amely különböző automatizálási elemekkel rendelkezik, amelyek csatlakoztatása után elérhetők, legyen szó akár a nappaliban, és filmet szeretne nézni, akár távol van a küldöttségtől, és szeretné, ha szerettei ne hiányoznának .

Mit tehet az xComfort rendszerekkel?

A rendszert úgy tervezték, hogy vezeték nélkül vezéreljen (saját kommunikációs rendszeren keresztül; nem igényel WIFI -t) különböző elektromos berendezéseket. Így a rendszer bármilyen világítási rendszert vagy aljzatot, beltéri vagy kültéri elektromos redőnyt, tolóajtót vagy redőnyt vezérelhet. Szenzorok széles skálájával is rendelkezik: hőmérséklet-, páratartalom-, levegőminőség-, fényerő-, árvíz- vagy biztonsági érzékelők ajtókhoz / ablakokhoz. Valós időben mérheti bizonyos fogyasztók vagy az egész ház fogyasztását, és bezárhatja nagyfogyasztóit, amikor nincs rájuk szükség. A rendszer az alapvető funkciókon kívül (be / ki) előre programozható, vagy bizonyos forgatókönyveket készíthet. Így, figyelembe véve az eszközök sokoldalúságát, csak el kell képzelnie, mit szeretne tenni, és működésbe hozza. Például:

  • amikor a nap túl erősen csap egyes helyiségekbe, a rendszer önállóan értesíti, és részben vagy teljesen bezárja a külső redőnyöket, bekapcsolja a légkondicionálót, ha a hőmérséklet meghaladta egy bizonyos küszöbértéket, és bekapcsolja a helyiségben a lámpákat;
  • a hőgörbék alapján folyamatosan módosítja a fűtési módot a fogyasztás csökkentése érdekében. Ha az ablakot kinyitják, leállítja a fűtést az adott helyiségben, ha a házon kívüli hőmérséklet csökkent vagy emelkedett, a rendszer növeli vagy csökkenti a fűtési idejét, hogy ne fűtsön többet a szükségesnél.
  • este bekapcsolva automatikusan kapcsolja be a külső lámpákat, és ha szeretné, kapcsolja be az öntözőberendezéseket az öntözéshez reggel a napkelte előtti első órában.
  • amikor elmegy otthonról, biztosan le akarja kapcsolni az összes villanyt? - Telepíthet egy főkapcsolót a ház kijáratánál, hogy lekapcsolja az összes lámpát és aljzatot, vagy csak a kívánt aljzatokat. Ezenkívül, ha nyaralni szeretne, akkor fel- / lekapcsolhatja a házban lévő villanyt a mobiltelefonján, mintha valaki jelen lenne.
  • Töltheti elektromos autóját egy speciális elektromos csatlakozóaljzattal, és valós időben mérheti a fogyasztást
  • Ha vízszivárgás van a házban, a rendszer automatikusan leállítja a vízellátást az egész házra vagy csak az elöntött területekre.

Ki részesülhet az xComfort rendszerből?

Az EATON xComfort rendszere bármilyen otthonra összecsukható. Függetlenül attól, hogy régi vagy új épülettel rendelkezik, a rendszert minden professzionális villanyszerelő nagyon könnyen felszerelheti, alkalmazkodva a meglévő rendszerekhez. Az alkatrészeket kifejezetten úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb méretűek legyenek (18-23 mm vastagságú és 45 mm átmérőjű), hogy mind a falra szerelt készülékek adagjait, mind az aktuális adagokat illesszék. A kapcsolók szabványos, 55 x 55 mm -es formátumúak, ezt a készülékgyártók túlnyomó többsége használja, így lehetőséget biztosít a maszkok széles választékából az Ön stílusának megfelelően. A rendszer telepítését követően minden villanyszerelő szakember programozást igényel. Tanácsadást nyújtunk mind a telepítéshez, mind a programozáshoz és a projekt konfigurálásához. Ha többet szeretne megtudni ezekről a szolgáltatásokról, vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalon található elérhetőségeken.

Biztonság

Számos kritérium áll a SMART rendszer kiválasztásának hátterében, mint például a dizájn, az ár, a funkcionalitás ... de mivel az ár az egyik legfontosabb, az ügyfelek végül könnyen befolyásolhatók, és már nem veszik figyelembe a biztonságot. Figyelembe véve azonban a lakóházak SMART rendszerei elleni kibertámadások fokozódását, javasoljuk, hogy vegye figyelembe ezt a kritériumot a kiválasztás során (további részletekért kattintson ide ). Egy olyan globális gyártó, mint az EATON számára a biztonság az egyik prioritás, jelentős forrásokat szánva arra, hogy a rendszer a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak feleljen meg. Így a távoli rendszervezérlés csak az Egyesült Királyságban található EATON xComfort szervereken keresztül történhet. A végfelhasználók csak akkor tudják irányítani az otthonukban elhelyezett SMART eszközöket, ha csatlakoznak a rendszerük felhasználónevéhez, jelszavához és egyedi kódjához az EATON szervereken keresztül, amelyek titkosított nyelveken kommunikálnak az otthonba telepített eszközökkel. Ezzel párhuzamosan az EATON folyamatosan frissíti az otthoni és a szerverrendszereket is, hogy biztosítsa, hogy lefedi a piacon található legújabb technológiákat, és biztosítja az xComfort fogyasztók biztonságát.

20 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.