KÉSZLET xComfort második kapcsoló...
KÉSZLET xComfort második kapcsoló...

KÉSZLET xComfort második kapcsoló (létrafej szerepével) CPAD-00/215

2020004
Elfogyott – feltöltés alatt
620,00 lei
Adóval együtt

XComfort Second Switch KIT - A szobában lévő kapcsolót hozzáadja a meglévő kapcsolóhoz

Ezzel a vezeték nélküli kapcsolóval megnövelheti a helyiségben található kapcsolók számát. Így bármilyen fényt egy második kapcsolóval vezérelhet, és bármilyen típusú felületre szerelhető, anélkül, hogy szerelési vezetékeket kellene használni.

Jellemzők:

  • Bármilyen típusú terhességet képes szabályozni
  • Tartós hibrid kapcsolási technológia
  • Könnyen telepíthető, előre programozott
  • Vezeték nélküli kapcsoló - bármilyen felületre felszerelhető
  • Kompatibilis az 55 mm -es univerzális kapcsolókkal, így bármilyen gyártó álarcát használhatja

1 év garancia

 

EATON xComfor - Saját digitális komornyik

Napi luxusától függetlenül az xComfort a megoldás. Az xComfort a saját komornyikja, aki mindig az Ön rendelkezésére áll, függetlenül attól, hogy otthon vagy a világ más országában tartózkodik. Mivel az xComfort egy vezeték nélküli rendszer, nincs szükség vezetékekre a kapcsolókról, a termosztátokról és az érzékelőkről. Az xComfort integrált rendszereinek segítségével, akár be- / kikapcsolja a lámpákat, akár szabályozni szeretné a ház hőmérsékletét, egész nap figyeli a házat, vagy vezérli a ház különböző elektronikus eszközeit. A rendszer segít különféle forgatókönyvek létrehozásában saját preferenciái szerint, például öntözze meg a kertet reggel 5 órakor, amikor mindenki alszik, vagy húzza le a rolót délután, amikor a nap erősebb bizonyos helyiségekben, és nem feltétlenül otthon. Beállíthatja, hogy a világítás bekapcsoljon, amikor a pincében dolgozik, vagy kapcsolja be a riasztót, és kapcsolja be az összes izzót, ha valaki tájékozatlan lépett az ingatlanára. Az xComfort rendszer egy összetett rendszer, amely különböző automatizálási elemekkel rendelkezik, amelyek csatlakoztatása után elérhetők, legyen szó akár a nappaliban, és filmet szeretne nézni, akár távol van a küldöttségtől, és szeretné, ha szerettei ne hiányoznának .

Minden egyetlen érintéssel történik - a Second Switch intelligens kapcsolóval

A fényvezérlés az egyik leglátványosabb dolog, amit az xComfort segítségével megtehet. Az Eaton xComfort Second Switch intelligens készlet tartalmaz egy érintkezőkapcsolót, amely a kapcsoló mögé szerelhető, van vezeték nélküli kapcsoló is, amely nem igényel vezetékeket. A kapcsoló és a kapcsoló előre programozva van, így bárhol is kell szabályoznia a szoba fényét, ragasztással is rögzítheti a falra (a hálószoba kanapéja vagy ágya mellett, a szoba bejáratánál vagy akár a bejárati ajtónál), vagy hogy mobil legyen, és kapcsolja be a villanyt, ahol csak akarja a házban. Ezzel a készlettel kibővítheti a szobában lévő kapcsoló meglévő funkcióit anélkül, hogy a házat felújítaná és új vezetékeket húzna. A kapcsoló könnyen felszerelhető a meglévő kapcsoló mögötti dobozba, és a vezeték nélküli kapcsoló elhelyezhető a kívánt helyen (az ágy mellett, a szoba második ajtajában, a folyosó vagy a lépcső végén ...)

Válassza ki kedvenc dizájnját

100% kompatibilitás 55x55 mm -es keretekkel. Válassza ki a keret textúráját, anyagát és színét számos gyártó nagyon széles termékválasztékából. A vezeték nélküli kapcsoló lehetővé teszi, hogy bármilyen felületre ragaszthassa. Mivel a kapcsoló nem igényel összekötő vezetékeket, így akár 2 éves élettartamú akkumulátorral is dolgozhat, így a kapcsoló üveg- vagy csempefalakra ragasztható anélkül, hogy összetörné vagy változtatnia kellene a házon.

Egyszerű és intuitív összeszerelés, ahol szüksége van rá

Csomag tartalma:

1 kompakt be / ki kapcsoló
1 vezeték nélküli kapcsoló 1 fehér 55 mm -es gombbal (elem tartozék)
2 ragasztószalag

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.