Extra xComfort biztonsági csomag 3...

Extra xComfort biztonsági csomag 3 vagy 4 szobás házhoz

2020216
Raktáron
5 703,00 lei
Adóval együtt

Extra csomag 3 vagy 4 szobás házhoz - SMART HOME xComfort - mozgásérzékelők, árvízérzékelők, füstérzékelők, ajtó- / ablakérzékelők


Ez az xComfort automatizálási csomag kiterjesztett modulja 3 vagy 4 szobás házakhoz, amely magában foglalja a fent említett biztonsági funkciókat. Ez a csomag nem működik az alapcsomag nélkül, mivel külön Smart Home xComfort kazán beszerzése szükséges. Az Ön igényeinek megfelelő konfigurációért lépjen kapcsolatba velünk egy tanácsadóval a kapcsolatok részben található számokon és elérhetőségeken.

 

Extra csomag az otthoni biztonság érdekében 3-4 szoba


A csomag kiterjesztett ellenőrzést biztosít a 3 vagy 4 szobás otthoni SMART Home xComfort csomagok felett, biztonságosan felügyelve a holmiját. A füst- vagy árvízérzékelők korrelálhatók a víz vagy gáz mágnesszelepekkel, hogy megállítsák az esetleges árvizet vagy tüzet. Szintén a mozgásérzékelők segítségével észlelheti, hogy valaki belépett -e a házába az Ön beleegyezése nélkül, és ezenkívül segít automatizálni a ház bizonyos napi folyamatait - be-, vagy kikapcsolni a villanyt, amikor belép a házba. Az üvegajtók érzékelői az automatizálás további tényezőjeként szolgálnak, és a biztonsági vezérlés mellett a fűtés vagy hűtés jelenlegi költségeinek csökkentését is lehetővé teszi, a hely automatizálható a légkondicionáló kikapcsolásához, amikor az ablak vagy az erkélyajtó nyitva van.Lehetséges automatizálás:

Mozgásérzékelők: az egyik a földszinten a folyosón, a másik az emeleti folyosón helyezhető el. Ily módon amellett, hogy értesíti a mozgásról szóló értesítést a teljes időszak alatt, amikor nincs otthon, segíthet a fűtési vagy hűtési lámpák automatizálásában. A házba belépve a földszinten lévő érzékelő bekapcsolja a fűtést vagy a váltakozó áramot, bekapcsolja a lámpát vagy automatikusan kikapcsol egy előre meghatározott inaktív időszak után. Ezenkívül az éjszaka folyamán az emeleten elhelyezett érzékelő 30%-os intenzitással automatikusan bekapcsolhatja a folyosón lévő villanyt, így nem vakít vagy ébreszt fel, amikor WC -re kell mennie.

Árvízérzékelők: Fürdőszobákban és konyhákban tervezik őket elhelyezni. Értesíteni fogják Önt az esetleges árvízről, amikor nincs otthon, és akár le is zárhatja a vízellátást az egész házban, hogy elkerülje a bútorok, parketta vagy falak jelentős károsodását valódi árvíz esetén. Így mindig kézben tarthatja az irányítást, és elkerülheti az egész ház jelentős károsodását vagy az elektromos vagy elektronikus berendezések károsodása miatt bekövetkező jelentős veszteségeket.

Füstérzékelők: A konyhába helyezve értesítenek, ha valamit elfelejtett a tűzre vagy a sütőbe. Megállíthatja a gáz- vagy áramellátást, és figyelmeztethet akkor is, ha nincs otthon.

Ajtó- / ablakérzékelők: A biztonsági ajtók és ablakok betöréséről szóló értesítések mellett, amikor nem tartózkodik otthon, vagy nyitott ablakokat, amikor el akarja hagyni a házat, a roló automatikus vezérlését biztosítja, hogy ne sérüljön meg. Ha az ablak nyitva van, akkor nem tudja bezárni a redőnyt, vagy automatikusan kinyílik, amikor ki szeretne menni az udvarra. Az ajtóérzékelők hatékony segítséget nyújtanak az energiaveszteség és a fogyasztás csökkentésében. A fűtés automatikusan kikapcsolható egyetlen helyiségben, amikor a szellőzőablak kinyílt, és a légkondicionáló is kikapcsolható, ha az ablak nyitva maradt.

A csomag számos előnnyel jár az otthona automatizálásában. Lásd alább az xComfort rendszer további részleteit.

EATON xComfor - Saját digitális komornyik

Napi luxusától függetlenül az xComfort a megoldás. Az xComfort a saját komornyikja, aki mindig az Ön rendelkezésére áll, függetlenül attól, hogy otthon vagy a világ más országában tartózkodik. Mivel az xComfort egy vezeték nélküli rendszer, nincs szüksége vezetékekre a kapcsolókról, a termosztátokról és az érzékelőkről. Az xComfort integrált rendszereinek segítségével, akár be- / kikapcsolja a lámpákat, akár szabályozni szeretné a ház hőmérsékletét, egész nap figyeli a házat, vagy vezérli a ház különböző elektronikus eszközeit. A rendszer segít különféle forgatókönyvek létrehozásában saját preferenciái szerint, például öntözze meg a kertet reggel 5 órakor, amikor mindenki alszik, vagy húzza le a rolót délután, amikor a nap erősebb bizonyos helyiségekben, és nem feltétlenül otthon. Beállíthatja, hogy a világítás bekapcsoljon, amikor a pincében dolgozik, vagy kapcsolja be a riasztót, és kapcsolja be az összes izzót, ha valaki tájékozatlan lépett az ingatlanára. Az xComfort rendszer egy összetett rendszer, amely különböző automatizálási elemekkel rendelkezik, amelyek csatlakoztatása után elérhetők, legyen szó akár a nappaliban, és filmet szeretne nézni, akár távol van a küldöttségtől, és szeretné, ha szerettei ne hiányoznának .

barn_EO.jpg

Mit tehet az xComfort rendszerekkel?

A rendszert úgy tervezték, hogy vezeték nélkül vezéreljen (saját kommunikációs rendszeren keresztül; nem igényel WIFI -t) különböző elektromos berendezéseket. Így a rendszer bármilyen világítási rendszert vagy aljzatot, beltéri vagy kültéri elektromos redőnyt, tolóajtót vagy redőnyt vezérelhet. Szenzorok széles skálájával is rendelkezik: hőmérséklet-, páratartalom-, levegőminőség-, fényerő-, árvíz- vagy biztonsági érzékelők ajtókhoz / ablakokhoz. Valós időben mérheti bizonyos fogyasztók vagy az egész ház fogyasztását, és bezárhatja nagyfogyasztóit, amikor nincs rájuk szükség. A rendszer az alapvető funkciókon kívül (be / ki) előre programozható, vagy bizonyos forgatókönyveket készíthet. Így, figyelembe véve az eszközök sokoldalúságát, csak el kell képzelnie, mit szeretne csinálni, és működésbe hozza. Például:

  • amikor a nap túl erősen csap egyes helyiségekbe, a rendszer önállóan értesíti, és részben vagy teljesen bezárja a külső redőnyöket, bekapcsolja a légkondicionálót, ha a hőmérséklet meghaladta egy bizonyos küszöbértéket, és bekapcsolja a helyiségben a lámpákat;
  • a hőgörbék alapján folyamatosan módosítja a fűtési módot a fogyasztás csökkentése érdekében. Ha kinyitja az ablakot, leállítja a fűtést az adott helyiségben, ha a házon kívüli hőmérséklet csökkent vagy emelkedett, a rendszer növeli vagy csökkenti a fűtési idejét, hogy ne fűtsön többet a szükségesnél.
  • este bekapcsolva automatikusan kapcsolja be a külső lámpákat, és ha szeretné, kapcsolja be az öntözőberendezéseket az öntözéshez reggel a napkelte előtti első órában.
  • amikor elmegy otthonról, biztosan le akarja kapcsolni az összes villanyt? - Telepíthet egy főkapcsolót a ház kijáratánál, hogy lekapcsolja az összes lámpát és aljzatot, vagy csak a kívánt aljzatokat. Ezenkívül, ha nyaralni szeretne, akkor fel- / lekapcsolhatja a házban lévő villanyt a mobiltelefonján, mintha valaki jelen lenne.
  • Töltheti elektromos autóját egy speciális elektromos konnektorral, és valós időben mérheti a fogyasztást
  • Ha vízszivárgás van a házban, a rendszer automatikusan leállítja a vízellátást az egész házra vagy csak az elöntött területekre.

ipad-SHC20-illustration-1024.jpg

Ki részesülhet az xComfort rendszerből?

Az EATON xComfort rendszere bármilyen otthonra összecsukható. Függetlenül attól, hogy régi vagy új épülettel rendelkezik, a rendszert minden professzionális villanyszerelő nagyon könnyen telepíti, alkalmazkodva a meglévő rendszerekhez. Az alkatrészeket úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb méretűek legyenek (18-23 mm vastagságú és 45 mm átmérőjű), hogy mind a falra szerelt készülékek adagjait, mind az aktuális adagokat el tudják helyezni. A kapcsolók szabványos, 55 x 55 mm -es formátumúak, ezt a készülékgyártók túlnyomó többsége használja, így lehetőséget biztosít a maszkok széles választékából az Ön stílusának megfelelően. A rendszer telepítését követően minden villanyszerelő szakember programozást igényel. Tanácsadást nyújtunk mind a telepítéshez, mind a programozáshoz és a rendszer konfigurálásához az Ön projektjén. Ha többet szeretne megtudni ezekről a szolgáltatásokról, vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalon található elérhetőségeken.

go_wireless_B2B_engagement_photo1%5B1%5D.jpg

Biztonság

Számos kritérium áll a SMART rendszer kiválasztásának hátterében, mint például a dizájn, az ár, a funkcionalitás ... de mivel az ár az egyik legfontosabb, az ügyfelek végül könnyen befolyásolhatók, és már nem veszik figyelembe a biztonságot. Figyelembe véve azonban a lakóházak SMART rendszerei elleni kibertámadások fokozódását, javasoljuk, hogy vegye figyelembe ezt a kritériumot a kiválasztás során (további részletekért kattintson ide ). Egy olyan globális gyártó, mint az EATON számára a biztonság az egyik prioritás, jelentős forrásokat szánva arra, hogy a rendszer a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak feleljen meg. Így a távoli rendszervezérlés csak az Egyesült Királyságban található EATON xComfort szervereken keresztül történhet. A végfelhasználók csak akkor tudják irányítani az otthonukban elhelyezett SMART eszközöket, ha csatlakoznak a rendszerük felhasználónevéhez, jelszavához és egyedi kódjához az EATON szervereken keresztül, amelyek titkosított nyelveken kommunikálnak az otthonba telepített eszközökkel. Ezzel párhuzamosan az EATON folyamatosan frissíti az otthoni és a szerverrendszereket is, hogy biztosítsa, hogy lefedi a piacon található legújabb technológiákat, és biztosítja az xComfort fogyasztók biztonságát.

tech-oppsett-hjemme-shc21%20romana%5B1%5D.png

100 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.