• -8%
SMART HOME xComfort for Home 4 szobás...
SMART HOME xComfort for Home 4 szobás...
SMART HOME xComfort for Home 4 szobás...

SMART HOME xComfort for Home 4 szobás csomag, világítás, fűtés, klíma

2020027
Raktáron
10 718,00 lei 11 650,00 lei -8%
Adóval együtt

SMART HOME xComfort készlet a házhoz 4 szoba fényszabályozással, fűtéssel, klímával:

A csomag új otthonokba és felújítási projektekbe is beépíthető anélkül, hogy falakat kellene törni vagy új kábeleket húzni.

 

Jellemzők:

Fényvezérlés:

 • Vezeték nélküli be- és kikapcsolás 1 kulcsos kapcsolóval (2 fürdőszoba, 1 konyha, 1 étkező 1 hálószoba, 1 hálószoba / iroda, 1 terasz)
 • Vezeték nélküli ki- és bekapcsolás 2 gombos kapcsolóval (lépcső + 2 folyosó (földszint + első emelet) és külső bejárat a házba)
 • Vezeték nélküli fényerő -szabályozó 1 kulcsos kapcsolóval (1 nappali, 1 hálószoba (2 kapcsolóval - a szoba bejárata és az ágy mellett))

Hőmérséklet szabályozás:

 • 1 Intelligens wifi termosztát: hőmérséklet, páratartalom és fényerő méréssel
 • központi fűtés vezérlőegység
 • légkondicionáló vezérlőegység

* a csomag kiegészíthető termosztátokkal a hőmérséklet szabályozására minden helyiségben külön -külön, és kiegészíthető más vezérlőelemekkel is: redőnyök, biztonsági érzékelők, árvíz, füst, öntözésszabályozás ...

EATON xComfor - Saját digitális komornyik

Napi luxusától függetlenül az xComfort a megoldás. Az xComfort a saját komornyikja, aki mindig az Ön rendelkezésére áll, függetlenül attól, hogy otthon vagy a világ más országában tartózkodik. Mivel az xComfort egy vezeték nélküli rendszer, nincs szüksége vezetékekre a kapcsolókról, a termosztátokról és az érzékelőkről. Az xComfort integrált rendszereinek segítségével, akár be- / kikapcsolja a lámpákat, akár szabályozni szeretné a ház hőmérsékletét, egész nap figyeli a házat, vagy vezérli a ház különböző elektronikus eszközeit. A rendszer segít különféle forgatókönyvek létrehozásában saját preferenciái szerint, például öntözze meg a kertet reggel 5 órakor, amikor mindenki alszik, vagy húzza le a rolót délután, amikor a nap erősebb bizonyos helyiségekben, és nem feltétlenül otthon. Beállíthatja, hogy a világítás bekapcsoljon, amikor a pincében dolgozik, vagy kapcsolja be a riasztót, és kapcsolja be az összes izzót, ha valaki tájékozatlan lépett az ingatlanára. Az xComfort rendszer egy összetett rendszer, amely különböző automatizálási elemekkel rendelkezik, amelyek csatlakoztatása után elérhetők, legyen szó akár a nappaliban, és filmet szeretne nézni, akár távol van a küldöttségtől, és szeretné, ha szerettei ne hiányoznának .

barn_EO.jpg

Mit tehet az xComfort rendszerekkel?

A rendszert úgy tervezték, hogy vezeték nélkül vezéreljen (saját kommunikációs rendszeren keresztül; nem igényel WIFI -t) különböző elektromos berendezéseket. Így a rendszer bármilyen világítási rendszert vagy aljzatot, beltéri vagy kültéri elektromos redőnyt, tolóajtót vagy redőnyt vezérelhet. Szenzorok széles skálájával is rendelkezik: hőmérséklet-, páratartalom-, levegőminőség-, fényerő-, árvíz- vagy biztonsági érzékelők ajtókhoz / ablakokhoz. Valós időben mérheti bizonyos fogyasztók vagy az egész ház fogyasztását, és bezárhatja nagyfogyasztóit, amikor nincs rájuk szükség. A rendszer az alapvető funkciókon kívül (be / ki) előre programozható, vagy bizonyos forgatókönyveket készíthet. Így, figyelembe véve az eszközök sokoldalúságát, csak el kell képzelnie, mit szeretne csinálni, és működésbe hozza. Például:

 • amikor a nap túl erősen csap egyes helyiségekbe, a rendszer önállóan értesíti, és részben vagy teljesen bezárja a külső redőnyöket, bekapcsolja a légkondicionálót, ha a hőmérséklet meghaladta egy bizonyos küszöbértéket, és bekapcsolja a helyiségben a lámpákat;
 • a hőgörbék alapján folyamatosan módosítja a fűtési módot a fogyasztás csökkentése érdekében. Ha kinyitja az ablakot, leállítja a fűtést az adott helyiségben, ha a házon kívüli hőmérséklet csökkent vagy emelkedett, a rendszer növeli vagy csökkenti a fűtési idejét, hogy ne fűtsön többet a szükségesnél.
 • este bekapcsolva automatikusan kapcsolja be a külső lámpákat, és ha szeretné, kapcsolja be az öntözőberendezéseket az öntözéshez reggel a napkelte előtti első órában.
 • amikor elmegy otthonról, biztosan le akarja kapcsolni az összes villanyt? - Telepíthet egy főkapcsolót a ház kijáratánál, hogy lekapcsolja az összes lámpát és aljzatot, vagy csak a kívánt aljzatokat. Ezenkívül, ha nyaralni szeretne, akkor fel- / lekapcsolhatja a házban lévő villanyt a mobiltelefonján, mintha valaki jelen lenne.
 • Töltheti elektromos autóját egy speciális elektromos konnektorral, és valós időben mérheti a fogyasztást
 • Ha vízszivárgás van a házban, a rendszer automatikusan leállítja a vízellátást az egész házra vagy csak az elöntött területekre.

ipad-SHC20-illustration-1024.jpg

Ki részesülhet az xComfort rendszerből?

Az EATON xComfort rendszere bármilyen otthonra összecsukható. Függetlenül attól, hogy régi vagy új épülettel rendelkezik, a rendszert minden professzionális villanyszerelő nagyon könnyen telepíti, alkalmazkodva a meglévő rendszerekhez. Az alkatrészeket úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb méretűek legyenek (18-23 mm vastagságú és 45 mm átmérőjű), hogy mind a falra szerelt készülékek adagjait, mind az aktuális adagokat el tudják helyezni. A kapcsolók szabványos, 55 x 55 mm -es formátumúak, ezt a készülékgyártók túlnyomó többsége használja, így lehetőséget biztosít a maszkok széles választékából az Ön stílusának megfelelően. A rendszer telepítését követően minden villanyszerelő szakember programozást igényel. Tanácsadást nyújtunk mind a telepítéshez, mind a programozáshoz és a rendszer konfigurálásához az Ön projektjén. Ha többet szeretne megtudni ezekről a szolgáltatásokról, vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalon található elérhetőségeken.

go_wireless_B2B_engagement_photo1%5B1%5D.jpg

Biztonság

Számos kritérium áll a SMART rendszer kiválasztásának hátterében, mint például a dizájn, az ár, a funkcionalitás ... de mivel az ár az egyik legfontosabb, az ügyfelek végül könnyen befolyásolhatók, és már nem veszik figyelembe a biztonságot. Figyelembe véve azonban a lakóházak SMART rendszerei elleni kibertámadások fokozódását, javasoljuk, hogy vegye figyelembe ezt a kritériumot a kiválasztás során (további részletekért kattintson ide ). Egy olyan globális gyártó, mint az EATON számára a biztonság az egyik prioritás, jelentős forrásokat szánva arra, hogy a rendszer a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak feleljen meg. Így a távoli rendszervezérlés csak az Egyesült Királyságban található EATON xComfort szervereken keresztül történhet. A végfelhasználók csak akkor tudják irányítani az otthonukban elhelyezett SMART eszközöket, ha csatlakoznak a rendszerük felhasználónevéhez, jelszavához és egyedi kódjához az EATON szervereken keresztül, amelyek titkosított nyelveken kommunikálnak az otthonba telepített eszközökkel. Ezzel párhuzamosan az EATON folyamatosan frissíti az otthoni és a szerverrendszereket is, hogy biztosítsa, hogy lefedi a piacon található legújabb technológiákat, és biztosítja az xComfort fogyasztók biztonságát.

tech-oppsett-hjemme-shc21%20romana.png

20 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.