Intelligens WiFi kamera, Petoneer,...

Intelligens WiFi kamera, Petoneer, 1080p, 2MB

2190017
Elfogyott – feltöltés alatt
233,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Marka: Petoneer PC001

Tapellatas: DC 5V / 1A

Felbontas: 1080p

Meretek (mm): 78 x 55 x 50 mm

Csatlakozas: W-Fi (2,4 GHz)

SD foglalat: max 128 GB (nem tartozek)

Funkciok: mozgaserzekeles, ketiranyu hang, telefonertesitesek

Jelzes: sugar 30 m

Suly: kb. 78 g

 

Petoneer okoskamera

Szeretned szemmel tartani kedvencedet, amikor nem vagy otthon? Valassza a Petoneer szobat. A keszulek 1080P HD felveteleket kinal, es tamogatja a ketiranyu hangzast. Ezen kivul mozgaserzekelovel is rendelkezik, es automatikusan ejszakai uzemmodba kapcsol. Ezenkivul a kamera felszerelese sem jelent problemat, es Wi-Fi-n keresztul parosithatja egy masik eszkozzel. Mikozben erdekes, szines dizajnja felkelti a figyelmet.

Mindig erintkezik kedvencevel

Megyunk dolgozni, es aggodik amiatt, hogy mi tortenik kedvencevel? A Petoneer kamera megoldja ezt a problemat. A keszuleket az eteto melle helyezheti, hogy megbizonyosodjon arrol, hogy kedvence hidratalt, vagy az agy kozeleben, illetve figyelemmel kiserheti tevekenyseget. Ezen kivul a kamera elfogadja a Night Vision modot is, ami azt jelenti, hogy gyenge fenyviszonyok mellett a LED lampak automatikusan bekapcsolnak es megvilagitjak a kamerat.

Okos megoldasok

A kamera mozgaserzekelot hasznal, igy aktivalhatja a felvetelt egesz napra, vagy hasznalhatja a programozasi funkciot. Ezenkivul a Motion Zone lehetove teszi, hogy kivalassza azokat a teruleteket, ahol az erzekelot mukodni szeretne, es az alkalmazas ertesitest kuld. Legfeljebb ket zonat konfiguralhat. Ez biztositja, hogy ne kapjon felesleges uzeneteket.

Kivalo kepminoseg

A termek HD 1080P felbontast hasznal, igy tiszta a kep. Ezen kivul a kamera micro SD kartyanyilassal (max. 128 GB) van felszerelve, igy a felveteleket elmenthetjuk. Megjegyzes: A memoriakartya nem tartozeka, kulon kell megvasarolni. Ezenkivul a ketiranyu hangzas lehetove teszi, hogy nehany szot mondjon kedvencenek, amikor egyedul erzi magat.

Egyszeru es gyors telepites

A fenykepezogepet viszonylag kis kialakitasa jellemzi, igy nem fog tul sok helyet foglalni. Ezenkivul nem lesz problema a telepitessel. Konnyeden felragaszthatja a kivant helyre egy matrica segitsegevel, anelkul, hogy lyukat kellene furnia a falba.

Beleertve

  • kamera
  • USB-C kabel (1,2 m)
  • matrica x2
  • hasznalati utasitas

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.