Oneisall PFD001 Pro intelligens...

Oneisall PFD001 Pro intelligens eteladagolo, feher

2190018
Raktáron
255,01 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: Oneisall

Modell: PFD001 Pro

feher szin

Kapacitas: Korulbelul 1,2 kg szaraz elelmiszer

Suly: kb 1,7 kg

Meretek: 28,96 x 16,76 x 16,75 cm

 

Oneisall PFD001 Pro Smart Pet Feeder, feher




A Oneisall PFD001 Pro (feher) intelligens kisallat-eteto kivalo megoldas minden allattarto szamara. Ez a fejlett automatikus kisallat-eteto kenyelmet, pontossagot es teljes ellenorzest biztosit kedvence etrendje felett. A szamos innovativ funkcionak koszonhetoen kedvence mindig friss taplalekhoz juthat, meg akkor is, ha On nincs otthon.




3.jpg




Automatikus precizitas




A Oneisall PFD001 Pro egy automatikus vezetek nelkuli kisallat-eteto, ami azt jelenti, hogy nem kell aggodnia az etetes megszakadasatol meg aramszunet eseten sem. Hazi kedvence pontosan azt kapja, amire szuksege van, mindig idoben.




2.jpg



Intuitiv mukodes




A konnyu hasznalhatosag a termek egyik legfontosabb jellemzoje. Az intuitiv egygombos vezerlesnek koszonhetoen nem kell tobb gomb megnyomasaval kuzdenie. Az etkezesek utemezese egyszeruve valik, kedvence pedig ertekelni fogja a rendszeres etetest.




4.jpg




Programozhato tablazatok





A Oneisall etetovel akar napi hat etkezest is megtervezhet, es akar 36 adag etelt is beallithat. Ez a rugalmassag alkalmazkodik kedvence egyeni szuksegleteihez, legyen az On macskaja, kutyaja vagy mas hazi kedvence. Teljes iranyitasod van az etrendjuk felett.




5.jpg




Kedvence biztonsaga





A termek nem tartalmaz BPA-t, ami azt jelenti, hogy nem kell aggodnia kedvence egeszseget befolyasolo karos anyagok miatt. Ezzel az etetovel biztos lehet benne, hogy kedvence egeszseges es biztonsagos taplalekot kap.




1.jpg




Az elelmiszerek frissen tartasa





A Oneisall PFD001 Pro szellozonyilassal van felszerelve, amely segit megorizni az elelmiszerek frissesseget. Ez fontos az etelek tapertekenek megorzesehez, es kedvence minden falat izet elvezheti. Az eteto kapacitasa korulbelul 1,2 kg szaraztap, igy nem kell gyakran toltenie. Kompakt meretei is vannak, igy konnyen elhelyezheto barhol otthonaban. A termek ossztomege korulbelul 1,7 kg, ami hordozhatova es konnyen kezelhetove teszi.





6.jpg

141 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.