Szokokut/itato kutyaknak es...

Szokokut/itato kutyaknak es macskaknak Oneisall PWF-001, szenszuro

2190019
Elfogyott – feltöltés alatt
198,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: Oneisall

Modell: PWF-001

Anyaga: rozsdamentes acel 316

Zajszint: Akar 35 dB

Urtartalom: 2L

 

Oneisall PWF-001 Szokokut/itatotal kutyaknak es macskaknak




A Oneisall PWF-001 szokokut/itatotal kutyaknak es macskaknak egy praktikus es modern megoldas, amely allando hozzaferest biztosit allatanak friss vizhez. Az olyan egyedi funkciokkal, mint a viz oxigenellatasa, a haromretegu szurorendszer es az egyszeru karbantartas, ez a termek tokeletes megoldas minden kisallat tulajdonos szamara. Ezenkivul csendes mukodese es nagy kapacitasa kenyelmesse teszi mind Onnek, mind kedvencenek.




6.jpg




Biztonsag es tartossag




A Oneisall szokokut 316-os rozsdamentes acel vizadagoloval rendelkezik, amely sokkal biztonsagosabb es tartosabb, mint a muanyag alternativak. Ez a kivalo minosegu acel ellenall a korrozionak es nem bocsat ki karos anyagokat.




2.jpg




Kenyelmes monitorozas es nagy kapacitas




Az atlatszo LED-ablakkal ellatott szokokut lehetove teszi a vizszint egyszeru nyomon koveteset, kikuszobolve annak veszelyet. A keszulek 2 literes urtartalmaval folyamatos vizhez jutast biztosit, ami elengedhetetlen kedvence egeszsegehez es joletehez.




3.jpg




Fejlett szurorendszer





A Oneisall szokokut haromretegu szurorendszere hatekonyan tavolitja el a kellemetlen szagokat, szuri a szennyezodeseket es lagyitja a vizet. Mindegyik retegnek meghatarozott funkcioja van: az elso megszuri az etelmaradekokat es a szort, a masodik elnyeli a szagokat, a harmadik pedig eltavolitja a nehezfemeket.




7.jpg




Konnyu tisztitas




Ez a szokokut modell rendkivul konnyen tisztithato. Moshato folyo viz alatt vagy mosogatogepben, igy egyszeru a tisztitasa.




1.jpg




Csendes mukodes




A mindossze 35 decibeles zajszintnek koszonhetoen a szokokut nem zavarja sem Ont, sem kedvencet. Ez a zajszint a ventilator legalacsonyabb beallitasahoz hasonlithato. A csendes mukodes kulonosen fontos ejszaka vagy csendes otthoni kornyezetben.




4.jpg




A csomag tartalma:





ivotal x 1

Szivacs x 3

Hab kek szurovel x 3

Szenszuro x 3

Muanyag szokokut x 1

Szivattyu x 1

dugo x 1

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.