Szokokut hazi kedvenceknek Rojeco...

Szokokut hazi kedvenceknek Rojeco Wireless 2.5L

2190038
Raktáron
217,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Rojeco

Modell: RYSJ-13

Urtartalom: 2,5 l

Meretek: 25,6 x 16,7 x 12,8 cm

Suly: 880 g

 

Rojeco Wireless 2,5 literes intelligens szokokut/ital kutyaknak es macskaknak




Adjon allando hozzaferest szeretett kedvencenek friss vizhez. A Rojeco intelligens 2,5 literes itatoja hidratalasra osztonzi a kutyakat es a macskakat, es hatekony 4 retegu szurorendszert hasznal. Egy praktikus jelzo jelzi, ha a tartalyt ujra kell tolteni. A keszulek alacsony nyomasu szivattyuval van felszerelve, amely rendkivul csendesen mukodik - a generalt zajszint nem haladja meg a 30 dB-t. A 2 talas kialakitasnak koszonhetoen tokeletes lesz olyan otthonokba, ahol tobb allat is van.





Rojeco/RYSJ-13/3





Nagy kapacitasu





Tekintettel arra, hogy a Rojeco ontozokanna urtartalma akar 2,5 l, nem kell aggodnia a gyakori viz utantoltes miatt. A keszulek atlatszo ablaka lehetove teszi a tartaly allapotanak kenyelmes ellenorzeset, a jelzo pedig a tul alacsony szintjerol ad tajekoztatast.





Rojeco/RYSJ-13/5





Megbizhato hozzaferes a vizhez




A Rojeco keszulek 75 ml vizet tarol, amit aramszunet eseten ellat. Ez biztositja, hogy kedvence barmilyen helyzetben hidratalt maradjon.




Rojeco/RYSJ-13/4




4 retegu szurorendszer




Biztos lehet benne, hogy a Rojeco itato mindig friss es tiszta vizzel latja el allatat. A keszulek 4 retegu szurorendszert hasznal, amely ket reteg nem szott anyagbol, aktiv szenbol es ioncserelo gyantabol all. Ennek eredmenyekent megbizhatoan eltavolitja a szorszalakat, port, elelmiszer-, klor- es egyeb szennyezodeseket.




Rojeco/RYSJ-13/2




Hazi kedvence gondozasara




Aggodsz amiatt, hogy negylabu baratod nem iszik eleg vizet? A Rojeco vizadagolo segit megoldani ezt a problemat! 2 talat kinal bajos szajjal, arany tal alaku, amelyekbol megallas nelkul folyik a viz. Az alkalmazott megoldas mindenkeppen felkelti a macskak figyelmet. Ezenkivul a talak szelessege kenyelmes ontozest tesz lehetove anelkul, hogy a hazi kedvence kenyes bajuszat atnedvesitene.




Rojeco/RYSJ-13/6





Csendes mukodes





Ha egy Rojeco ivo mellett dont, nem kell lemondania a csendrol. A keszulek altal keltett zaj nem haladja meg a 30 dB-t. Ez lehetove teszi, hogy kenyelmesen pihenjen otthon, tudva, hogy kedvence mindig tiszta vizhez juthat.




Rojeco/RYSJ-13/1 biztos



A munka




A Rojeco intelligens ontozokanna vezetekes indukcios alapot hasznal, amely csak 5 V-ot szolgaltat maganak a szokokutnak, novelve a felhasznalo biztonsagat.





Rojeco/RYSJ-13/10




Problemamentes karbantartas




Az ontozokanna szetszerelese nem okoz nehezseget. A keszulek minden resze, az alap kivetelevel, gond nelkul moshato folyo viz alatt. Igy a tisztan tartasa nem jelent kihivast szamodra.




Rojeco/RYSJ-13/9





Beleertve:





  • Okos ivo
  • Szuro
  • Vizszivattyu
  • 1,5 m-es USB-C kabel
  • Adapter
  • Hasznalati utasitas


69 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.