Automata allateledel adagolo Rojeco...
Automata allateledel adagolo Rojeco...

Automata allateledel adagolo Rojeco 2L WiFi valtozat

2190039
Raktáron
334,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: Rojeco

Modell: RWSQ-12

Urtartalom: 2 liter

feher szin

Anyaga: ABS

Tapellatas: DC 5V===1A / 4 AA alkali elem (nem tartozek)

Suly: kb 1 kg

Meretek: 250 x 166 x 285 mm

 

Automata allateledel adagolo Rojeco 2L WiFi valtozat

A Rojeco Smart Pet Feeder modern dizajnjaval, intelligens funkcionalitasaval es megbizhatosagaval tunik ki. Ez az eszkoz lehetove teszi az etetes tavoli kezeleset, pontos adagszabalyozast es utemezest, igy idealis megoldas az elfoglalt allattartok szamara. Ezen kivul olyan mechanizmust alkalmaz, amely megakadalyozza az elelmiszerek eltomodeset, biztositva a megfelelo mennyisegu taplalekot a beallitott idopontokban, igy nem kell aggodnia kedvence egeszsege es jolete miatt. Az etetoedeny 2 literes, a rozsdamentes acel tal pedig tartos es biztonsagos a haziallatok szamara. A keszulek ketfelekeppen taplalhato.

Rojeco/RWSQ-12/2 A rendszeres etkezes garantalt

A 2 literes urtartalmu Rojeco eteto akar 10 napig kepes kielegiteni egy felnott macska vagy egy kistestu kutya taplalekszuksegletet, igy biztositva a teljes es kiegyensulyozott taplalkozast megfelelo idokozonkent a gazdi szamara. A keszulek kompatibilis a 4 es 18 mm kozotti atmeroju szarazeledelekkel, igy kedvence etrendjenek valtozasa eseten is szabadon hasznalhatja. A fejlett dugulasgatlo rendszer biztositja a megbizhato takarmanyszallitast es kikuszoboli az elakadas veszelyet, mig a szeles nyilas noveli a takarmanyaramlast.

Rojeco/RWSQ-12/1 Intelligens elelmiszergazdalkodas

A mobilalkalmazassal barhonnan kenyelmesen kezelheti Rojeco adagolojat. Naponta akar 10 etkezest is beutemezhet, etkezesenkent maximum 20 adaggal, hogy kedvence egyeni igenyeihez igazitsa az utemtervet. Minden adag 5±2 g sulyu, ami megkonnyiti a taplalek mennyisegenek pontos beallitasat es kedvence sulyanak nyomon koveteset. Az adagolohoz Wi-Fi 2.4G es Bluetooth kapcsolaton keresztul is csatlakozhat.

Rojeco/RWSQ-12/7 Etetes biztonsaga

A Rojeco adagolot ugy terveztek, hogy megvedje kedvence taplalekat es biztonsagat. A zarvedo rendszer megakadalyozza, hogy a kisallat felnyissa a fedelet, igy az etel friss es szennyezetlen marad.

Rojeco/RWSQ-12/4 Folyamatos etetes kettos erovel

A kettos taprendszer (DC es akkumulator) biztositja az aramellatas megbizhato mukodeset, a helyzettol fuggetlenul. Aramkimaradas eseten a keszulek automatikusan akkumulatoros tapra kapcsol, igy biztositva, hogy kedvence a tervezett idoben megkapja az etelt. A termekhez 4 db AA alkali elem szukseges, melyeket a csomag nem tartalmaz.

Rojeco/RWSQ-12/9 Jol atgondolt kialakitas es egyszeru tisztitas

A tartos ABS muanyag es a 304-es rozsdamentes acel hasznalata garantalja a Rojeco adagolo tartossagat. Az atlatszo eteltartaly megkonnyiti az etelszint figyeleset, az egyes alkatreszek egyszeru szetszedese pedig leroviditi a tisztitasi folyamatot.

Rojeco/RWSQ-12/6 A csomag tartalma:

  • Adagolo
  • Elelmiszer tartaly
  • Taltalca
  • Etetofedel
  • Rozsdamentes acel tal
  • USB kabel
  • Adapter
  • Hasznalati utasitas
23 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.