Catlink Pure Pet szokokut, 3 szuro
Catlink Pure Pet szokokut, 3 szuro
Catlink Pure Pet szokokut, 3 szuro
Catlink Pure Pet szokokut, 3 szuro

Catlink Pure Pet szokokut, 3 szuro

2190040
Raktáron
465,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Gyarto: Catlink

feher szin

Csatlakozas: Wi-Fi

Nevleges feszultseg: 5V

Anyaga: ABS, keramia

Urtartalom: 2,3l

Zajszint: <35 dB

Alkalmazas: Catlink

Cel: kistestu kutyak, macskak

Meretek: 230 x 236 x 262 mm

Suly: 1,82 kg

 

Catlink Pure Pet Water Fountain

Vigyazzon kedvence egeszsegere. A Catlink Pure intelligens szokokut egy innovativ eszkoz, amely lehetove teszi kedvence szokasainak megismereset. Az itato csatlakozik egy alkalmazashoz, amelynek koszonhetoen kesz jelentesekhez ferhet hozza a macska/kutya egeszsegi allapotarol. Lehetove teszi a riaszto tunetek idoben torteno eszleleset, majd a betegsegek kialakulasanak megelozeset. Ezenkivul felismeri az itatot hasznalo macskakat, es kitunik gondosan atgondolt kialakitasaval.

12.jpg

Tiszta viz

Bizzon abban, hogy a viz, amelyet kedvence iszik, tiszta es biztonsagos az egeszsegere. A Catlink Pure egy szurovel van felszerelve, amely megtisztitja a vizet a szennyezodesektol, peldaul a hajtol, valamint a kalcium- es magneziumionoktol, megakadalyozza a vizkokepzodest es a szagokat. Ezenkivul lagyitja a vizet, megvedi szoros baratjat a vesebetegsegtol.

7.jpg

Kedvence egeszsege erdekeben

A Catlink Pure a szokokut segitsegevel a het minden napjan, 24 oraban kepes felismerni a haziallatokat, igy On ismeri az egyes kedvencek szokasait. Az adatok automatikusan megerkeznek az alkalmazasba, es ezek alapjan jelentes keszul. Igy figyelemmel kiserheti kedvence egeszseget es megelozheti az esetleges betegsegeket. Megjegyzes: Ahhoz, hogy az eszkoz megfeleloen mukodjon, a macskaknak viselniuk kell a mellekelt nyakorvet es medalokat.

1.jpg

Hasznalat biztonsaga

A Catlink Pure intelligens szokokutat ugy terveztek, hogy hasznalata teljesen biztonsagos legyen. Automatikusan kikapcsol, ha a tartalybol kifogy a viz, igy elkerulheto a keszulek karosodasa. Ezen kivul kijelzi a tartalyban levo viz mennyiseget, es emlekeztetni fogja, hogy ujra kell tolteni. Ezt az uzenetet egy piros jelzofeny es egy ertesites jelzi az alkalmazasban (ha a szintje 25% alatt van).

11.jpg

Tovabbi lehetosegek az alkalmazas segitsegevel

Toltson le egy dedikalt alkalmazast, es vegye at a teljes iranyitast eszkoze felett. Szinterol kedvence igenyeihez igazithatja az itato mukodeset, figyelemmel kiserheti a keszulek mukodeset, kedvence egeszsegi allapotat. A Catlink 4 uzemmodot kinal: Flowing vizet szivattyuz 30 percenkent, Eco - 3 percenkent. Ekozben az intelligens mod vizet bocsat ki, amikor a macskat eszleli, majd leall, amikor a macska eltavolodik a keszulektol. Ezenkivul a Rinse 20 masodpercig vizet pumpal.

5.jpg

Jol atgondolt dizajn

A Catlink intelligens szokokut keramia tala antibakterialis es biztonsagos a hasznalata. Ezenkivul a modularis felepites megkonnyiti a tisztitast. A keszulek viz- es korrozioallo is, az ABS muanyag konstrukcio pedig optimalis sulyt es stabilitast biztosit. Ekozben a felkor alaku fedel megkonnyiti a tisztan tartast es megakadalyozza a viz froccseneset. Ezenkivul a keszulek csendesen mukodik ( <35 dB), a tartaly terfogata pedig 2,3 liter, igy az utantoltesi gyakorisag korulbelul 2 hetre csokken (1 macska eseten).

12.jpg

Beleertve

  • okos szokokut
  • galler x2
  • UFO medal x3
  • hasznalati utasitas

5 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.