Catlink Pure 3 kisallat szokokut
Catlink Pure 3 kisallat szokokut
Catlink Pure 3 kisallat szokokut
Catlink Pure 3 kisallat szokokut
Catlink Pure 3 kisallat szokokut
Catlink Pure 3 kisallat szokokut
Catlink Pure 3 kisallat szokokut

Catlink Pure 3 kisallat szokokut

2190041
Raktáron
419,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: Catlink

Modell: CL-WB-01

Cel: macskak es kistestu kutyak

Viztartaly urtartalma: 2,3 l

Akkumulator kapacitasa: 5000 mAh

Nevleges feszultseg: 5V=2A

Anyaga: ABS

Meretek: 13 x 262 x 170 mm

 

Catlink Pure 3 Smart Pet szokokut

Banj ovatosan szoros baratoddal, es vigyazz a jo kozerzetere. A Catlink Pure 3 szokokut hazi kedvencei egeszseget es kenyelmet szem elott tartva keszult, ezert gondoskodik a viz szureserol es rendkivul halkan mukodik. Tobb uzemmodot is tamogat, es 2,3 literes tartallyal erkezik. Eroteljes akkumulatoranak koszonhetoen 150 napig kepes mukodni, mielott meg kell ujitani az energiat. A keszulek karbantartasa nem okoz nehezsegeket es nem igenyel sok idot. A 2,4 GHz-es Wi-Fi sav tamogatasaval a Pure 3-at egy dedikalt alkalmazashoz csatlakoztathatja, es megtekintheti a kutyaja vagy macskaja egeszsegi allapotarol szolo jelenteseket.

Catlink/CL-WB-01/3

4 uzemmod

A Catlink Pure 3 szokokut legfeljebb 4 uzemmodot tamogat (aramforrashoz csatlakoztatva). Az aramlas (alapertelmezett mod) garantalja a friss viz folyamatos aramlasat, hidratalasara osztonzi kedvencet, mig az Eco 5 percenkent 3 perces vizaramlast biztosit. Ha az Intelligens modot valasztja, a szokokut alkalmazkodik kedvence viselkedesehez. Hogyan mukodik. Amikor eszleli kedvence kozelseget, automatikusan atvalt Eco modbol aramlasi modba. Egy masik mod, az Ejszakai, 2 orankent 20 masodperces vizaramlast tesz lehetove. Amikor az allat igy kozeliti meg a keszuleket, megindul az aramlas, igy 20 masodpercig ihat. Megjegyzes: amikor az eszkoz vezetek nelkul mukodik, csak az Intelligens mod tamogatott.

Catlink/CL-WB-01/7

Hatekony szurorendszer

A megbizhato szurorendszernek koszonhetoen biztos lehet benne, hogy kedvence mindig a legjobb minosegu vizet fogja inni. Az innovativ kettos szerkezet, amely egy teljesen zart szurot es egy rozsdamentes acel szurot tartalmaz, garantalja a hatekony tisztitast es kikuszoboli a bakteriumok fejlodesenek kockazatat. A felhasznalt ABS anyag megfelel az elelmiszer-minosegi szabvanyoknak, ami maximalis biztonsagot jelent kedvence szamara. A Catlinknek koszonhetoen szeretett kedvence frissito vizhez jut, amely hozzajarul egeszsegehez es joletehez.

Catlink/CL-WB-01/5

Dedikalt alkalmazas

Kovesse kedvence egeszsegi allapotat a CATLINK alkalmazassal, amely letfontossagu adatokat rogzit, peldaul azt, hogy milyen gyakran iszik vizet. Ennek eredmenyekent folyamatos hozzaferest elvezhet az atfogo jelentesekhez, amelyek segitenek jobban megerteni kedvence szokasait. Ha rendellenesseget eszlel, azonnal ertesiti Ont. Az osszegyujtott adatokrol keszult biztonsagi masolatok automatikusan mentesre kerulnek reggel 6 orakor es este 6 orakor (amikor a keszulek vezetek nelkul mukodik), vagy valos idoben (amikor az aramforrashoz csatlakozik). Ezenkivul az OTA frissites hozzaferest biztosit a legujabb szolgaltatasokhoz es fejlesztesekhez. Mostantol meg jobban odafigyelhet kedvence jo kozerzetere!

Catlink/CL-WB-01/9

Az On kenyelme erdekeben

A szokokut megtervezesekor a Catlink nem csak kedvence joletere, hanem az On kenyelmere is osszpontositott. Egy szuro 90 liter vizhez elegendo, igy 60 naponta egyszer cserelheti. Ennek eredmenyekent penzt takarithat meg, es tobb idot nyerhet kedvence szamara. A tartaly urtartalma eleri a 2,3 l-t, ami 15 napra elegendo (40-60 ml napi vizfogyasztas mellett). A beepitett erzekelo emlekeztet a vizhianyra, valamint a szurocsere szuksegessegere – a mobilalkalmazasban kovetheti az informaciokat. Ezenkivul a keszulek szetszerelese es tisztitasa erofeszites nelkul tortenik, es mukodesenek hangereje nem haladja meg a 30 dB-t.

Catlink/CL-WB-01/1

A hazi kedvencedre gondolva

Biztositsa szeretett kedvencenek a legjobb gondozast a Pure 3-mal. A nagy teljesitmenyu, 5000 mAh-s litium-ion akkumulator akar 150 napos autonomiat tesz lehetove egyetlen toltessel. Igy gond nelkul elhagyhatja a hazat, tudva, hogy kedvence mindig hozzaferhet friss vizhez. Ezenkivul a keszulek innovativ kialakitasa vedelmet nyujt a harapasok ellen, es minimalisra csokkenti a macska finom bajuszaval valo erintkezest A Catlink segitsegevel kedvence teljesen biztonsagban van.

Catlink/CL-WB-01/2

Beleertve:

  • A szokokut
  • Szuro
  • Hasznalati utasitas

49 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.