Smart WiFi rele Sonoff POW Elite R3...
Smart WiFi rele Sonoff POW Elite R3...
Smart WiFi rele Sonoff POW Elite R3...
Smart WiFi rele Sonoff POW Elite R3...

Smart WiFi rele Sonoff POW Elite R3 (16A vagy 20A) teljesitmenymerovel es LCD kijelzovel

2080141
Raktáron
90,00 lei
Adóval együtt

A Sonoff POW R2 uj, 2022-es verzioja mar elerheto a Sonofftol. A Pow Elite R3 LCD kepernyovel es 16A-es vagy 20A-es relevel es termeszetesen beepitett teljesitmenymerovel erkezik.

Az eWeLink felho 6 honap energiafogyasztasi adatait (orankent) tarolja. A tulterhelesvedelmi funkcio reszekent beallithat egy kuszoberteket a teljesitmenyre, az aramerossegre es a feszultsegre.

Az uj R3-as verzio mar tamogatja az ertesitesek kuldeset is, ha a napi vagy havi fogyasztas eler egy bizonyos elore beallitott erteket, a fogyasztas visszaallithato es a fogyasztasi adatok is letolthetok.

Áramerősség
  • 16A
  • 20A

 

A SONOFF POW Elite 16D es 20D egy fogyasztasmerovel ellatott rele, egy ujonnan frissitett ESP32 chip, amely 200%-kal gyorsabb, mint az elozo ESP8622 chip. Az LCD kepernyovel valos idoben kovetheti a keszulekek teljesitmenyet, aramat es feszultseget, valamint a kumulalt energiafogyasztast. POW Elite tamogatas a 6 honapos multbeli aramfogyasztasi adatok ora pontossagu ellenorzesehez, az adatok a telefonon Excelbe exportalhatok. Beallithat napi/havi fogyasztasi kuszobot, a fogyasztasi cel eleresekor push ertesitest kap.

Tamogatja a SONOFF eszkozok hozzaadasat a Home Assistanthez a vezerles es az automatizalas erdekeben az eWeLink kiegesziton keresztul. Ezenkivul az energiafogyasztas jobb megtakaritasa erdekeben a POW Elite csatlakozik az Alexa Energy Dashboardhoz, igy kozpontilag megtekintheti a globalis vagy az egyes eszkozok energiafogyasztasat a muszerfalon. Ha elofizet az eWeLink Advanced csomagra, a POW Elite az IFTTT es az eWeLink Web vezerlessel is kompatibilis.

A POW Elite a legmagasabb fokozatu V-0 egesgatlo hazzal, tovabbfejlesztett csatlakozovezetekekkel es tobb onnal minimalizalja a biztonsagi kockazat minden reszletet.

【LCD kepernyo 】 Kovesse nyomon a keszulekek teljesitmenyet, aramat, feszultseget es kumulalt energiafogyasztasat valos idoben az LCD kepernyon.

Maximalis terheles 20A】 Tamogatja a 16A vagy 20A maximalis terhelest, a POW Elite kompatibilis szamos haztartasi keszulekkel.

【6 havi orankenti fogyasztasi elozmenyadatok】 Az energiafogyasztasi adatok (ora pontossaggal) legfeljebb 6 honapig tarolhatok, es exportalhatok a telefon Excel programjaba.

【Tulterheles elleni vedelem】 Beallithatja a teljesitmeny, az aram es a feszultseg kuszoberteket. Ha barmely feltetel teljesul, a POW Elite leall, hogy megvedje eszkozeit.

【Teljesen mukodokepes 】 A POW Elite rendelkezik az osszes legalapvetobb funkcioval, mint peldaul az alkalmazasvezerles, a hangvezerles, a LAN vezerles, az idozitesi program, a huvelyk beallitas, a bekapcsolasi allapot stb.

Amperaj
16A
20A
749 elem
6920075777499
POWR316D
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.