Fejhallgató QCY T2C TWS Wireless...
Fejhallgató QCY T2C TWS Wireless...
Fejhallgató QCY T2C TWS Wireless...

Fejhallgató QCY T2C TWS Wireless bluetooth 5.0

2130002
Elfogyott – feltöltés alatt
99,00 lei
Adóval együtt

Vezeték nélküli sztereó fejhallgató bluetooth 5.0 -val és akár 4 órás önállósággal, valamint doboza megnövelt töltési kapacitással 800mAh. A fejhallgató kiváló minőséget kínál Önnek, ha filmet szeretne nézni, és a gyerekek alszanak, vagy amikor úgy érzi, hogy a játszóállomáson vagy a számítógépen szeretne játszani, és nem akar zavarni.

Jellemzők:

Bluetooth verzió: 5.0
Bluetooth profil: HFP, A2DP, HSP, AVRCP
Töltési idő: ~ 2 óra
Készenléti idő: 120 óra
Működési idő: 4 óra
Hatótávolság: 10 m
Fejhallgató akkumulátor kapacitása: 43mAh
Ház akkumulátor kapacitása: 800mAh
Vezérlés: 1 mu gomb

 

Valóban vezeték nélküli fejhallgató


A QCY T2C TWS fejhallgató, vagyis nem korlátozza őket semmilyen kábel. Nem csak vezeték nélkül csatlakoznak telefonhoz vagy számítógéphez, hanem egymáshoz is, hogy sztereó fejhallgatót hozzanak létre. A kompakt, kényelmes és elegáns fejhallgató bármikor működik: úton, otthon vagy az edzőteremben. A fejlett Bluetooth 5.0 modulnak köszönhetően a fejhallgató automatikusan csatlakozik egymáshoz és a készülékhez, amikor eltávolítják a dobozból. A használt Realtek modul ingyenes HD minőségű beszélgetéseket is lehetővé tesz, hosszabb akkumulátor -élettartamot és kiváló minőségű hangot biztosít.

Intelligens tápegység

A tokból kivéve a fejhallgató automatikusan elindul és párosul, a tokba helyezve pedig azonnal leáll. A fejhallgató töltődik, amikor a tokba helyezi, és a mágneses csatlakozórendszer megakadályozza azok leesését. A használt 380 mAh akkumulátor lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót 4 -szer töltse fel anélkül, hogy a tokot a konnektorba kellene dugnia, és még néhány órát kínál. Kis mérete miatt a tokot szinte bárhová magával viheti, táskába vagy zsebbe teheti.

Nagyon jó hang

A professzionális SBC + AAC kodeknek köszönhetően a fejhallgató nagyon jól leképezett hangzást kínál, miközben javított mélyhangokat, valamint minimális és magas hangokat kínál. A sokoldalúság miatt a fejhallgató minden felhasználó elvárásainak megfelel. A használt mikrofon lehetővé teszi a sztereó beszélgetéseket. A CVC6.0 technológia felelős a környezeti zaj csökkentéséért beszélgetés közben, hogy a hívó mindent tisztán halljon. Ez különösen akkor hasznos, ha munkahelyén vagy nyilvános helyeken telefonál.

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.