Encok True W06 Baseus vezeték nélküli...
Encok True W06 Baseus vezeték nélküli...
Encok True W06 Baseus vezeték nélküli...
Encok True W06 Baseus vezeték nélküli...
Encok True W06 Baseus vezeték nélküli...
Encok True W06 Baseus vezeték nélküli...
Encok True W06 Baseus vezeték nélküli...

Encok True W06 Baseus vezeték nélküli fejhallgató, fehér vagy fekete, Bluetooth 5.0, induktív töltés

2070014
339,00 lei
Adóval együtt

Baseus Encok W06 vezeték nélküli fejhallgató kiváló hangminőséggel. Bluetooth 5.0 technológiájuk és aptX kodekük van, amely növeli a pontosságot és tökéletes hangzást biztosít kedvenc zenéje hallgatása vagy telefonon való beszélgetés közben. Az IP55 nedvességvédelemnek köszönhetően szinte bármilyen körülmények között használható.

Jellemzők:

Név: Encok true E06

Kommunikációs távolság: akár 10 m

Készenléti idő: 300 óra

Működési idő: 4-5 óra (70%-os hangerővel)

Töltési idő: 1,5 óra / 2,5 óra (vezeték nélküli töltés)

Akkumulátor kapacitás: 30mAh (fejhallgató), 380 mAh (tok)

Csatlakozás: USB-C

Víz- és porállóság: IP55

Méretek (mm):

Öntvény: 20 x 45 mm

Ház: 55 x 50 x 30 mm

Szín
  • Fehér
  • Fekete

 

Casti Baseus Encok E06

Élvezze kedvenc dalait és telefonhívásait, amikor csak akarja - a Baseus Encok fejhallgató kiváló hangminőséggel örvendeztet meg. Ezek a könnyű és kényelmes eszközök érintéssel vezérelhetők, és a töltőtok segítségével akár 35 órán keresztül is működhetnek. A Bluetooth 5.0 átvitel megbízható kapcsolatot kínál, és az IP55 vízállóság lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen állapotban használja őket. Nézd meg, mivel lepnek meg!

0_01%5B1%5D.jpg

Intelligens működés

A Baseus Encok E06 fejlett QCC lapkával van felszerelve, amely lehetővé teszi a fejhallgató intelligens észlelését. Csak az egyiket használhatja, de ha mindkettőt használja, akkor automatikusan felismeri, hogy melyiket kezelik mesterként. Az infravörös érzékelők segítségével a fejhallgató automatikusan felismeri, hogy a fülében van -e vagy sem, és így automatikusan kikapcsol, hogy minimálisra csökkentse az akkumulátor fogyasztását.

0_04.jpg

Élvezze a zavartalan beszélgetéseket minden körülmények között

CVC zajszűrés - letiltja a szükségtelen zajt körülötted. Ez jobb minőségű telefonhívásokat biztosít zsúfolt és zajos környezetben. A fejhallgató kis súlya növeli a használat kényelmét - mindegyik súlya mindössze 3,5 g. A tökéletes, ergonomikus illeszkedés lehetővé teszi, hogy egész nap kényelmesen használhassa őket anélkül, hogy észrevenné, hogy a fülében van.

0_08.jpg

Töltő tok

A készletben megtalálható a töltőtok is, amely akár 35 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. A 380mAh kapacitásnak köszönhetően négyszer töltheti fel a fejhallgatót. A tokot kábellel és vezeték nélküli töltővel is töltheti. A teljes feltöltés mindössze 2 órát vesz igénybe.

0_03%5B1%5D.jpg

Érintésvezérlés

A fejhallgató használata rendkívül egyszerű az intuitív és könnyen használható érintőképernyőnek köszönhetően. Néhány könnyű koppintással könnyedén és kényelmesen engedélyezheti / letilthatja a lejátszást, vagy átugorhat a következő dalra, aktiválhatja a hangsegédet, és fogadhat vagy elutasíthat egy hívást.

0_13.jpg

Megbízható sebességváltó - elegáns és tartós kialakítás

A fejhallgató kiváló kapcsolatot és szinkronizálást kínál késedelem nélkül az 5.0 vezeték nélküli átvitel miatt. Az ergonomikus felépítésnek köszönhetően a fejhallgató IP55 -ös vízállósággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hatékonyan védi az esőt és az izzadságot. Elegáns dizájnja is megkülönbözteti. Mindez megkönnyíti azok használatát, amikor csak akarja.

0_02%5B1%5D.jpg

100 elem
6953156223479
NGW06-02
No reviews

4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.