Xiaomi Deerma TB500 spray mop, 0,35l,...
Xiaomi Deerma TB500 spray mop, 0,35l,...
Xiaomi Deerma TB500 spray mop, 0,35l,...
Xiaomi Deerma TB500 spray mop, 0,35l,...

Xiaomi Deerma TB500 spray mop, 0,35l, 360gr

2210004
Raktáron
84,00 lei
Adóval együtt

A Xiaomi Deerma által kínált 0,75 literes tartállyal és permetezési technológiával ellátott felmosófej megkönnyíti a ház takarítását. A technológia segítségével ez a mop könnyű nedves tisztítást tesz lehetővé a padló gyors száradása érdekében.

Jellemzők:

Súly: 0,85 kg
Permetező felület: 95 cm
Forgatási szög: 360 gr
Méretek (cm): 38,2 x 18,5 x 124 cm

 

Deerma TB500 - egyszerűen és hatékonyan tisztítsa meg a padlót!


Hatékony padlótisztítás, rövid száradási idő és egyszerű használat - ez a három jellemző, amelyet a Deerma TB500 mop ötvöz. Ha ezt a felmosórongyot választja, gyorsan látni fogja, hogy a tisztaság a kellemetlen kötelességből valódi élvezetsé válik.

1%5B11%5D.jpg

A padló gyors száradása

Nincs több nedves padló! A Deerma TB500 rövid szárítási idővel rendelkezik - olyan rövid, hogy már nem kell attól tartania, hogy a tisztító hatást azonnal elpusztítja a baba lábnyomai vagy kedvence lába. A padló gyorsan szárad - mielőtt bárki elérné!

3%5B7%5D.jpg

Mondjon búcsút a nedvességnek, a penésznek és a szennyeződésnek!

Túl száraz vagy túl nedves a felmosórongy a hatékony tisztításhoz? Van olyan cseppje vagy penésze, amely ébren tartja? A Deerma TB500 esetében ezek a problémák megszűntek! A mop polimer szivattyúval van felszerelve, amelynek porlasztása mindössze 0,1 másodpercet vesz igénybe. A készülék jól szabályozza a páratartalmat is - nem haladja meg az 1,7-2,0 ml -t. Ez a vízszint elegendő ahhoz, hogy a padlót a lehető legrövidebb idő alatt jól megmossák és megszárítsák.

2%5B7%5D.jpg

Lenyűgöző permetező felület!

A mop vezérlésével elérheti a 95 cm -es permetezési felületet. Ily módon a víz optimálisan szabadul fel a megfelelő térben.

4%5B8%5D.jpg

Könnyű felmosás bárkinek


A Deerma TB500 meglepően kis súlyú - mindössze 0,75 kg! A mop felemeléséhez annyi erőt kell belefektetni, amennyi csak három alma felemeléséhez szükséges - valóban nem túl sok. Ez lehetővé teszi, hogy bárki nagy erőfeszítés nélkül használhassa.

5%5B6%5D.jpg

Kis tartály nagy fedési kapacitással


A Deerma TB500 350 ml -es víztartály -kapacitásával meglep, hogy mire képes. A tartály teljes feltöltésével akár 100 nm -es lakás padlóját is lemoshatja. Csodálkozzon a Deerma TB500 mop hihetetlen teljesítményével és élvezze a tökéletesen tiszta padlót!

6%5B6%5D.jpg

Jó ruha bármilyen felületre

A szénszálból készült kefe tökéletesen megbirkózik a legnehezebb szennyeződésekkel is. Ne féljen a portól, a kiömlött italoktól, a kis szeméttől vagy az állatszőrtől. Ezenkívül tökéletesen felszívja a vizet és rendkívül tartós. Segítségével gyorsan és hatékonyan megszabadulhat a szennyeződésektől. A kendő hatékonyságát háromrétegű szerkezetének köszönheti. A tisztító réteg tökéletesen rögzítve van a felmosórongyhoz. Alatta van egy réteg, amely felszívja a vizet és fenntartja a megfelelő nedvességet a kefén. Az utolsó réteg felelős a por és szennyeződés felszívódásáért, valamint gyengíti a súrlódást. Az ilyen bonyolult felépítésnek köszönhetően mindig számíthat a Deerma TB500 mop kiváló teljesítményére.

7%5B3%5D.jpg

1340 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.