Puluz Rotation hidegcipos...
Puluz Rotation hidegcipos...

Puluz Rotation hidegcipos telefonbilincs tarto, fekete

2120049
Elfogyott – feltöltés alatt
160,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Puluz

Modell: PU3207B

Fekete szin

Anyaga: aluminium otvozet

Minimalis szelesseg: 6,5 cm

Maximalis szelesseg: 9 cm

 

Puluz forgathato telefontarto univerzalis 1/4 rogzitessel, fekete




Meg jobb felvetelek. A Puluz telefontarto univerzalis 1/4-es es hidegpapucs tipusu rogzitessel rendelkezik, igy a legtobb eszkozhoz konnyeden rogzitheti. Kivalo minosegu aluminiumotvozetbol keszult, mely hihetetlen tartossagaval tunik ki, mig a puha gumi vedoelemek szinte minden helyzetben stabilan tartjak a telefont. A termek 360 fokban elforgathato, es lehetove teszi a szelesseg 6,5 cm es 9 cm kozotti beallitasat.



1.jpg





Hasznalja a kivant modon




A tarto gondosan atgondolt kialakitasa lehetove teszi a 360°-os elforgatast - igy szabadon allithatja a latoszoget, vagy megvaltoztathatja a telefon helyzetet (fuggoleges / vizszintes). Az univerzalis 1/4-es rogzites es a hidegpapucs megkonnyiti a tarto rogziteset allvanyra, szelfibotra, fenykepezogepre vagy stabilizatorra. Sot, a felso hidegpapucs-tartonak koszonhetoen sikeresen telepithet tovabbi vilagitast vagy mikrofont.




3.jpg





Szeleskoru kompatibilitas, sok alkalmazas




Nem kell aggodnia a kompatibilitasi problemak miatt. A 6,5-9 cm-es szelessegbeallitassal a tarto kompatibilis a legtobb nepszeru okostelefonnal, beleertve a Huawei-t, a Samsungot es az Apple-t. Az eszkozt kulonfele felhasznalasi helyzetekre terveztek. Remek lesz tobbek kozott elo kozvetitesek keszitesehez kozossegi oldalakon vagy nyaralaskor.




5.jpg


No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.