Fotóstúdió 60cm, Puluz,...
Fotóstúdió 60cm, Puluz,...
Fotóstúdió 60cm, Puluz,...
Fotóstúdió 60cm, Puluz,...
Fotóstúdió 60cm, Puluz,...
Fotóstúdió 60cm, Puluz,...
Fotóstúdió 60cm, Puluz,...
Fotóstúdió 60cm, Puluz,...
Fotóstúdió 60cm, Puluz,...

Fotóstúdió 60cm, Puluz, világítótestekkel 3380lm

2120007
Raktáron
449,00 lei
Adóval együtt

Kubikus sátor árnyékolás nélküli fotózáshoz, 60 cm, 3380 lm -es LED -es világítótestekkel

Ideális a termékek gyors fényképezéséhez, jelentősen csökkentve a képfeldolgozási időt. Ugyanakkor mobil megoldásként is ideális, mivel nagyon könnyű összeszerelni / szétszedni és szállítani, fogantyúval ellátott hordtáskával. A csomag 3 különböző színű hátteret is tartalmaz, fekete, fehér, narancssárga, ami megkönnyíti a tökéletes fénykép elkészítését. A 40 cm -es méretnek köszönhetően lehetővé teszi nagyobb tárgyak elhelyezését.

 

Sátor árnyék nélküli fényképezéshez

A Puluz világító sátrakat kiváló minőségű, árnyékmentes tárgyakról készítik. Az egész készlet azonnal használható a dobozból, összeszerelése néhány percet vesz igénybe. Kényelmes, ezért használhatjuk a szabadban, otthon vagy az irodában.

A termék a legigényesebb felhasználók elvárásait is kielégíti. A fényképek létrehozásához elegendő egy kamera vagy egy telefon. A teljes funkcionalitás érdekében nem szükséges további tartozékokat vásárolni.


pol_pl_Namiot-bezcieniowy-Puluz-60cm-LED-3380-lumenow-15709_1.jpg

Sok előny


Az árnyék nélküli sátraknak összecsukás után kéznél van egy méret, így tárolásuk nem jelent problémát. A sátor felszerelése egyszerű és kevés időt vesz igénybe. A sátornak nincs stroboszkóp hatása, világos és nagyon jól elosztja a hőt.


PU5060_3.jpg

ingatag

A sátor nyitott fedéllel rendelkezik, így felülről fotózhatunk. A készlet univerzális háttere lehetővé teszi a színek beállítását egy adott termékhez. További háttérképek is kaphatók tartozékként.


PU5060_4.jpg

LED világítás


A beépített LED panelek tökéletes sátorvilágítást biztosítanak. A lámpák képesek arra is, hogy megváltoztassák helyzetüket, így függetlenül állíthatjuk a fény irányát.


PU5060_5.jpg

Könnyen összeszerelhető


Az egyszerű kialakításnak köszönhetően percek alatt felállíthatja a sátrat. Kis mérete lehetővé teszi a problémamentes szállítást.


PU5060_7.jpg

91 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.