Magnum fagyallo gitt...
Magnum fagyallo gitt...
Magnum fagyallo gitt...

Magnum fagyallo gitt ereszcsatornakhoz es lefolyokhoz, kabel dugoval es termosztattal, tobbfele meretben

2390039
Raktáron
197,00 lei
Adóval együtt

Leolvasztokabel allando teljesitmennyel 30 W/ml, hasznalatra kesz, 5 °C-on indulo es 15 °C-on leallito termosztattal, 2 meter hideg kabellel es csatlakozoval.

Muszaki adatok:

Nevleges feszultseg: 230V

Teljesitmeny: 30W/m

Kulso atmero: 7 mm

Ellenallas - krom/nikkel

Szigeteles: XLPE

Csatlakozo kabel: 2m

Hossz

 

A beepitett termosztattal es dugoval ellatott leolvaszto rendszer ereszcsatornakhoz es ereszcsatornakhoz azzal a cellal kerul beepitesre, hogy megakadalyozza a ho es jeg lerakodasat az ereszcsatornakban, a bennuk kialakult jegdugok miatti ejtocsovek szetrepedeset, az ereszcsatornak karosodasat. hazak homlokzatai es tetok kialakulasa, ereszcsatornak torese, vizszivargas az ereszcsatornabol, teto alatt.

A jardakon es az autokon hullo ho, jeg es latyak okozta balesetek elkerulhetok. Altalanossagban elmondhato, hogy abban a pillanatban, amikor az ereszcsatornak leolvaszto rendszeret elkeszitik, a lefolyo csapadekvizet osszegyujto lefolyok is vedettek.

A fent felsorolt problemak mindegyike nagyon egyszeruen elkerulheto, ha a beepitett termosztattal es tapcsatlakozoval ellatott leolvasztokeszletet hasznalatra keszen telepiti.

A leolvaszto keszlet ultraibolya vedelemmel, fokozott mechanikai ellenallassal, homersekleti ciklusokkal szembeni ellenallassal (fagyas-olvadas) rendelkezik. Gyakorlatilag beszereles utan ezeket a leolvaszto kabeleket nem kell eltavolitani.

A leolvaszto keszlet tapfeszultsege 230 V. A leolvaszto keszlet az ereszcsatornaba es a lefolyocsobe van felszerelve, ´´ oda-vissza ´´. A rogzites tortenhet specialis muanyag kapcsok, fem sikszalagok szoritokozokkel, ontapado aluminium szalagok vagy bitumenes ragasztoszalagok aluminiummal.

A leolvaszto keszlet felszerelese az ereszcsatorna teljes hosszaban es az ejtocso teljes hosszaban tortenik.

Lungime
10ml - 300W
15ml - 450W
20ml - 600W
25ml - 750W
30ml - 900W
40ml - 1200W
50ml - 1500W
40 elem
220308
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.