Gőztisztító mop, Deerma ZQ610,...
Gőztisztító mop, Deerma ZQ610,...
Gőztisztító mop, Deerma ZQ610,...
Gőztisztító mop, Deerma ZQ610,...
Gőztisztító mop, Deerma ZQ610,...

Gőztisztító mop, Deerma ZQ610, multifunkcionális 5in1, A +++, pároló, 230 ml, fehér

2210007
Elfogyott – feltöltés alatt
479,00 lei
Adóval együtt

A Xiaomi gőztisztító, a Deerma ZQ610 lehetőséget nyújt az egész ház professzionális tisztítására. Az 5 különböző vég és a mindössze 2,7 kg -os eszköz nagyon kis súlyának köszönhetően gőzzel tisztíthatja a kanapét, a fotelt, a padlót, a tükröket, az ablakokat, a fajanszot, a kerámia fal- és padlólapokat és még sok mást. Emelje a tisztaság szintjét teljesen más szintre.

Jellemzők:

Név: Xiaomi Deerma ZQ610 gőzölő
Tápellátás: 230V 50-60Hz
Teljesítmény: 1600W
Tisztítási mód: Száraz / Nedves
Gőz hőmérséklete: 105 o C felett
Gőzáram: 20 g / perc
Víztartály térfogata: 0,23l
Súly: 2,72 kg
Kábel hossza: 4 m
Méretek (cm): 18 x 8 x 38,9 cm
Fejek: 5 különböző méretű fej

 

Deerma ZQ610 - Egy eszköz - sok lehetőség

A Deerma ZQ610 egy multifunkcionális gőzmosó, amely megkönnyíti az életét. Segítségével megtisztítja házát, és tiszta, vírusoktól és baktériumoktól mentes környezetet biztosít.

A szövetségesed a tiszta házért folytatott harcban

Ha minden nap küszködik olyan szennyeződésekkel, foltokkal, zsíros foltokkal vagy szennyeződésekkel, amelyek nem távolíthatók el szokásos eszközökkel, a Deerma ZQ610 gőztisztító tökéletes megoldás lesz a problémáira. 5 cserélhető gőzleeresztő kefével felszerelt akadályozza a kifogástalan tisztaságot, és hogy a tisztítás egyszerű és kellemes legyen.

Hatékony küzdelem a baktériumok és vírusok ellen

Manapság szinte minden oldalról fenyegetnek minket a különböző vírusok és baktériumok. A Deerma ZQ610 segít leküzdeni ezeket a veszélyeket! A gőztisztító hatékonyan fertőtleníti a különböző felületeket és megszabadítja a szennyeződésektől. A 105 ° C -ot elérő magas gőzhőmérséklet elpusztítja a baktériumokat és vírusokat, így sterilizáló és tisztító hatást érhet el. A Deerma ZQ610 értékes segítség lesz az Ön és családja egészségéért folytatott küzdelemben - használja ki ezt a lehetőséget és élvezze a biztonságot!

Mop funkció, valamint cserélhető fejek

Mind az 5 cserélhető kefe kombinálható egy speciális, rugalmas, multifunkcionális hosszabbítóval. Használatával könnyen tisztíthatja a nehezen elérhető helyeket, például a magas ablakokat, függönyöket, szellőzőnyílásokat és így tovább.

Szőnyeg, kerámia fal- és padlólapok, fa, természetes kő - a Deerma ZQ610 gőzmosó hegyével könnyen tisztíthatja és fertőtlenítheti a különböző anyagokból készült felületeket. Nem kell aggódnia a padlón játszó gyermekek miatt - a teljesen fizikai tisztítási technológia választása kémiai fertőtlenítés nélkül biztosítja biztonságukat.

Élvezze a gyönyörű és tiszta konyhát


Zsírfoltok, kiömlött italok, kiömlött morzsa minden konyhában megtalálható a mindennapi életben. A ZQ610 gőztisztító segít kezelni ezeket a foltokat. A magas gőzhőmérséklet és az optimálisan kialakított fedél lehetővé teszi a tűzhelyek vagy munkalapok hatékony tisztítását, gyönyörű megjelenést kölcsönözve a konyhának. Egy ilyen tiszta szobában élvezheti a főzést!

Kis ecset speciális feladatokhoz


Az ecset alakú hegy hasznos lehet a kicsi, nehezen elérhető helyek tisztításához. Segítségével jól kitisztíthatja a csempék vagy a mosogató csaptelepe közötti réseket. Ha a legapróbb részleteket is tisztán tartja, akkor ideális megoldás lesz az Ön számára

Kifogástalanul tiszta ablakok

A Deerma ZQ610 lehetővé teszi az üveg jó tisztítását is. A megfelelő tisztító tipp segítségével felfrissíti az ablakok megjelenését, és tökéletes tisztítást hoz. A Deerma ZQ610 készülékkel többet fog látni - az ablakból még soha nem volt ilyen nagyszerű kilátás! A hegy jól használható más sima felületek tisztítására is.

A tisztaság kiterjesztése a bútorokra vagy a ruházatra

A Deerma ZQ610 lehetővé teszi ruhák, plüss játékok, függönyök és bútorok, például kanapék és karosszékek tisztítását és sterilizálását. Az anyagok tisztítására tervezett levehető kefe szórja a gőzt, amely mélyen behatol minden szálba, tisztítja és semlegesíti a baktériumokat. Használja ezt a lehetőséget rendszeresen, hogy vigyázzon egészségére.

Igazán lenyűgöző - multifunkcionális

A cserélhető tippek és az eszköz egyszerűsége lehetővé teszi, hogy sokféleképpen használja azt különböző helyeken. A tisztítószert szabadon szállíthatja, magasabb helyekre emelheti, és a megfelelő ecsetekkel mindent megtisztíthat.

Technológia a hatékonyság biztosítására

A legújabb technológiának köszönhetően a tisztítószer mindössze 20 másodperc alatt 105 ° C -on gőzsugarat képes kibocsátani. Az ilyen nagy hatékonyságot kétrétegű gyűrűs fűtőcső és alumínium kazán biztosítja. Mindez a Deerma ZQ610 gyors és hatékony működésével igazi örömet okoz Önnek.

Teljesen természetes működés

A Deerma ZQ610 működése tiszta vízen alapul, forró gőzzé alakítva. Nincs szükség olyan vegyszerekre, amelyek hosszú távon károsíthatják a tisztítandó felületet, valamint egészségét. Csak tiszta vízre van szüksége, amely gyors eredményeket biztosít, és biztonságos az Ön és a környezet számára.

Biztonsági garancia

Gondoskodunk a biztonságáról. A Deerma ZQ610 gőztisztító erős alumínium kazánnal és kétrétegű szigetelő kábelekkel van felszerelve az esetleges veszélyek elleni védelem érdekében. A berendezés szivárgás ellen védett. Egy potenciálisan veszélyes helyzetben automatikusan kikapcsol, így nem kell aggódnia semmi miatt - biztonságosan használhatja a tisztítószert.

Kényelmes használat - A Deerma ZQ610 megkönnyíti az életét!


Könnyen szétszedheti a tisztítószert, és cserélheti a keféket - mindössze egyetlen gombot kell megnyomnia. A fogantyú hosszát akár háromszorosára is növelheti, hogy optimálisan illeszkedjen az Ön igényeihez. A felmosó fedél cseréjéhez nem is kell meghajolnia - könnyedén kezelheti a készüléket a lábával. A víztartály feltöltése ugyanolyan egyszerű. Kapacitása 230 ml, így elegendő alaposan lemosni a különböző felületeket otthonában.A Deerma ZQ610 nemcsak otthona tisztaságáról, hanem kényelméről is gondoskodik!

1 Reviews

Excelent
Profesionalismul echipei mi-a dovedit că am făcut cea mai bună alege.
De fiecare dată când am sunat, chiar și în ziua liberă, mi-au răspuns imediat cu amabilitate, răbdare și seriozitate.
In mai puțin de 24 de ore am primit produsul comandat: Derma ZQ 610 - aparat de curățat cu abur.
Trio Cats BBB va fi încânt de faptul că vom renunța la soluții toxice pentru curățenie.
Revin cu amănunte și impresii după ce voi testa aparatul.
Vă mulțumesc !
on

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.