USB Dongle zigbee CC2531, Sonoff
USB Dongle zigbee CC2531, Sonoff
USB Dongle zigbee CC2531, Sonoff

USB Dongle zigbee CC2531, Sonoff

2080042
Raktáron
45,01 lei
Adóval együtt

Zigbee CC2531 USB -kulcs

Jellemzők:

Méretek (cm): 4,1 x 1,6 cm
Súly: 6g
Előre betöltött szoftver: CC2531ZNP-Prod

 

Zigbee CC2531 USB -kulcs

A CC2531 hardverkulcs rendkívül hasznos és funkcionális USB -eszköz, amely ZigBee koordinátorként működik. Egyfajta rendszerindító csomópontként szolgál, amelyhez más IEEE802 -kompatibilis eszközöket csatlakoztathat. Csatlakoztassa számítógépéhez vagy laptopjához a Home Assistant segítségével, és élvezze a felhasználóbarát felületet-az átjáró CC2531ZNP-Prod szoftvert is tartalmaz, amely lehetővé teszi a ZigBee2MQTT alkalmazás használatát.

Könnyen beállítható

Ezzel az eszközzel egyszerűen konfigurálhatja és vezérelheti a többi kompatibilis Sonoff ZigBee terméket otthoni automatizálási rendszerében. A CC2531 hardverkulcs integrálása azonban ajánlott. A koordinátor akár 30 eszközt is kezelhet.

Kényelmes vezérlés a Home Assistant számára

A ZigBee koordinátor konfigurálása után egyszerűen társítsa hozzá a kiválasztott eszközöket. Miután ezt megtette, kényelmesen hozzáférhet a hardverrel kapcsolatos információkhoz, valamint a szoftver frissítéséhez. A Home Assistant vezérlés soha nem volt ilyen kényelmes

Tökéletesen kivitelezve

A ZigBee CC2531 nagyon jó választékával és átgondolt kialakításával lep meg. A hardverkulcs 8 IO csatlakozóval, hibakeresési porttal, feszültségszabályzóval és fordított F antennával van felszerelve. Mindezeket az alkatrészeket kiváló minőségük jellemzi, és biztosítják a hardverkulcs megbízható működését.

Felhasználóbarát

A készüléket 2 gombbal és LED -del is felszerelték, amelyek jelzik a működését. Ez még egyszerűbbé és intuitívabbá teszi a műveletet - röviden, az Ön igényeihez igazítva.

Kompakt kialakítás


A hardverkulcs kicsi és mindössze 6 g súlyú, ezért funkcionalitása nagyon kényelmes. Méretei mindössze 5,6x1,6x0,7 cm. A kulcsnak nincs háza

4 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.