Automata hegeszto maszk Yamamoto YMV-1
Automata hegeszto maszk Yamamoto YMV-1
Automata hegeszto maszk Yamamoto YMV-1

Automata hegeszto maszk Yamamoto YMV-1

2170028
Raktáron
85,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Yamamoto

Keret merete: 110 x 90 mm

Ablak merete: 90 x 36 mm

Kapcsolasi ido: 0,25 s - 0,6 s

Funkciok: a suruseg es az arnyekolasi erzekenyseg beallitasa

 

A YAMAMOTO YMV-1 Auto Shading Welding Mask egy professzionalis vedofelszereles, amelyet a hegesztesi folyamat soran hasznalnak. Ez a maszk akkumulatorrol mukodik, muanyag hazzal rendelkezik, rendkivul konnyu es ergonomikus, igy kenyelmes hasznalatot biztosit akar hosszu ideig is.


Egyik lenyeges tulajdonsaga a hegeszto inverterrel valo munkavegzes megkonnyitesehez elegendo nyilas. Ez azert fontos, hogy tiszta ralatast biztositsunk a hegesztesi teruletre, es elkeruljuk a hibakat es a munkahelyi baleseteket.


A YAMAMOTO YMV-1 maszk egy funkcioval is rendelkezik az arnyek surusegenek es intenzitasanak beallitasara, ami azt jelenti, hogy a felhasznalo beallithatja a vedelmi szintet a hegesztes tipusanak es a fenyviszonyoknak megfeleloen. Ezaltal a maszk alkalmas a hegesztesi folyamatok es a felhasznalok szeles korere.


A YAMAMOTO YMV-1 hegesztomaszk minosegi szurovel is fel van szerelve, amely blokkolja az UV es IR sugarzast, igy vedi a felhasznalo szemet a hegesztesi folyamat soran keletkezo intenziv feny altal okozott serulesektol.


Osszefoglalva, a YAMAMOTO YMV-1 Auto Shading Welding Mask kivalo valasztas a hegeszto szakemberek szamara, hatekony vedelmet, valamint magas szintu kenyelmet es konnyu hasznalatot kinal.

40 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.