Magneses tarto hegeszteshez Rotor RM22

Magneses tarto hegeszteshez Rotor RM22

2170036
Raktáron
19,00 lei
Adóval együtt

A magneses nyilhegyes saroktarto a hegesztok nelkulozhetetlen eszkoze, robusztus es sokoldalu megoldast kinal a femanyagok pontos rogzitesere a hegesztesi folyamat soran. A 90, 45 es 135 fokban allithato munkaszoggel ez a magneses allvany lehetove teszi a felhasznalok szamara az alkatreszek helyzetenek rugalmas beallitasat az optimalis hegesztesi szogek elerese erdekeben.


Muszaki adatok:



Munkaszog: 90/45/135

Tartos suly: 22 kg

 

A magneses nyiltarto a hegesztok nelkulozhetetlen eszkoze, robusztus es sokoldalu megoldast kinal a femanyagok preciz rogzitesere a hegesztesi folyamat soran. A 90, 45 es 135 fokban allithato munkaszoggel ez a magneses allvany lehetove teszi a felhasznalok szamara az alkatreszek helyzetenek rugalmas beallitasat az optimalis hegesztesi szogek elerese erdekeben.


A 22 kg-os maximalis tamasztekkal a magneses tamasz stabilitast es megbizhatosagot kinal, biztositva az alkatreszek szilard es biztonsagos rogziteset munka kozben. Ez a jelentos suly segit megelozni az anyagok nemkivanatos elmozdulasat, igy biztositva a preciz es kompromisszumok nelkuli hegesztest.

A tarto nyil alakja intuitiv tajekozodast es egyszeru hasznalatot biztosit, hasznos vizualis utmutatot biztositva az alkatreszek kulonbozo poziciokban torteno osszehangolasahoz es rogzitesehez. Ez az ergonomikus jellemzo leegyszerusiti a munkafolyamatot es javitja a hegesztesi pontossagot.

Akar derekszoggel, akar osszetettebb szogekkel dolgozik, a magneses nyilhegy kivalo valasztas a hegeszto szakemberek szamara. Az olyan jellemzokkel, mint a valtoztathato munkaszog, a praktikus forma es a szilard suly, ez a magneses tarto hozzajarul a hegesztesi muveletek hatekonysagahoz es pontossagahoz az ipari vagy gyartomuhelyekben.



140 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.