Panou fotovoltaikus Baseus Energy...
Panou fotovoltaikus Baseus Energy...
Panou fotovoltaikus Baseus Energy...
Panou fotovoltaikus Baseus Energy...
Panou fotovoltaikus Baseus Energy...
Panou fotovoltaikus Baseus Energy...
Panou fotovoltaikus Baseus Energy...

Panou fotovoltaikus Baseus Energy stack, 100W

2070164
Utolsó tételek a raktáron
1 180,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Marka: Baseus

Megnevezes: Napelemek 100W

Modell: CCNL050006

Maximalis teljesitmeny: 100 W max.

Tapfeszultseg: 18V

Tapfeszultseg: 5,5 A

Nyitott aramkori feszultseg: 23,5 V

Rovidzarlati aram: 6,1 A

Uzemi homerseklet: -10°C es 65°C kozott

Suly: kb. 3,6 kg (csomagolas nelkul)

Meretek (osszecsukva): 1588x396mm

 

Fotovoltaikus panel Baseus Energy stack 100W





Elvezze az okologiai es szeles korben elerheto napenergiat. A Baseus Energy stack fotovoltaikus panelt akar 100 W-os kimeneti teljesitmeny jellemzi, es nagy hatekonysaggal monokristalyos sziliciumot hasznal. Osszehajthato kialakitasa is van, ami jelentosen megkonnyiti a szallitast. A termek praktikus tamasztekkal is rendelkezik, es IP66 vizallo. Tokeletes lesz utazashoz es nem csak!






6.jpg






Lenyugozo teljesitmeny





Biztositson megbizhato energiaforrast berendezese szamara. A Baseus fotovoltaikus panel akar 100 W teljesitmenyt is kinal, lehetove teve peldaul az olyan eszkozok gyors tolteset, mint peldaul a hordozhato elektromos allomasok. Ezenkivul a kivalo minosegu monokristalyos szilicium hasznalata nagyobb hatekonysagot es magasabb konverzios aranyt garantal. Ennek koszonhetoen berendezese a leheto legrovidebb idon belul uzembe helyezheto!






1.jpg






Osszecsukhato kialakitas - problemamentes szallitas




Mostantol konnyeden magaval viheti fotovoltaikus paneljet nyaralasra, sator ala vagy lakokocsiba. A termeket osszecsukhato kialakitasa jellemzi - osszecsukva nagyon keves helyet foglal el. Konnyeden beteheted peldaul az autod csomagtartojaba! A panel szallitasat praktikus fogantyu konnyiti meg. A Baseus Energy Stack specialis tamasztekkal is rendelkezik, aminek koszonhetoen konnyeden elhelyezheti az optimalis szogben.





2.jpg





IP66 vizallosag





A Baseus fotovoltaikus panel bizonytalan idojaras eseten is bizonyitja erteket. IP66-os viz- es porallosag jellemzi – nem riasztja meg sem az eso, sem a homok. Nedves kornyezetben is gond nelkul hasznalhatod. Esot iger? Elkapott egy hirtelen felhoszakadas? A Baseus-szal nem kell felned semmitol! Megjegyzes: a panel csatlakozoja nem vizallo, ezert ne meritse vizbe.






3.jpg






2 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.