Yale connect, Linus WI-FI hid
Yale connect, Linus WI-FI hid
Yale connect, Linus WI-FI hid
Yale connect, Linus WI-FI hid
Yale connect, Linus WI-FI hid
Yale connect, Linus WI-FI hid

Yale connect, Linus WI-FI hid

2100052
Raktáron
349,00 lei
Adóval együtt

Csatlakozasi hid a Yale Linus zar es a WI-FI kozott. Ezzel az eszkozzel barhonnan vezerelheti a Yale Linus intelligens zarat. Amellett, hogy kenyelmesen nyithatja es csukhatja az ajtot akkor is, amikor On nincs otthon, ez a hid lehetoseget kinal a tobbi csaladtag vagy vendeg forgalmanak figyelesere a Yale Home mobilalkalmazason keresztul. Ez az eszkoz megkonnyiti a Linus zarhoz valo hozzaferest, ha az Airbnb-n keresztul szeretne berelni, es azt a biztonsagot nyujtja, hogy csak az On altal felhatalmazott szemelyek lephetnek be es hagyjak el a lakast.

A taviranyiton kivul a Yale Connect Wi-Fi Bridge-en keresztul integralhato a bejarati ajto vezerlese es a Google, Amazon Alexa, Apple Homekit, IFTTT vagy Home hangasszisztenseken keresztul

 

YALE CONNECT WI-FI HID

Lehetove teszi a hangasszisztensekkel valo integraciot es a Yale intelligens zar tavoli funkcioinak hasznalatat a telefonon keresztul, mint peldaul az ajto tavoli zarasa/nyitasa es az azonnali riasztasok.

TAVHOZZAFERES FELUGYELET

Mindig tudja, ki mikor erkezik. A Yale Home alkalmazas segitsegevel azonnal kuldje el a biztonsagos kulcsokat baratainak, csaladtagjainak vagy olyan szemelyeknek, akikben megbizik. A felhasznalo hozzaferesi jogait barmikor torolheti.

TAVIRANYITO

A Yale Home alkalmazas segitsegevel zarja be vagy nyissa ki az ajtot, meg akkor is, ha tavol van otthonatol.

AZONNALI RIASZTASOK

Ha az ajto allapota megvaltozik, On lesz az elso, aki megtudja.

MUKODIK OKOS OTTHONI RENDSZEREKKEL

Csatlakoztassa zarjat a vilag vezeto intelligens otthoni rendszereihez, hangos asszisztenseihez es nyaralasi berelheto platformjaihoz a konnyu zarvezerles es hozzaferes-kezeles erdekeben.
Kedvenc hangseged segitsegevel bezarhatja, kinyithatja es ellenorizheti az ajto allapotat.

ALLAPOTFRISSITES

A Yale a DoorSense™ technologiat hasznalja az ajto allapotanak ellenorzesere, es jelzi, hogy az biztonsagosan be van-e zarva es zarva.

EGYSZERU BEALLITAS

A Yale intelligens zar kozeleben levo aljzatba csatlakozik, es percek alatt csatlakozik otthoni Wi-Fi halozatahoz.

Csatlakoztassa intelligens ajtozarat, intelligens szekrenyzarat es intelligens szefjet a Yale Connect Wi-Fi Bridge-hez, hogy megosszon hozzaferest megbizhato szemelyekkel, nyomon kovesse a naplozott tevekenysegeket, fogadjon ertesiteseket, vagy zarja be es oldja fel az ajtot a vilag barmely pontjarol. A Yale Connect Wi-Fi Bridge hozzaadasaval a vilag vezeto hangasszisztenseivel es berelheto platformjaival is integralodhat.

Yale intelligens riasztoinkat is integraltuk az intelligens zarakkal valo egyuttmukodesre, igy a riasztorendszere automatikusan hatastalanodik, amikor a zarat a Yale Home rendszeren keresztul feloldjak.

25 elem
No reviews

Ez még talán érdekelhet

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.