Broadlink RM 4 pro intelligens...
Broadlink RM 4 pro intelligens...
Broadlink RM 4 pro intelligens...
Broadlink RM 4 pro intelligens...
Broadlink RM 4 pro intelligens...

Broadlink RM 4 pro intelligens távirányító, RF, IR, WIFI

2090008
Raktáron
209,00 lei
Adóval együtt

A Broadlink RM 4 PRO univerzális távirányító kompatibilis a ház különböző eszközeivel, és így átveszi az összes eszköz távirányítóját, és átülteti őket egyetlen távirányítóba - a telefonba. Az univerzális távirányító segítségével a ház többi eszközét vezérelheti a kanapén lazán ülve - AC, audio, TV, DVD -lejátszó ...

Jellemzők:

Vezérlés: WIFI
Átvitel: 433MHz
IR átvitel: 360 o
Csatlakozás: 2,4 GHz WIFI, 802.11 b / g / n
Kompatibilis rendszerek: Android és IOS
Program: Előre programozott saját profilok; Lehetőség a profil testreszabására
5V tápfeszültség
Kompatibilitás: Google Home

1 év garancia

 

Broadlink RM4 Pro univerzális távirányító

A Broadlink RM4 Pro univerzális távirányítóval 433/315 MHz -es vagy infravörös rádióhullámokkal vezérelheti otthona eszközeit. Az alkalmazás egyszerű csatlakoztatásának köszönhetően akár a házon kívül is vezérelheti a TV -t, a világítást, a rolót, a légkondicionálót vagy az audioeszközöket. Kompatibilis az Alexa és a Google hangsegédekkel. Kompakt méretei lehetővé teszik, hogy bárhová el lehessen helyezni, elegáns, modern és minimalista kialakítása pedig bármilyen belső térbe illeszkedik.

Könnyen irányítható


Az eszközök távoli be- és kikapcsolása mellett a távirányítóval beállíthatja az életmódjához igazított időzítőt is, hogy a lehető legmagasabb szintű kényelmet biztosítsa. Ezenkívül az eszköz képes úgynevezett jelenetek létrehozására több eszköz egyidejű elindításához egyetlen kattintással.

Irányítás otthonról távolHa nem tartózkodik otthon, az igényeknek megfelelően be- és kikapcsolhatja az eszközöket az alkalmazással.Az alkalmazással azt is ellenőrizheti, hogy a kiválasztott eszköz be van -e kapcsolva. Minden valós időben történik.

Azonnali válasz


A kiegészítő HTS2 páratartalom- és hőmérséklet -érzékelő segítségével , amelynek használata lehetővé teszi az otthoni hőmérséklet és páratartalom mérését, lehetővé teszi a megadott adatok elolvasását, és még a túl magas vagy túl alacsony hőmérsékletre adott válasz programozását is.

Méltó utód


A Broadlink RM 4 Pro a rendkívül népszerű RM3 Pro továbbfejlesztett és megszilárdult utódja. Az alapvető funkciók fejlesztése és hozzáadása mellett az RM4 Pro egy újabb dizájnt is használ, amely sokkal jobban illeszkedik a legújabb trendekhez. Ezenkívül az RM4 Pro -nak lehetősége van hőmérséklet- és páratartalom -érzékelő csatlakoztatására, hogy még több lehetőséget biztosítson.

215 elem
No reviews

Ez még talán érdekelhet

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.