BroadLink Hub RM4 Mini
BroadLink Hub RM4 Mini
BroadLink Hub RM4 Mini

BroadLink Hub RM4 Mini

2090006
Elfogyott – feltöltés alatt
75,00 lei
Adóval együtt

A Broadlink RM4 Mini intelligens távirányító, valamint a hőmérséklet- és páratartalom -érzékelő valós időben nyújtja az otthoni helyzetet. Ezenkívül a helyiség bármely olyan eszközét vezérelheti, amely normál esetben az infravörös távirányítóval működik: TV, audioállomás, AC ... Többé nem kell felállnia a kanapéról a távirányító megkereséséhez - ezentúl a a távirányító csak a mobiltelefon.

Jellemzők:

Méretek (mm): 48 x 48 x 44 mm

Súly: 60g

Csatlakoztathatóság: WIFI 2,4 GHz 801,11 b / g / n

IR frekvencia: 38Hz

Kompatibilitás: Irányítás a Broadlink e-Control, a Google Assistant, az Alexa segítségével

Hatótávolság: 360 o

Hőmérséklet- és páratartalom -érzékelővel ellátott tápkábellel szállítható

 

Broadlink RM4 Mini univerzális távirányító

A Broadlink RM4 Mini univerzális távirányítóval vezérelheti otthonában az összes olyan eszközt, amely rendelkezik infravörös sugárzással, azaz TV -vel, AC -vel vagy audioállomással. Az Android és iOS rendszeren található e-control alkalmazás segítségével egyszerűen vezérelheti őket, bárhonnan, akár házon kívül is. Kompatibilis az Alexa és a Google hangsegédekkel. Ezenkívül a Broadlink HTS2 érzékelő segítségével méri az otthoni hőmérsékletet és páratartalmat. Kompakt méretei lehetővé teszik, hogy bárhová el lehessen helyezni, elegáns és egyszerű kialakítása pedig alkalmassá teszi minden belső térben.

Könnyű vezérlés

Az eszközök bárhol és bármikor történő aktiválása és kikapcsolása mellett úgynevezett jeleneteket is létrehozhat, vagyis egyetlen kattintással egyszerre több eszközt is bekapcsolhat. Az időzítő beállításának lehetősége miatt az eszközöket a kívánt időpontban kapcsolja be vagy ki.

Az otthontól való távolság ellenőrzése


Ha nincs otthon, akkor az alkalmazásokat az igényeknek megfelelően ki- és bekapcsolhatja. Minden valós időben történik.

Azonnali válasz


A hőmérséklet- és páratartalom -érzékelő (HTS2) segítségével győződjön meg arról, hogy az eszközök reagálnak -e túl magas hőmérsékletre vagy túl alacsony páratartalomra.

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.