Broadlink RM4C PRO univerzális...
Broadlink RM4C PRO univerzális...

Broadlink RM4C PRO univerzális intelligens távirányító, fehér, 360 gr, hangvezérlés

2090010
Elfogyott – feltöltés alatt
155,00 lei
Adóval együtt

A Broadlink univerzális távirányító képes kezelni az összes infravörös átvitellel rendelkező berendezést, valamint a házban lévő rádiófrekvenciás eszközöket, és felajánlja az intelligens vezérlést. Bekapcsolhatja a légkondicionálót vagy a TV -t, ha mobiltelefonja nyugodtan ül a nappaliban a kanapén, vagy integrálhatja a fényvezérlést az RF berendezéssel ellátott intelligens berendezésekkel.

Specifikációk:

Modell: RM4C PRO
Csatlakoztathatóság: WiFi (802.11 b / g / n) 2,4 GHz
Terjedés:
IR frekvencia: 38K
RF frekvencia: 433MHz, 315MHz
Tápellátás: 5V DC
Méretek (mm): 85x50x65
Súly: 95g

1 év garancia

 

BroadLink RM4C Pro univerzális távirányító

A BroadLink RM4C Pro univerzális infravörös távirányítóval távolról vezérelheti otthonában az infravörös eszközöket. Kompatibilis számos gyártó berendezéseivel, és a Google vagy az Alexa intelligens asszisztenshez is társítható. A termék könnyen használható, 360 ° -ban sugároz és 315/433 MHz frekvenciát fogad el. Tárolja az IR -kódokat a felhőben. Ezenkívül a speciális Broadlink alkalmazás kényelmes vezérlést biztosít az eszközök számára.

Széles kompatibilitás

A BroadLink RM4C Pro távirányítóval kényelmesen vezérelheti szinte az összes infravörös eszközt. A termék TV -ket, audioberendezéseket és még ventilátorokat is fogad. Ugyanakkor kompatibilis a legnépszerűbb márkákkal, mint például a Sony, a Samsung, a Panasonic és a Philips (a lista sokkal nagyobb). Így nem kell attól tartania, hogy nem működik megfelelően az eszközeivel.

Távoli vezérlés programok, időzítők és forgatókönyvek létrehozásával

A távirányító a dedikált Broadlink alkalmazással működik, és számos lehetőséget kínál az eszközök távvezérlésére. Nem csak távolról engedélyezheti és tilthatja le őket, hanem időzítőket és programokat is beállíthat hozzájuk. És ez még nem minden! Hozzon létre teljes forgatókönyveket bizonyos eszközökhöz, és kérje meg őket, hogy kezdjenek el előre beállított helyzetekben, például amikor hazajön vagy felkapcsolja a villanyt. Tiéd a választás!

Hangvezérlés

A BroadLink távirányítóval történő távirányítás lehetőségei itt még nem érnek véget. A termék kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Segéddel, ami azt jelenti, hogy amikor párosítja az Ön által választott intelligens asszisztenssel, hangon vezérelheti eszközeit. Fel akarja kapcsolni a villanyt vagy kikapcsolni a TV -t? Mondjon egy egyszerű parancsot, és kövesse a házát, hogy alkalmazkodjon hozzád.

Erős felhőtárolási képességek

A készülék támogatja az IR -kód kézi tanulását. A rögzített adatokat a felhő tárolja. Ez azt jelenti, hogy szinte mindig kényelmesen hozzáférhet hozzájuk. Ezeket valós időben is frissítik. A távirányító körülbelül 50 000 infravörös kódot tárol, ami szinte korlátlan lehetőségeket biztosít - minden kompatibilis eszközt nagyobb problémák nélkül csatlakoztathat hozzá.

Megbízható kapcsolat

A modern FastCon technológiának köszönhetően egyszerű, gyors és stabil kapcsolatot élvezhet a távirányító és az infravörös berendezés között. Felejtse el a bonyolult konfigurációt és a jelátvitel minőségével kapcsolatos problémákat. A BroadLink lehetővé teszi azonnali, egyszerű és megbízható társítást szinte minden helyzetben. Mindössze annyit kell tennie, hogy eléri az okostelefonját, és a kívánt módon használja eszközeit!

No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.