Egyszerű kapcsoló érintéssel Sonoff...
Egyszerű kapcsoló érintéssel Sonoff...
Egyszerű kapcsoló érintéssel Sonoff...
Egyszerű kapcsoló érintéssel Sonoff...

Egyszerű kapcsoló érintéssel Sonoff T1EU TX 3 csatorna, Wi-Fi + RF 433

2080017
Elfogyott – feltöltés alatt
135,01 lei
Adóval együtt

Sonoff T1 EU Tx fehér intelligens kapcsoló, üvegből, 3 csatornával és vezeték nélküli kapcsolat lehetőségével mind WIFI, mind RF433 Mhz rádiófrekvencián keresztül.

A T0, T1, T2 és T3 közötti különbségek tervezési adatok, amelyek mindegyike az európai szabvány szerint készült. A T2 és T3 modellek szegéllyel rendelkeznek a kapcsoló körül, míg a T0 és T1 modellek nem rendelkeznek ezzel az éllel. Ugyanakkor a T0 modell nem támogatja az RF átvitelt és az RF távirányítóval való csatlakozást, míg a többi modell támogatja a WiFi -t és az RF -t. A T3 az egyetlen fekete kivitelű modell.

Jellemzők:

Üzemi feszültség: 100 - 250V
Maximális áram: 2A (csatornánként)
Maximális töltési teljesítmény: 480W
fehér szín
Kapcsolódás: W

 

Intelligens kapcsoló

A Sonoff TX egy érintőképernyős és intelligens fénykapcsoló. Az alkalmazás WiFi -n keresztül vagy klasszikus érintéssel működtethető. A ház kiválasztott helyiségében bárhol is kapcsolhatja a villanyt. Kiváló minőségű anyagokból, például magas hőmérsékletnek ellenálló ABS -ből és edzett üvegből készült, garantálja a biztonságot és tökéletesen illeszkedik minden helyiséghez. A kapcsoló finom háttérvilágítása finoman hangsúlyozza a kialakítását, és éjszaka is láthatóvá teszi.

Irányítás a ház minden tagja számára

Az alkalmazás segítségével könnyedén biztosíthat világítást más felhasználók számára. A felhasználók távolról működtethetik a csatlakoztatott eszközöket az ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül, amely iOS és Android platformokon érhető el. A vezérlés történhet érintéssel vagy távirányítóval (433MHz). A hálózathoz való csatlakozáskor az eszköz állapota azonnal szinkronizálódik, így az alkalmazás mindig megjeleníti az aktuális adatokat. Ez lehetővé teszi az otthoni túlzott energiafogyasztás teljes ellenőrzését.

Intelligens vezérlés

Beállíthatja, hogy saját időprogramjai automatikusan be- / kikapcsolják az eszközöket egy adott időpontban vagy egy bizonyos idő elteltével.

Mobil vezérlés

Az alkalmazás segítségével a világítás szabályozásának köszönhetően könnyen be- vagy kikapcsolhatja otthonában a villanyt, miközben kint tartózkodik. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, lehetővé teszi egy adott kapcsoló kiválasztását. Többé nem kell aggódnia, hogy felkapcsolja a lámpát.

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.