Egyszerű kapcsoló Sonoff T3 EU TX 1...
Egyszerű kapcsoló Sonoff T3 EU TX 1...
Egyszerű kapcsoló Sonoff T3 EU TX 1...
Egyszerű kapcsoló Sonoff T3 EU TX 1...

Egyszerű kapcsoló Sonoff T3 EU TX 1 csatornás érintéssel, Wi-Fi + RF 433, fekete

2080031
Raktáron
119,00 lei
Adóval együtt

Fekete Sonoff T3 EU TX kapcsoló érintéssel, üveggel és távvezérlés lehetőségével. A T0, T1, T2 és T3 közötti különbségek tervezési adatok, amelyek mindegyike az európai szabvány szerint készült. A T2 és T3 modellek szegéllyel rendelkeznek a kapcsoló körül, míg a T0 és T1 modellek nem rendelkeznek ezzel az éllel. Ugyanakkor a T0 modell nem támogatja az RF átvitelt és az RF távirányítóval való csatlakozást, míg a többi modell támogatja a WiFi -t és az RF -t. A T3 az egyetlen fekete kivitelű modell.

Jellemzők:

Típus: T3EU1C - TX
Csatornák száma: 1
Tápfeszültség: 90-240 V AC
Maximális áram: 2A (csatornánként)
Maximális teljesítmény: 480W
Fekete szín
WIFI kapcsolat: 802.11 b / g / n
WIFI titkosítás: WPA-PSK /

 

Intelligens kapcsoló

A Sonoff TX egy intelligens, tapintható fénykapcsoló. Egy alkalmazáson keresztül WiFi -n keresztül vagy klasszikus módon, érintéssel működtethető. A ház kiválasztott helyiségében felkapcsolhatja a villanyt, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Kiváló minőségű anyagokból, például hőálló ABS-ből és biztonsági üvegből készült, biztonságot nyújt, és tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe. A kapcsoló világos háttérvilágítása finoman hangsúlyozza a kialakítását, és éjszaka is láthatóvá teszi.

T3_01.jpg

Irányítás a ház minden tagja számára

Az alkalmazással könnyedén megoszthatja a fényvezérlést más felhasználókkal.

T3_04.jpg

Üzemmód

A felhasználók távolról működtethetik a csatlakoztatott eszközöket az iOS és Android platformon elérhető ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül. Érintés vagy távirányító (433 MHz) is lehetséges. A hálózati kapcsolat miatt az eszköz állapotának szinkronizálása azonnali, így az alkalmazás mindig megjeleníti az aktuális adatokat. Ez lehetővé teszi az otthoni túlzott energiafogyasztás teljes ellenőrzését.

T3_05.jpg

Intelligens vezérlés

Beállíthatja, hogy saját időprogramjai automatikusan be- / kikapcsolják az eszközöket egy adott időpontban.

T3_07pop.jpg

Távirányító

Az alkalmazással a világítás vezérlésének köszönhetően távolról távol is könnyen be- vagy kikapcsolhatja a házban lévő világítást. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, lehetővé teszi egy adott kapcsoló kiválasztását. Többé nem kell aggódnia, hogy a lámpa kigyullad.


T3_02pop.jpg

412 elem
No reviews

Ez még talán érdekelhet

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.