Intelligens vezeték nélküli kapcsoló,...
Intelligens vezeték nélküli kapcsoló,...
Intelligens vezeték nélküli kapcsoló,...
Intelligens vezeték nélküli kapcsoló,...
Intelligens vezeték nélküli kapcsoló,...

Intelligens vezeték nélküli kapcsoló, Sonoff, zigbee

2080039
Elfogyott – feltöltés alatt
38,00 lei
Adóval együtt

A Sonoff Zigbee vezeték nélküli kapcsoló egy miniatűr kapcsoló, amely nagyon könnyen használható a Sonoff Zigbee Bridge vezérlőpanellel együtt. Használható működtető működtetésére vagy bizonyos, több funkciót magában foglaló forgatókönyvek meghatározására. A vezeték nélküli funkcionalitásnak köszönhetően ideális olyan projektek újratervezéséhez, amikor már nem akar kábeleket húzni.

Jellemzők:

Modell: SNZB-01
Akkumulátor: 3V (CR2450)
Kapcsolódás: IEEE, Zigbee
Anyag: PC V0
Üzemi hőmérséklet: -10 o C - +40 o C
Méretek (mm): 43 x 43 x 16 mm

1 év garancia

 

Vezeték nélküli kapcsoló

A Sonoff SNZB-01 Zigbee Wireless Switch egy miniatűr kapcsoló, amely a SONOFF ZigBee Bridge-vel működik, hogy elérje a ZigBee eszközök (pl. SONOFF BASICZBR3 DIY aktuátor és az S31 Lite zb intelligens aljzat) és a Wi-Fi eszközök közötti forgatókönyvek összekapcsolásának célját.

Egy gomb, három művelet

Tegye egyedivé otthonát a gombok különböző működtetési lehetőségeivel - például egyetlen gombnyomással bekapcsolja a villanyt, kétszer lekapcsolja a ventilátort, és hosszabb megnyomásával bekapcsolja a légtisztítót. A működési funkciók döntése teljes mértékben tőled függ.

Kényelmes gomb, praktikus vezérlés


Kompakt mérete miatt a készülék tökéletesen illeszkedik a lakás bármely sarkába. Nem csak praktikus, de modern kialakításának köszönhetően nem befolyásolja a szoba esztétikáját.

Alacsony akkumulátor jelző

Az alkalmazás értesítéseket küld a kapcsoló alacsony töltöttségi szintjéről (10%). Nem kell aggódnia a készülék alacsony akkumulátor töltöttségi szintje miatt - mindig naprakész lesz az alkalmazással.

No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.