SmartWise WiFi + RF kapcsolo,...

SmartWise WiFi + RF kapcsolo, eWeLink, fizikai gombbal (elolap nelkul), 1-3 csatorna

2080187
Raktáron
100,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: SmartWise (Sonoff kompatibilis)

Modell: WiFi+ RF vezerlokapcsolo

Csatornak szama (gombok): 1, 2 vagy 3 csatorna

Tapellatas: 110V- 230V; maximalis aramerosseg 10A

Csatlakozas: WiFi 802.11 b/g/n (2,4 GHz); 433 MHz-es RF vevo - vezetek nelkuli RF kapcsolokkal vagy taviranyitokkal parosithato

Alkalmazasvezerles: EWeLink alkalmazas

Tamogatott integraciok: Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT (IFTTT integracio elofizetessel, premium funkcio)

Hangvezerles: kompatibilis az Amazon Alexaval vagy a Google Asszisztenssel

Meretek (cm): 8,6 x 8,6 x 3,5 cm

Az elolap kulon kaphato feher / szurke / arany / fekete szinben, 1 / 2 / 3 gombos valtozatban.

Csatornák száma

 

Egy masik nagyszeru termek a SmartWise-tol, az eWeLink alkalmazassal kompatibilis termekek gyartojatol. Ez a WiFi + RF intelligens lampakapcsolo tavolrol vezerelheto a mobiltelefon eWeLink alkalmazasabol, pontosan ugyanugy, mint a Sonoff okoskapcsolok. Ez a tipus azonban a megszokott okos funkciokat kinalja erinteskapcsolo helyett fizikai gombos valtozattal. 433 MHz-es vezetek nelkuli RF kapcsolokkal es RF taviranyitokkal is csatlakoztathato.

Ez a WiFi + RF intelligens kapcsolos verzio, elolap nelkul.

A SmartWise BW termekcsalad Wi-Fi + RF kepesseggel rendelkezo okoskapcsolokat kinal, amelyek kompatibilisek a Sonoff-val es mas eWeLink alkalmazastermekekkel, de fizikai gombokkal rendelkeznek, nem erintokapcsoloval.

Ha olyan intelligens kapcsolot keres, amely a vakkapcsolas kenyelmet nyujtja, ugy erzi a kapcsolot es magat a kapcsolot anelkul, hogy ra kellene neznie, de mas intelligens kapcsolokhoz hasonloan tavolrol is vezerelheti, programozhatja es automatizalhatja, akarcsak a Sonoff okoskapcsolok. , ez a termek a megfelelo valasztas az On szamara.

A SmartWise BW termekcsalad egy-, ket- es haromgombos intelligens lampakapcsolokat kinal, es a Sonoff TX okoskapcsolokhoz hasonloan kozvetlenul a WiFi router internetkapcsolatan keresztul csatlakozik az eWeLink felhohoz. Tavvezerlesre es automatizalasra a nepszeru eWeLink alkalmazast hasznaljak, akarcsak a Sonoff okoseszkozok.

A 433 MHz-es RF vevovel felszerelt Sonoff RF taviranyitokrol es akkumulatoros SmartWise BWRF RF fali kapcsolokrol tavolrol kapcsolhato, megjelenese megegyezik az intelligens kapcsolokkal, amelyek vezetek nelkuli 2 es 3 lo szamara hasznalhatok. (stb.) kapcsolas .

 

Ez az intelligens kapcsolos verzio, WiFi + RF, amihez fazis+null vezetekezes szukseges.

A Sonoff lampakapcsolokhoz hasonloan az iOS (Apple) es Androidos mobiltelefonokon futo, internetkapcsolattal rendelkezo eWeLink alkalmazasbol tavolrol is vezerelheto, igy tavolrol is vezerelheto a villanykapcsolo be/kikapcsolasa, valamint utemezett inditas/leallitas. A fizikai gombos kapcsolo segitsegevel termeszetesen a fali lampat is kapcsolhatjuk, ahogy egy hagyomanyos erintokapcsoloval tennenk.

A be/ki allapotot egy kis feher/zold LED is jelzi a kapcsolon, igy ha a kapcsolot a kameran kivulre is szerelik, visszajelzest kapunk a kapcsolo be/ki allapotarol, es sotetben is konnyen megtalaljuk a kapcsolot. a kis LED.

Az eWeLink alkalmazasban a tavoli eleres lehetosege a csaladtagokkal is megoszthato. Kivaloan alkalmas barmilyen lampa vagy mas elektromos eszkoz intelligens vezerlesere. Hasznalataval kenyelmesen, tavolrol is fel- vagy lekapcsolhatja a kivant lampakat akkor is, ha nem tartozkodik otthon. Biztonsagi megoldaskent is hasznalhato a jelenlet szimulaciojara, vagyis arra, hogy azt higgye a kulvilaggal, hogy otthon van.

A SmartWise BW intelligens kapcsolok pillanatnyi kapcsolasi modba is kapcsolhatok, vagy az eWeLink alkalmazas funkciojaval aktivalhatok az automatikus kikapcsolas.

A SmartWise BW ket- es haromcsoportos valtozatai az alkalmazasban reteszeles uzemmodban allithatok be, ahol az egyik aramkor kikapcsolt, amikor a tobbi aramkor be van kapcsolva, ezekkel a kapcsolokkal peldaul biztonsagosan lehet redonyt vagy mas motort vezerelni. Ellenorzes. (Interlock modban a szinkronizalasi funkciok meg nem erhetok el az eWeLink alkalmazasban.)

A termek jellemzoi:

  • Fizikai kapcsolo gomb - a kapcsolon levo kis feher LED KI, zold LED pedig BE allapotot jelez (a WiFi allapotjelzo LED kikapcsolhato az alkalmazasban, a zold allapotjelzo LED nem)
  • EU szabvany szerinti meret: 86x86mm kapcsolofelulet, ami az EU szabvany szerinti arcmeret
  • 433 MHz-es radiovezerles tamogatasa - csatlakoztathato RF (radio) taviranyitohoz vagy SmartWise radios valtokapcsolok tarsithatok. ( Csak fix kodu RF taviranyitokkal mukodik, ugraskoddal rendelkezo taviranyitokat nem.)
  • Okostelefonos alkalmazas tobb nyelven - Ingyenes mobilalkalmazas iOS-re es Androidra: eWeLink
  • Allapotlekerdezes – a mobilalkalmazas megjeleniti a kapcsolo aktualis allapotat (be vagy ki)
  • Taviranyito be/ki – Barhol is van, most mar tavolrol is be- vagy kikapcsolhatja a kapcsolot a mobilalkalmazasbol az interneten keresztul.
  • Idozites - Szamos idozitesi funkcio erheto el: meghatarozott ido beallitasa, ismetlodo idok beallitasa, visszaszamlalas / stopper, ciklus.
  • Automatikus kikapcsolas – a vilagitaskapcsolot ugy is be lehet allitani, hogy minden egyes bekapcsolas utan bizonyos ido elteltevel automatikusan kikapcsoljon a "huvelyk" funkcioval
  • Pillanatnyi kapcsolas : a kapcsolo beallithato pillanatnyi atkapcsolasra is, azaz egy meghatarozott idotartamu (peldaul altalaban 0,5 vagy 1 masodperces) rovid atkapcsolasra az eWeLink alkalmazas "inching" funkciojaval
  • Lockout mod - az alkalmazasban ket es harom csoportos valtozat is beallithato ugy, hogy az egyik aramkor kikapcsolt, mig a tobbi aramkor kikapcsolt allapotaban mukodjon, peldaul a kapcsolo biztonsagosan hasznalhato redonyvezerlesre vagy mas aramkorokre. motorvezerlo.
  • Masokkal megosztva – Hozzaferest adhat peldaul csaladtagjainak vagy masoknak a tavvezerleshez
  • Csoportok, szobak – Sonoff es SmartWise eszkozeit csoportokba es szobakba rendezheti az eWeLink alkalmazasban
  • Intelligens vezerles (Scene) – Az eWeLink Smart Control / Scene alkalmazast is hasznalhatja felteteles vezerlesek letrehozasara a kulonbozo Sonoff / SmartWise eszkozok kozott.
  • Kompatibilitas – hangvezerles csatlakoztathato az Amazon Alexahoz, a Google Assistanthez es a Google Nesthez
  • A Sonoff es a SmartWise eszkozok kompatibilisek egymassal , mindketto az eWeLink okostelefon-alkalmazast hasznalja.

Fontos: Ennek az intelligens kapcsolonak a mukodesehez feszultseg alatt allo kabel (fazis) es nulla vezetek is szukseges!

Numar canale
1
2
3
50 elem
5999572031770
B1LNW-NFP
No reviews

Ez még talán érdekelhet

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.