EATON kapcsolóburkolat, matt fehér,...

EATON kapcsolóburkolat, matt fehér, házi nyomtatás CWIZ-01/71

2020205
Elfogyott – feltöltés alatt
15,00 lei
Adóval együtt

EATON xComfort billentyűlap "House" be- és kilépési nyomtatással. Ezekkel a fedelekkel a komplex automatizálási funkciókat telefonjáról vagy táblagépéről közvetlenül az otthonába viheti, így nagyszülők vagy gyermekek számára is működőképesek.

A burkolatok kompatibilisek a CTAA-01/04 kulccsal ellátott egyszerű kapcsolókkal, és az ajtó köré szerelve vezérelheti a világítást az egész házban, bezárhatja az összes aljzatot vagy csak bizonyos kimeneteket vagy fűtési rendszereket, és minden szobában redőnyöket vagy függönyöket és függönyöket üzemeltethet. .

 

Az intelligens otthon a helyedben fog működni, és átveszi a napi rutinműveletek sokaságát, megkönnyítve ezzel az életedet. Az ilyen rendszer előnyeit a legegyszerűbb műveletek során ismerték meg, amikor szökésben van, és ellenőriznie kell, mi maradt a szobákban a gyermekek után, vagy amikor hazaér, és pihenni szeretne, egy ilyen kapcsoló beállíthatja a fényerőt a szobája és a saját kritériumaihoz szükséges környezet megteremtése. Mindezt egyetlen gombnyomásra.


A különböző színű borítók lehetővé teszik, hogy a kapcsolót sokféle maszkhoz illessze. Az xComfort kapcsoló 55 x 55 mm -es univerzális méretei miatt sokféle elektromos készülékgyártó által kifejlesztett maszkok széles választéka áll rendelkezésre. Így beállíthatja a kívánt színeket úgy, hogy a kapcsolók illeszkedjenek a szoba kialakításához. Ugyanakkor a feliratos burkolatok segítenek megkülönböztetni a különböző funkciókat, például a világításvezérlőt, a redőnyöket vagy a garázskapukat.

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.