Be / ki kapcsoló xComfort 1 kulccsal...
Be / ki kapcsoló xComfort 1 kulccsal...

Be / ki kapcsoló xComfort 1 kulccsal CPAD-00 /193

2020007
Raktáron
235,00 lei
Adóval együtt

Vezeték nélküli kapcsoló egy kulccsal az EATON xComfort hajtóművezérléshez

Csomag tartalma:

1 gomb 1 gombbal (LED nélkül)
1 fehér keret 55x55 mm
2 db kétoldalas ragasztószalag

1 év garancia

 

EATON xComfor - Saját digitális komornyik

Napi luxusától függetlenül az xComfort a megoldás. Az xComfort a saját komornyikja, aki mindig az Ön rendelkezésére áll, függetlenül attól, hogy otthon vagy a világ más országában tartózkodik. Mivel az xComfort egy vezeték nélküli rendszer, nincs szüksége vezetékekre a kapcsolókról, a termosztátokról és az érzékelőkről. Az xComfort integrált rendszereinek segítségével, akár be- / kikapcsolja a lámpákat, akár szabályozni szeretné a ház hőmérsékletét, egész nap figyeli a házat, vagy vezérli a ház különböző elektronikus eszközeit. A rendszer segít különféle forgatókönyvek létrehozásában saját preferenciái szerint, például öntözze meg a kertet reggel 5 órakor, amikor mindenki alszik, vagy húzza le a rolót délután, amikor a nap erősebb bizonyos helyiségekben, és nem feltétlenül otthon. Beállíthatja, hogy a világítás bekapcsoljon, amikor a pincében dolgozik, vagy kapcsolja be a riasztót, és kapcsolja be az összes izzót, ha valaki tájékozatlan lépett az ingatlanára. Az xComfort rendszer egy összetett rendszer, amely különböző automatizálási elemekkel rendelkezik, amelyek csatlakoztatása után elérhetők, legyen szó akár a nappaliban, és filmet szeretne nézni, akár távol van a küldöttségtől, és szeretné, ha szerettei ne hiányoznának .

Minden egyetlen érintéssel történik

A fényvezérlés az egyik leglátványosabb dolog, amit az xComfort segítségével megtehet. A környezeti megvilágítás megfelelő hangulatot teremt. Az Eaton xComfort intelligens kapcsolói egy nagyon kis méretű intelligens működtetővel (kapcsolóval) működnek együtt, amely a lámpa / csillár mögé vagy a kapcsolók dobozaiba szerelhető. A kapcsolók vezeték nélküliek, azaz nem igényelnek vezetéket a tápellátáshoz vagy a lámpa vezérléséhez, így a telepítésük nagyon egyszerű, és nincs szükség a falak törésére vagy falazásra. A kapcsolók hosszú megnyomással vezérelhetik a ki / be kapcsolókat és a fényerő -szabályozókat. Háromféle kapcsoló található, 1, 2 és 4 kulccsal, amelyek lehetővé teszik, hogy egyetlen kapcsolóval vezérelje a világítást az egész szobában. Az intelligens kapcsolók különféle xComfort berendezésekkel csatlakoztathatók, és így bővítheti a redőnyök, elektromos ajtók, függönyök vagy függönyök vagy egyéb berendezések vezérlési funkcióit.

Az intelligens rendszernek köszönhetően több kapcsolót csoportosíthat egyetlen vezeték nélküli kapcsolóra, vagy több kapcsolót is csatlakoztathat egyetlen kapcsolóhoz. Ily módon bekapcsolhatja a helyiségben a lámpát, függetlenül attól, hogy melyik ajtón lépett be (fej-lépcső típus), vagy egyszerre egy vagy több világítótestet is bekapcsolhat (pl .: főkapcsoló az egész házon). Hasonlóképpen vezérelheti a redőnyöket egy ablakban vagy a redőnyöket az egész szobában.

Illuminat% 20one% 20kapcsoló% 5B1% 5D.png

Illuminat% 20two% 20switch.png

Válassza ki kedvenc dizájnját

100% -os kompatibilitás 55x55 mm -es keretekkel. Válassza ki a keret textúráját, anyagát és színét számos gyártó nagyon széles termékválasztékából. A vezeték nélküli kapcsoló lehetővé teszi, hogy bármilyen felületre ragaszthassa. Mivel a kapcsoló nem igényel összekötő vezetékeket, így akár 2 éves élettartamú akkumulátorral is dolgozhat, így a kapcsoló üveg- vagy csempefalakra ragasztható anélkül, hogy összetörné vagy változtatnia kellene a házon.

Felszerelés% 20kapcsoló% 20 ahol% 20doresti.png

Anyagok% 20switch.png

Egyszerű és intuitív összeszerelés, ahol szüksége van rá

Kapcsoló% 20xComfort.png

8 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.