• -40%
Shelly intelligens vezeték nélküli...
Shelly intelligens vezeték nélküli...

Shelly intelligens vezeték nélküli kapcsoló 1

2280014
Utolsó tételek a raktáron
110,40 lei 184,00 lei -40%
Adóval együtt

A Shelly Button1 egy WiFi alapú vezeték nélküli távirányító gomb, amely beállítható a Shelly eszközök távoli váltására vagy a Shelly Cloud jelenetek aktiválására a különböző gombnyomási stílusokhoz. Két fekete -fehér árnyalatban gyártották.

Szín
  • Fehér
  • Fekete

 

A fehér vagy fekete színű Shelly Button1 (nem tévesztendő össze a vezetékes „Shelly Button” gombbal) a Shelly új terméke, 2021 januárjától, gyakorlatilag egygombos WiFi alapú távirányító, amellyel vezeték nélkül is vezérelheti számos Shelly okoseszköz. Használja a Shelly relék és kapcsolók be- vagy kikapcsolásához, vagy a Shelly alkalmazásban meghatározott Shelly jelenetek aktiválásához és több eszköz egyszerű vezérléséhez. Irányítson mindent egy kattintással!

  • Vezeték nélküli: nincs szükség HUB -ra - Csatlakoztassa a Shelly Button1 -t közvetlenül az otthoni Wi -Fi -hez.
  • Beépített akkumulátor: újratölthető elemekkel működik, töltéssel több mint 3000 műveletet tesz lehetővé.
  • USB tápellátás : USB-n keresztül csatlakoztatva az állandó áramellátáshoz és Wi-Fi kapcsolathoz.
  • Gyors válasz: Válaszidő kevesebb, mint 2 mp. az akkumulátorra és 100 ms az USB -tápellátásra.
  • Rendkívül kompatibilis: csatlakozik a felhőhöz, de MQTT, CoAP, REST API -n keresztül is csatlakoztatható.
  • Színjavaslatok: minden helyzetben más színválasz jelzése.

A Shelly Button 1 -et úgy fejlesztették ki, hogy egyetlen kattintással könnyedén be- vagy kikapcsoljon bármilyen eszközt vagy jelenetet.

Beállíthatja, hogy a készülék különböző típusú gombokkal különböző eszközöket vagy jeleneteket aktiváljon. Például egyetlen gombnyomással bekapcsolhatja a lámpát, kétszer megnyomhatja a redőnyt, egy gyors gombnyomással bekapcsolhatja a ventilátort, és hosszú megnyomásával kikapcsolhatja az összes lámpát stb. Shelly Dimmer intelligens reléhez vagy Shelly intelligens izzóhoz. Vagy tartsa a WiFi gombot az autóban, és amikor a kapuban van, és otthon csatlakozik a WiFi -hez, használja azt a kapu kinyitására. A kívánt színtől függően bármilyen belső térhez illesztheti.

Nincs többé fény a kora reggeli sötét órákban. Állítsa be egyéni ütemtervét, és válassza a gyenge fényt napkeltekor.

A Shelly gomb olyan kicsi, hogy bárhová felvihető és hordozható. A gombot az akkumulátor táplálja, és a táskájába, laptoptáskájába vagy akár a zsebébe teheti, és bármikor hazatérve használhatja a hozzáférés ellenőrzéséhez.

A Shelly 1 gomb vízálló, IPx5 tanúsítvánnyal rendelkezik. Bár a készüléket nem lehet vízbe áztatni, de egy kis eső vagy nedvesség nem befolyásolja, ha kint hagyja, vagy csak időnként szeretné kint használni, és véletlenül az asztalon hagyta.

Ezenkívül a Shelly gomb olyan kicsi (4,5 cm x 4,5 cm x 1,6 cm) és kényelmes, hogy bárhol magával viheti.

Alapértelmezés szerint WiFi -kapcsolaton keresztül működik az akkumulátoron, de USB -n keresztül csatlakoztatható az állandó áramellátáshoz, ami implicit módon felgyorsítja a berendezés válaszidejét 2 másodperces WiFi -kapcsolat esetén 100 milliszekundumra, ha a vezetékhez csatlakozik. Újratölthető elemekről táplálva több mint 3000 műveletet fogad el töltéssel.

A Shelly gombbal akár 4 különböző lámpát vagy Shelly relét is vezérelhet. Csak állítsa be a végrehajtani kívánt műveletet minden egyes préselési sorozathoz. Egy kattintással be- / kikapcsolhatja a fényt, két kattintással pedig tompíthatja ... minden a kezedben van.

4 fokozatú beállítás: A Shelly gomb segítségével különböző beállítási szinteket állíthat be minden egyes préselési sorozathoz, és beállíthatja a fényeket az Ön állapotának és igényeinek megfelelően. 25% -os csökkentést állíthat be egyetlen kattintásra, 50% -os csökkentést dupla kattintásra és 100% -ot hármas kattintásért. Hosszú megnyomással be- / kikapcsolhatja a lámpákat.

Nyissa ki a garázst: Hazatérése után azonnal parkolja le az autót a garázsban. Nincs szükségtelen művelet vagy kiszállás a járműből. Csak nyomja meg a gombot, amikor otthoni hálózatán van, vagy használja a telefon / autó hotspotot, és küldjön megrendelést a Shelly 1 vagy Shelly 2.5 címre a garázskapu kinyitásához.

A Shelly Button segítségével fantáziáját felhasználva bővítheti eszközei funkcionalitását. Ez a tökéletes megoldás bármely Shelly eszköz vagy jelenet be- / kikapcsolására és vezérlésére, és gyakorlatilag bármire használható. Bátran kísérletezzen és próbáljon ki új ötleteket!

A többi Shelly intelligens eszközhöz hasonlóan nincs szükség hubra a távirányító működtetéséhez, csatlakoztassa a Shelly Button1-t közvetlenül a Wi-Fi-hez otthon vagy az irodában.

Felhőben csatlakoztatva, de MQTT, CoAP, REST API -n keresztül is csatlakoztatható.

Alkalmazás, számtalan lehetőség: A világ legjobb felhőszolgáltatásával, könnyen kezelhető felületével, jeleneteivel, tömegvezérlésével és még sok mással a Shelly Cloud alkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhonnan irányítsa otthonát. Minden Shelly integrálható és együttműködik a Shelly alkalmazás összes többi Shelly eszközével.

1 elem
3809511202623
ALL-KIE-BUTBWIFI
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.